חדשות|

מישה נמתחת בפאנקד'

ביום ראשון הקרוב (בארה"ב), מישה תמתח בתוכנית פאנקד'. קליפ קטן מהמתיחה: http://oc-t.org/vmw/i/mb.pre-punkd.etonmtv.102805.zip

GaloshiT

New member
תודה על המידע!! אגב את יודעת אחרי

כמה זמן זה מגיע לארץ?

אין לי מושג

אני חושבת שבארץ משודרת העונה הרביעית של פאנקד' והמתיחה של מישה זה בעונה החמישית, אז זה תלוי אם ירכשו את העונה הזאת. בכל מקרה אני בטוחה שהקליפ יגיע לאתרי המעריצים ואני אשים קישור לקליפ כשאמצא כזה ותוכלו לראות אותו אפילו בלי להוריד.

aviGODFATHER

New member
בMTV זה צמוד לארה"ב לא../images/Emo35.gif

ברור לי שב-yesY ייקח זמן, אבל בMTV זה צריך להיות באותו הזמן...

micsha barton

New member
לא../images/Emo60.gif

כי אצלנו זה mtv אירופה..ושם זה אמריקה..אז זה יקח משהו כמו עוד חצי שנה:(

aviGODFATHER

New member
חפיף... תמיד אפשר מהאינטרנט

היה איזה פרק שמתחו שני אנשים שאני אוהב: אדם ברודי ומת'יו פרי (גם איב הייתה אבל למי אכפת ממנה
) אז הורדתי את זה למי היה כוח לחכות

micsha barton

New member
מישום../images/Emo60.gif

זה לא עולה לי את יכולה לספר לי איך היה נמתחת כי אשטון
קוצ'ר הוא המלך בדברים כאלו...

אממ זה לא ממש ברור

היא יושבת במסעדה והמלצר לוקח לה ב"טעות" את יומן הפגישות שלה ואז המנהל מפטר אותו אבל בעצם הוא פיטר את הבן אדם הלא נכון ואז הוא מאשיםאת מישה- והיא כזה..."אבל אני אמרתי לך לא לפטר אותו- למה אתה כעס עליי
"

מועדי שידור הפרקים הבאים:

קראתי פה לא מזמן, שמישהו כתב שיש עכשיו 3 פרקים ואז האוסי יוצאת לעוד פגרה, אז ממה שאני יודעת זה לא בדיוק נכון, יש שבוע הפסקה בין פרק 7 לפרק 8 ואח"כ משודרים פרקים 8, 9 ו-10 ברציפות (כאשר פרק 10 הוא פרק הקריסמוקה) ואז יש פגרה של כמעט חודשיים זה לוח השידורים של פוקס עד הפגרה:
11/3 Episode 5 11/10 Episode 6 11/17 Episode 7 11/24 we get a movie and a football game Thanksgiving day Sweeps end 12/1 Episode 8 12/8 Episode 9 12/15 Episode 10 12/22 hoiday special or movie 12/29 football and a movie 1/5/06 repeat 1/12/06 repeat 1/19/06 repeat 1/25/06 repeat Sweeps start 2/2/06 Episode 11 2/9/06 Episode 12​

למעלה