חדשים

הגרהS

New member
שלום אני חדשה בפורום../images/Emo110.gif../images/Emo108.gif|צ

אפשר לדבר פה על הכול?!? אז רציתי להגיד משהו סימוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר simorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i love u סימור אני מתה עלייך רק תעשה לי טובה?!? אל תוציא את הבולבולון שלך לידי, תפסיק להתאונן כול יום..וליילל לי במוח אני יודעת שאתה צריך זיון אבל לא על היד שלי!!! ודבר אחרון דיי לשרוט את עצמךךךךךךךךךךךךךך לנשוך אותי (כמו שאתה עושה ברגעים אלו) ואל תישן אם אמא תישן איתי יא מגעול סימוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אההה איזה משחררר אל תימחקו את זה !!!! סימור ילד שלי מוצלח I LOVE U אני יודעת שאני שרוטה אבל אפשר לרשום פה הכול... אהה ויש לי שאלה מה כדאי לקנות לחתול ליום הולדת?!? סימוררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

MoonSoFast

New member
pore some sugar

on me....! היי פורום אוף-טופיק..... אני החלטתי להצטרף כי ראיתי שכיף פה(אני צופה בכם!!!! הא הא) *צוחקת צחוק מרושע הא הא הא(ברקים ורעמים נשמעים ברקע!* אני מכירה את מעיינוש.......מעיין_נשמה! מעיין איי לאב יו! אני חושבת שכדאי שאני אתן קצת קצת רקע.....עליי. אני בת 15 עוד כמה חודשים טובים. עד אז אני אומרת שאני בת 15 עוד כמה חודשים טובים..... אני נורא נהנית לשמוע גיטרות,תופים והמון המון צעקות ביחד בקצב מסוים או בחלק מן המקרים- מוזיקה קלאסית עם גיטרה חשמלית זה מטורף או במילים אחרות- בלאק, פאוור,גות´,דום, הייר מטאל, גראנג´ והארד רוק זה האהבה הכי גדולה שלי חוץ מרם שהוא עוד יותר טוב מהכל ביחד. כמובן- אני מקרית אונו עיר הפשע והרשע המגניבה. נהנית לרוץ, לקפוץ, לרדת ולעלות בחדר כושר. ואולי גם אצל פיני. בקרוס אצלכם. לילה טוב! חלומות רם! אוהבת, אביב!

ה מ ש י ח

New member
טוב, בואו נעשה את זה רשמי.

היי. אני המשיח, בת 17 מחיפ.. מרמת הגולן, לא יודעת מה זה אוף טופיק בכלל ואני פה כי שחף הביא אותי, וזהו. שאלות? אה, וכן, אני תפוסה. סתם לידע כללי.

הממממ.. אוקי.. חדש פההההההה

איך אני אוהב לעשות את זה :) קוראים לי שוקי יואב איך שתרצו אני בןןןןןן 16 עוד 4 חודשים ואני חמוד :) תשאלו את מור :)

היי! אני חדש בפורום!../images/Emo34.gif

כולם ראו את העיצוב החדש של goop? אייייייייייייייייכס!!!! וגם כל התוכנות שהיו פעם נמחקו.......

תותי5

New member
נושא

כמה דברים: סקר
- איזה שיר אתם שומעים עכשיו? SMILE
משהו לשלוח :))))))) המלצה
- שירים של RUKY VERCH - תורידו!!! רק בישראל
- ח ז ר!!!! היה היום, מי שפספס שיכנס לכאן וששבוע הבא לא ישכח! עשו פתיח יפה חדשים בפורום:
אני
שישיסטית ראשלצית
שוקי STRIKE BACK
הגברת השמנה לא שרה
הגרהS
roller 1 כן שמתם לב נכון: משעמם לי:/
סאבבבבב מרו מרו

1CrazyMF1

New member
אם אני כבר כאן אני יציג את עצמי :)

אז כמו שאתם יודעים חבר טוב של איירון ...ילד אינטרנטי רגיל ללא חברים או חיים ...מכוער מאוד ...מתקשה ליצר קשרים חברתיים ....טראמות קשות מהגן ...אימפוטנט .... קיצר הכל טוף ... מה איתכם ?

Angel Girl1

New member
אתה לא חמוד!../images/Emo46.gif

אתה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאך! אתה המלאך המושלם שלי! אני מתה עליך מתוק! אממ... ברוך הבא (?) אנשים! קבלו עצה ממני... כדאי שתקבלו אותו יפה יפה! לפני שאני יתעצבן וזה לא יהיה טוב! (כן כן עופרי..ץ אולי אתה תשמע אותי עצבנית פעם ראשונה:)

ובכל זאת אני אוהב אותך

בקשר לאימפוטנט.. אל תאמינו יש לו זין כזה ענק- 3======================================C והוא יודע להשתמש בו

1CrazyMF1

New member
די אני מסמיק

ונכון יש לי איזה 3 סנטים וזה כשהוא עומד .... תקנאו

למעלה