חזרתי לי... אחרי כמעט יומיים של גהנום... (צפרתי תמונה של איך נראתי)
G geostant New member 23/10/02 #1 ../images/Emo41.gif חזרתי לי... אחרי כמעט יומיים של גהנום... (צפרתי תמונה של איך נראתי)
G geostant New member 23/10/02 #8 2 דברים ברצוני לדעת... 1) מה זה בדיוק ה"אשכיסט" הזה 2) המשפט "אין לו את זה" תודה מראש, דוד
P Polyphonic New member 23/10/02 #9 אתה לא יודע מה זה אשכיסט?????? לנקבה: כוסית לזכר: אשכיסט הבנת? בקשר ל2...נראה לי שהכוונה ל
G geostant New member 23/10/02 #11 אה אה הבנתי למה היא רשמת שאין... אין לי איבר נקבי, זה הכוונה יש לי איבר זכרי ולכן... ההיא רשמה.. חתיך... וההיא השנייה רשמה אשכיסט (שזה חדש לי). בתודה מראש, משה (שם בדוי)
אה אה הבנתי למה היא רשמת שאין... אין לי איבר נקבי, זה הכוונה יש לי איבר זכרי ולכן... ההיא רשמה.. חתיך... וההיא השנייה רשמה אשכיסט (שזה חדש לי). בתודה מראש, משה (שם בדוי)
M missundaztood New member 23/10/02 #10 אני מרשה לעצמי לענות לך 1) אשכיסט זה כוסית בגרסא זכרית 2)אין לך את האיבר הדרוש לזה שתהיה כוסי
א אוצי שמוצי New member 23/10/02 #12 אממממ! נכון שאומרים כוסית לבת? אז יענו.. כוסית אאזזז.. היא אמרה שאין לך את זה.. ו..|אשכ|סיט.. יענו.. ארג..
אממממ! נכון שאומרים כוסית לבת? אז יענו.. כוסית אאזזז.. היא אמרה שאין לך את זה.. ו..|אשכ|סיט.. יענו.. ארג..
B bili1 New member 23/10/02 #15 עברית אנשייייייייייים! עברית! עשך עשך עשך! עשכיסט!!! או שאני סתם עושה מעצמי דפוק =("מה אתה דפוווק?!"), לא נורא...
עברית אנשייייייייייים! עברית! עשך עשך עשך! עשכיסט!!! או שאני סתם עושה מעצמי דפוק =("מה אתה דפוווק?!"), לא נורא...