חדשים

מימיל

New member
שלווום!! :)

אוקיי אני מתחרפנת,נכנסתי עכשיו לאתר הזה של שני ולעלילה של הפרקים בארה"ב, ואני לא מבינה מה הולך שם,מזה כל הרציחות האלו, מי הרוצח ולמה הוא רוצח ולמה היה ירח אדום ומזה כל הרוחות רפאים האלו? אני לא מבינה! :( ואיך טוני חי?והאם באמת ג'ק אייב ושאר החברה מתים?!מזה החולניות הזאת...??קיצר, בבקשה תסבירו לי! תודה, ואגב אחלה של פורום;), צ'או..מימיל.

jenni17

New member
היייי אני חדשה פה?!

ממצב כולם?? חולה על נדיה ביורלין המדימה ושחקנית מוכשרת ביותר, ופשוט אוהבת את הדמות שהיא משחקת (קלואי) וחלק מזה מפני שיש לי מידת הזדהות איתה. מקווה להשתלב פה

נטלייי

New member
ספוילר למעלה

ואת יכולה לקרוא שרשורים קודמים, יש בעמוד הזה שרשור שעוסק בנושא. ומחר אני מאמינה שיהיו אנשים שיוכלו לענות לך הרבה יותר טוב ממני

כולנו אהובים את קלואי

אב י ש כאלה שהם קצת אובססיבים(כמוני סתם....) לא אבל גם אני חולה עלי אני יודעת מלא עלי ויש לי איזה 200 תמונות שלה וגם קעי וידאו

CityGirl9

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

גם אני מאוהבי פלואי במיוחד.... הפ' (פיליפ
).

בוקר טוב...../images/Emo42.gif ספוילר

כמו שכבר נאמר לך, יש שירשור ממש למטה שעוסק בזה.... אז בקצרה... מרלנה היא הרוצחת של סאלם
היא אכן רצחה את אייב, רומן, ג'ק, דאג, ויקטור, טוני ועוד אחרים.... בקשר לסיבה לרציחות שלה: עדיין לא ידוע

CityGirl9

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo149.gifתחפושות ימ"ח../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif

פורים ממשמש ומגיע.... ויש כאן נושא לדיון... למה היו מתחפשות הדמויות לו יכלו
הניחושים שלי הם: ג'ון ומרלנה - עמי ותמי... בני 50 פלוס שעדיין לא התבגרו מגחכים כל היום וחושבים שהם חיים בעולם של ממתקיםפ.. היזהרו מסטפנו בתפקיד המכשפה הרעה.. בו והופ - פיטר פן וטינקרבל... הזוג שישאר באמת צעיר לנצח... ורק הקסם של טינקרבל אולי יעזור לרך הנולד. לוקאס וניקול - היפה והחיה (לוקאס בתפקיד ה"יפה" ). אריק וגרטה- שלגיה ( כמובן )ואריק גמד גבוה במיוחד. סמי-ברנדון-אוסטין - סנדבי'ץ .... נחשו מי באמצע???. שון ובל- אוליביה ניוטון ג'ון וג'ון טרבולטה בסצנת הסיום של גריז.. פיליפ וקלואי - מה יכול להיות יותר מתאים מסינדרלה והנסיך שלה... ג'ן וג'ייסון - טווידלדי וטווידלדם.. שני התאומים המעצבנים והמגעילים מעליסה בארץ הפלאות... ויקטור - יתחפש לכדור ויאגרה... אולי יעזור לו... קייט - גשש בלש.... מרוב כל החקירות שלה... קרייג וננסי- דורותי וטוטו הכלב שמלקק את כפות רגליה מהקוסם בארץ עוץ. אוסטין - לפאוור רינג'ר... מימי - להומלסית... אה... סליחה היא כבר
.... ושיהייה לכולנו פורים שמח...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifטחחח כדור ויאגרה../images/Emo6.gif

יפה אהבתי!!! אריק גמד גבוה במיוחד!!! פיליפ כנסיך
אוי אני מתארת אותו כבר

עננננקקקקקקקקקק...טטטחחחח....

אני עדיין לא יכולה להפסיק לצחוק!!! קלעת בול
לוקאס היפה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......זאת היציאה של המילניוםםםם!!!!!!! במקרה של פיליפ וקלואי.... הייתי מציעה את ליכלוכית דווקא... כי רק בנשף מתגלה היופי שלה ואז הוא מתאהב בה... או...הברווזון המכוער....

lilush177

New member
חזרנו לטירוף מרלנה האה?!

לפני שש שנים נכנס בה השטן שרצה להרוס את סיילם ועשו לה גירוש שדים ועכשיו היא רוצחת? :) יפה יפה

למעלה