חדשות

otollo

New member
../images/Emo174.gifפרטים על הסינגל החדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הסינגל החדש ייקרא Never Again. את שאר ההודעה באסקפרס לא כ"כ הבנתי על מה הוא מדבר, נראה לי שעל הקליפ
. זאת ההודעה, אם מישהו יבין מה הוא רוצה ~.~: the song is called Never Again: amanda, adorkablekel got an email from a casting agency: Looking for general background for an Airport scene, all types oftravellers, works 2 days next week, April 10th - 13th, dates TBD.Thanks!Karen,David Kang Casting LET THE CHAOS BEGIN!!!

otollo

New member
../images/Emo174.gifאוקיי, הבנתי.

הוא אומר שסוכנות ניצבים מחפשת ניצבים לשחק בקליפ החדש, ושזה יהיה בסביבה של נמל תעופה. בויקיפדיה כתוב שאין אישור רישמי מ-RCA עדיין.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif

שמות כאלה עושים לי טוב

otollo

New member
../images/Emo174.gifקלי אישרה את המידע../images/Emo70.gif

בג'ורנל באתר שלה
אוף, למה זה רק לפאנקלאב?! *הולך לשכנע את אבא לעשות מנוי לפאנקלאב*

otollo

New member
../images/Emo174.gifOMG../images/Emo70.gif יש תאריך../images/Emo70.gif

הסינגל יוצא ב-11 באפריל!@$!@!@#

otollo

New member
../images/Emo174.gifהמפיק מדבר על הסינגל

i think it's perfect. Kelly is so happy about it. I hope wheneveryone hears it they'll support her. It's funny and serious and very intense, and she sings her ass off. One of the best bridges she's ever done. It shows too the depth of emotion she can express, and is just the tip of the iceberg as far as the album goes. She'll need everyone to get behind her and help her show the world she's back. I've never known anyone quite like her. Incredibly direct and straightforward, fair, open-minded, and really hard worker. And of course the voice and writing... wow. She's one of my true heroes...

Because Of May

New member
OMGGGGGGGGGG!../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

נשמע נהדררררר!
זה אוטוטו!!!!!!1
זה עוד שבועעעע!
אומייגאדדד! שבועע?!?!?!?!?!!! יש לי תחושה שקלי קראה שכולנו כתבתנו לה ב-10 המכות על הדיסק ובגלל זה היא שיחררה סופסוף את הסינגל!!
אני כ"כ מקווה שהוא יצא טוב כי יש לי כ"כ הרבה ציפיות אליו!
המווווון תודותת אורר!

WundeRKind

New member
ואווו, נשמע טוב מידי...

חברה..הספירה לאחורה
שבוע מהיום
.

a k c

New member
../images/Emo109.gifהאעהאהעאהאהעא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

OMGGGG!!! אני לא יכולה לחכותתתת!!!
אור- ראית איזה מתנה קיבלת ליומולדת?!
העאההעהאהעאאה

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן

וזה עוד לפי שעון ארה"ב אז זה יהיה 11 באפריל בלילה - 12 באפריל לפנות בוקר ואז באמת זה יהיה ליום הולדת שלי XD מחר שלך

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif

איך אני מרוצה שאנשים זוכרים
טוב נו, מה זה זוכרים, אני טוחנת להם במוח שמחר יש לי מומולדת.. איך הם לא ייזכרו
XDD

otollo

New member
../images/Emo174.gifתרגום של הפוסט בג'ורנל:

"אני יודעת שציפיתם לזה כבר הרבה זמן, ולכן אני נרגשת להודיע שהסינגל החדש שלי מהאלבום My December יצא ב-11 באפריל! הוא נקרא "Never Again" ואני נורא מתרגשת ולא יכולה לחכות שתשמעו אותו! אני יודעת שזה היה עינוי בשבילכם, לחכות, ואני מקווה שתאהבו את האלבום. האלבום הוא סיפור חיי. זה האלבום שלי האהוב עליי ביותר. יש בו כמה שירי רוק מעולים ושירי סול כיפים, וכמה שירים איטיים ואינטימיים יותר, וזה הכל אני! האלבום יצא בקיץ(סוף סוף), ואני גם אערוך סיבוב הופעות בקיץ. היה לי היום יום מעולה ואני נורא נרגשת! תודה לכולכם על הסבלנות! ווהו!"

otollo

New member
../images/Emo174.gifקלי תופיע ב-Idol Gives Back

קלי תופיע במופע צדקה גדול שמארגנת התוכנית אמריקן איידול. אני מניח שעם הסינגל החדש
השידור יהיה ב-2 נקודות שידור, האחת באולפן איידול והשנייה באולם הקונצרטים של וולט דיסני, ושם קלי תשיר.

WundeRKind

New member
גם גוון תהיה שם.

אולי יש מצב לדואט
דווקא נראה לי מגניב שתיהן בדואט
.. או בכלל, עם ג'ינה
.... וגם עם הדינסל החדש
3 שירים זה לא הרבה....

למעלה