חדשים

רותמיקה

New member
אווקי אז ככה../images/Emo94.gif

אני דיי חדשה פה (משהו כמו חודש) ואף אחד לא מתייחס עלי ולא ממש מכירים אותי . אני קוראת את כל ההודעות ואני גם מגיבה לפעמים אז אני פותחת את שרשור ההכרות שלי איתכם... קבלו אותי יפה טוב? תודה! אה כן ו... אני רותם בת 15 ממזכרת בתיה (שזה ליד רחובות) תמונה שלי אני ישים עם אני יצליח לצמצם אותה... אי סי קיו:127075807 אוהבת מים לילה ערפדים מוזיקה (בעיקר רוק) אייקון מועדף
צמחונית... מנסה לפתוח פורום מוניקה סקס וזהו נראה לי... אז תקבלו אותי יפה טוב?

יאקומו

New member
היי!

אני חדשה פה! אמממ... כמה דברים על עצמי (שתמיד אפשר למצוא בכרטיס אישי שלי...): אני אוהבת לראות מכושפות, סברינה המכשפה הצעירה, חברים, סדרות יפניות מדהימות, אני נורא משוגעת, אוהבת לפטפט (אפילו אם לא יהיה נושא! אני יכולה לדבר שעות על גבי ימים על... כלום!)

bili1

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo173.gif../images/Emo78.gif../images/Emo110.gif

ממצבבבבבבבבבבבבבבב? שמי ליאור...!
חבר של מעין (נשמה)...
בן 14, כיתה ט´...גר בתל-אביב, וקרית אונו כי ההורים שלי היו קצת טיפשים ביחד...
היום הצטרפתי לפורום
אז כולכם אחים שלי... ואחיות שלי! סחבקיםםםם/ותתתת!
ומעין אהובתי הנצחית
בטח שמעין אהובתי הנצחית אנחנו נחיה באושר ועושר וכושר וכל השאר עד עצם... עד עצם... אמממ... לנצח!
ונראה אתכם בעזריאלי!
ביי ביי

EInatVera

New member
בשמחה ../images/Emo24.gif

כי זה פורום שכולם מתקבלים בו (חוץ מימניים ואוכלי בשר) אבל בעיקרון את יכולה להצטרף אה נ.ב את חייבת להיות מפגרת לגמרי עם רמת טימטום נורא גבוה כדי להיות פה....

EInatVera

New member
../images/Emo24.gif We love you Rotem

wellcome to the club of Off Topic ברוכה הבאה את השניה שמצטרפת היום פשש הפורום הזה רק גדל...

צ´יקי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אוהבת אותך
סוף סוף כתבת את ההודעה הזאת

ל א ק י

New member
ברוך הבאאא.....

יא דיברתי איתך פעם....חח ליתר דיוק אתה דיברת איתי...אני לא עניתי...חח עם זה היית אתה בכלל...=\

Na§tyGirl

New member
../images/Emo124.gifליאורררררררר ../images/Emo165.gif

וווואיייי כמה שמענו עליך! (רק דברים טובים) סוף סוף רואים אותך י´שווה! מה קורה מותק???
(שמעיין לא תהרוג אותי שאני מתחילה איתך
! חחחחח.....סתם נשמה (מעיין) זה רק מנחמדות
, זה אהובך
צריך לעשות לו קבלת פנים חמימה
) תהנה בפורום מתוק ושיהיו לך המון המון שנים של אושר
שמחה
ואהבה
עם הנשמה!

bili1

New member
שלומלומים!

תודה על הקבלת פנים אנשים
תראו אותנו!!! ווייייייייייייייייי, מעניין אם אני בכלל מורשה לעלות לפה תמונה של מעין... שלא תסתנוורו מידי...! ו... שלי!!! שלי שלי שלי שלי שלי!
בה ביי...

Angel Girl1

New member
אתה מתבקש גם לרשום מי הצלמ/ת

המוכשר/ת *שיעול*אניייייייי!*שיעול*

למעלה