חדשות מהמסלול בירקונים

45degrees

New member
מרוץ בתחילת אוגוסט ../images/Emo5.gif ../images/Emo3.gif

אני לא אספיק להחליף חצי אופנוע עד אז....

כRובי

New member
מה הבעיה?

קח הלוואה של 70 אלף ש"ח, קנה KTM450 משומש, שים לו את הג'אנטים ומערכת הבלימה הנוכחית שמורכבת על האופנוע שלך (ממילא לא תצליח למכור אותו תוך חודש
) ו....הופה! ש לך אופנוע מוכן למרוצים.

45degrees

New member
../images/Emo6.gif

אבל אני לא רוצה אופנוע מוכן... איפה הכיף? חוץ מזה - צריך תרוץ טכני לביצועים הצפויים לא? בעניין אחר, אם יהיה מרוץ בירקונים, נרכב על איזה 300 מטר עפר? למי יש מכונה לחיתוך צמיגים?

Le Duke

New member
עזוב 450 ,אתה צריך 570!

כזה מנוע משופר (קראנק ,פורטינג) ,קרבורטור שקדחו לו את הצורה כמו שאתה אוהב ,משאבת בלם רדיאלית ומערכת בלימה של ברינג'ר ,מערכת פליטה מטיטניום של אקרופוביץ' וצביעה שאפילו הפטריה יאהב. בתאבון!

45degrees

New member
חלקים ממנו בטוח נאפו או בושלו

אם לא בתנור אז באוטוגן. המעניין שם הוא שהם שתלו את הכל בשלדה של 250EXC. זה נתון מאוד מאוד מעניין.

MexMex

New member
אתה אל תגיד לי מה אני מתכוון...../images/Emo3.gif

אתה מדבר על מנוע הארגז המחורבן הזה? הוא 610 בכלל...לא שווה. עוד חודש ו750 דולר למניאק, והמנוע שלי יהייה 600 בול. לא סמע"ק אחד פחות ולא מנוע ארגז מצ'וקמק (הלוואי עליי). M.

כRובי

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

משהו שהכין גיורגיו עמרני מפורום שטח... "ניר הבנאי"
(ושימו לב למשקפי השמש...
)

קובה155

New member
שאלה

כרובי,שחר או לא משנה מי ,לדעתכם האספלט מספק רמת אחיזה טובה בשביל קטנועים שם? שחר אתה יודע מה אני מתכנן אז אתה גם יודע אם האתר יתאים לצרכים שלנו

שחרלרט

New member
אופה אופה,

לא ידעתי שאתה יודע גם לכתוב...
לפי דעתי אחרי שנכשיר את המקום ולאחר פעילות מסויימת והפקת לקחים,אפשר יהיה להרים את מה שאתה רוצה.

למעלה