חדשות!!!

meiritamir

New member
../images/Emo41.gifחדשות!!!../images/Emo41.gif

שלום לכולכם! אז כמו שאמרתי, החדשות האלה משמחות, בעיקר לכם... שתי ידיעות משמחות יש לי להודיע היום... הראשונה: הלהקה החמה Primal Fear הכריזה באתרה הרשמי (מצורף קישור) על כניסה לאולפן ההקלטות בעוד 3 ימים, להקלטת אלבום האולפן הבא שלהם. שמו של האלבום הוא Devil's Ground, והוא יכלול 11 שירים, ושיר בונוס אחד (קאבר) שלא נאמר מהו. האלבום אמור לצאת בכל העולם, בסוף פברואר 2004. אני לא יודע מה איתכם, אני אחכה בציפיה. לעוד פרטים, אתם מוזמנים לגשת לאתר של הלהקה. הידיעה השניה משמחת את כולנו, מעציבה אותי: אדג'יו, להקת הניו-קלאסיק מטאל הצרפתית/גרמנית, הודיעה באתרה הרשמי על כך שתבוא להופיע, כן כן, בת"א! סוף סוף להקה מצויינת מגיעה להופיעה אצלנו. (מצורפת תמונה של הראייה) ההופעה המיועדת, תתקיים בהאנגר 11 בנמל ת"א הישן, ב-21 לדצמבר, 2003. כדי לקבל עוד פרטים על הלהקה המצויינת (שבכלל מאוד מומלצת), הייתי ממליץ להיכנס לאתר הרשמי, ולראות אתר מושקע וחביב (מצורף קישור גם כן). מה שמעציב אותי בידיעה הזו, זה שאני כנראה לא אוכל להגיע להופעה הנחשקת, היות וכבר אהיה מגויס. אנסה לארגן משהו, אבל אני בספק שאוכל להגיע, היות ומדובר ביום ראשון בשבוע. בכל מקרה - חדשות טובות לשנה טובה!

מצויין!!! מפגש לפני ההופעה!!!

חבל שלא תוכל לבוא, תמיר, אבל נשתדל להנות שם גם בשבילך ונביא תמונות!

meiritamir

New member
שום מפגש לפני ההופעה...

כאילו, כן לפני ההופעה, אבל הרבה לפני. מפגש בסוכות.

FaceLessMor

New member
אה..

לא שמתי לב שרשמת לגבי אדאג'יו להקה מצויינת.. אני כל כך רוצה ללכת

למעלה