חדשות

Padme Amidala

New member
../images/Emo41.gif חדשות ../images/Emo41.gif

גם היום יש לי רק ידיעה אחת... למי שלא יודע, ניקול הולכת לצלם בשנה הבאה סרט חדש של באז לורמן לצד ליאונרדו דיקפריו- היא תשחק שם את אמו, למרות שהיא מבוגרת ממנו רק ב-8 שנים... הצילומים היו אמורים להתקיים במרוקו, אבל בגלל המצב שם הם נידחו והועברו לאוסטרליה. הסרט יצא רק בשנת 2005. עכשיו מתברר שהצטרף לצוות שחקן חדש שישחק את אביו של ליאו. ומי זה? מל גיבסון... מי לא קפץ משמחה? כן, גם אני.

DIRRTY

New member
קודם תודה על החדשות והפעם את לא

תגידי שמל גיבסון לא נטישמי

N i c o l e

New member
יוווו מגניב!

אני מתה על מל גיבסון!! אבל אמא של ליאונרדו דיקפריו....טוב נו, אולי לפחות יכריחו אותו להרזות כדי שיראה יותר ילד והוא יחזור למה שהיה פעם...

DIRRTY

New member
את חולת נפש../images/Emo35.gif

מל גיבסון מצלם בימים אלו סרט אנטישמי

Padme Amidala

New member
שים ../images/Emo23.gif למשפט האחרון בקטע שכתבתי..

זה מבטא את מה שאני חושבת על האנטישמי הזה, וזה עוד בניסוח עדין. מל גיבסון הוא באמת אנטישמי! והוא עוד עכשיו אומר שהיהודים הם החברים שלו, בזמן שהוא עדיין מאשים אותנו ברצח ישו!

N i c o l e

New member
אנטישמי?

אתם בטוחים? נועה, איפה את חיה?! אתם בטוחים בטוחים? אבל למה? למה?.... אוף

Padme Amidala

New member
מל גיבסון והאנטישמיות- הסבר מורחב

אם יש תיאור על מל גיבסון שיתאים יותר מ"אנטישמי", זה טיפש, ויסלחו לי כל מעריציו, אבל אני לא יודעת כמה מעריצים יהודים באמת ישארו לו על כל התקרית הזאת. מל גיבסון הוא אדם קתולי. הכנסייה הקתולית, בעקבות ההצהרה של הותיקן שהסירה מהיהודים את כל האשמה על רצח ישו, התחלקה לשני מחנות- התומכים בותיקן, שהם קתולים לכל דבר ולא מאמינים בכך שהיהודים רצחו את ישו, והמתנגדים, שהם האורתודוכסים הקתולים מהסוג הכי נוראי, שלטעמם הותיקן "מודרני מידי" בעקבות ההצהרה הזאת (שאם אני לא טועה, שוחררה בעקבות התוצאות המחרידות של השואה), ומאמינים בסיפור העתיק שאנחנו היהודים רצחנו את ישו. מל גיבסון שייך למחנה השני, כלומר הוא מאמין שאנחנו באמת רצחנו את ישו. לא מזיז לו שהסיפורים האלו הם ההתחלה של האנטישמיות, לא מעניין אותו שגל השמועות הזה נגרר לרצח של 6 מליון יהודים, רק מעניין אותו שישו שלו, שדרך אגב, היה יהודי במותו- עובדה שהם די אוהבים לא להתייחס אליה, מת "בגלל היהודים". עכשיו מל גיבסון מפיק סרט חדש, שמתאר את 12 או 24 השעות האחרונות בחייו של ישו, אין לי מושג כמה בדיוק וזה גם לא מעניין אותי. מה שכן מעניין זה שבסרט הוא מאשים את היהודים ברצח ישו, וגם הצביר בנימה של "לא אכפת לי" ש"היהודים יכולים להיפגע מהסרט". שוב, לא אכפת לו שגם ככה כל אירופי רביעי הוא אנטישמי, לא אכפת לו שהעם היהודי נפגע מספיק, אכפת לו מהעקרונות המטופשים שלו. בכל מקרה, הסרט הזה עורר זעם ומהומה גם בארץ וגם בקרב יהודים אחרים בעולם. אופס, מל שכח פרט קטנטן- הוא שכח, בזמן שהוא הצהיר את זה, מי באמת שולט בהוליווד. מירמקס, MGM, ועוד חברות הפקה גדולות (אני שמה דגש על מירמקס, זאת אחת מהחברות הכי מצליחות בהוליווד והיא גם אחראית ל"שיקגו", "השעות", "יומנה של ברידג'ט ג'ונס", ועוד ועוד. שלא נדבר על במאים ומפיקים מצליחים כגון סטיבן שפילברג, מל ברוקס, ועוד רבים וטובים. אז אחרי שהוא הבין ככל הנראה את גודל הטיפשות של ההצהרה הזאת, הוא מיהר לבוא וללקק לכל העולם את התחת (אני מצטערת אני הבוטות, אבל כשאני מדברת על אדם כזה זה הניסוחים הכי עדינים שאני יכולה להשתמש בהם), ולבוא ולומר שהיהודים הם חברים שלו, והכל טוב ויפה. נו באמת. אפילו תיאולוג קתולי שקרה את התסריט אמר שזה אחד המסמכים הכי אנטישמים שהוא ראה בחיים שלו. אבל הוא בכל זאת ממשיך עם הסרט והרעיון שאנחנו רצחנו את ישו. לי אישית חבל גם ששחקנית כמו מוניקה בלוצ'י, שדווקא מתחילה לעניין את הוליווד, כ"כ התעניינה בסרט הזה וקפצה על המציאה להופיע בו. אני מתנצלת מראש אם פגעתי במישהו שמעריץ אותו- למרות שאני בספק גדול אם נשארה אצליכם טיפת חיבה אליו לאחר ההסבר הזה.

Padme Amidala

New member
תיקונים... ../images/Emo3.gif

הוצאתי יותר מידי עצבים כשכתבתי את זה...
אני הבוטות= על הבוטות...

N i c o l e

New member
אני בשוק

איך לא שמעתי על זה?? איזה גועל נפש....טוב, אף פעם לא הייתי מעריצה גדולה שלו או משהו אבל בכל זאת מוזר לשמוע כזה דבר עליו...

Padme Amidala

New member
גם לי זה היה מפתיע...

אני גם אף פעם לא הייתי מעריצה גדולה שלו, אבל גם לי זה היה מפתיע אחרי כל הצחוקים שלו עם הכתב של גיא פינס.

shiray

New member
אוףף

דווקא יותר מתאים לניקול וליאונרדו דיקפריו לשחק זוג ולא אמא ובן... היא ממש לא נראית אמא שלו!!!! אלא אם כן יאפרו אותה כמו ב"השעות"... ומל גיבסון וניקול?!?! הוא כזה לא ברמה שלה! אוףף הליהוק לא מציאותי!!! איפה יואן כשצריכים אותו?!!

N i c o l e

New member
באמת

היא ויואן צריכים לעשות יותר סרטים ביחד...הם כל כך מושלמים ביחד.

shiray

New member
ועוד...

סרט של באז לרמן! ויואן וליאונרדו דיקפריו נראים בערך באותו גיל... איך ניקול יכולה להיות אמא שלו?!?!!?

למעלה