חדשים

amor mio1

New member
שלום אני חדשה !!

שלום קוראים לי רינת ואני מתה על השירים של קליייי לפני כמה שבועות קניתי את הדיסק שלה ואני פשוט מאוד מתחברת אליה רציתי לבקש אתרים שלה ומאיפה אני יכולה להוריד הופעות חיות ? תודה.

R o t e m G

New member
שלום! אני חדשה

אני ממש אוהבת את קלי ויש לי את הדיסק השני שלה ואני ממש אוהבת אותו. קראתי פה קצת וזה נראה פורום נחמד ואם אני גם אוהבת את קלי אז למה שאני לא אצטרף? חוץ מזה יש לי גם כמה שאלות בקשר להופעה: 1. יש סיכוי שההופעה תהיה מתשיהו בין התאריכים 12.3 ל- 20.3? 2. יש לכם ניחוש או השערה כמה יעלה כרטיס? 3. כנ"ל לגבי מקום ההופעה? 4. תהיה הופעה אחת או כמה? או שאתם לא יודעים? תודה!

../images/Emo41.gifאני חדשה../images/Emo41.gif

שמעתי את השירים של קלי Becuse Of You ו-Break Away וממש נדלקתי עליהם
אני ממש אוהבת את קלי ומקווה להשתלב
ירדן
נ.ב. ראיתי את הקטע של קלי מדברת בעברית וזה ענק

ICדרוש

New member
../images/Emo221.gifברוכית!

אהה ברוכה הבאה!!!אני אדר... אין לי שמץ כמה ייעלה כרטיס, מתי ההופעה, ואם היא בכלל תגיעה!!! אבל סביר להניח שיהיו כמה הופעוץ, כי היא לא תבוא עד לפה להופעה אחת... וכרטיס בטח ייעלה המון כסף, אבל סמכי על קלי, זה יהיה שווה כל שקל...ואין לי מושג איפה וכל מני כאלה, כי לא בטוח בכלל שהיא באה...

Beautiful SouI

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo184.gif

אני דר
השתלבות נעימה

Blue Aura

New member
ברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo97.gif

אני הילה.
השתלבות נעימה ומהירה

Good 2b Me

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo217.gif

אני ורד השתלבות נעימה תהני

Blue Aura

New member
ברוכה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo97.gif

אני הילה.
ספרי משהו על עצמך
השתלבות נעימה ומבורכת

talula39

New member
קוראים לי טל

אני מאוד אוהבת את השירים של קלי.. וחוץ מזה אני אוהבת\אהבתי את אבריל... התכנית האהובה עלי זה חברים... ואני מאוד אוהבת סוסים

cohenet91

New member
תודה../images/Emo70.gif

ואני בטוחה שזה יהיה שווה כל שקל. לא שאלתי כדי לדעת כמה זה יקר כי אני בכל מקרה אקנה, רק רציתי לדעת. וגם יש לי חברה שאולי רוצה לבוא והיא לא כל כך אוהבת את קלי אז היא רצתה לדעת. אבל לא משנה, תודה בכל זאת.

למעלה