מה הקשר להציף???
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 28/3/07 #23 ../images/Emo110.gifברוכה הבאה=]]]] אני ספיר-דמושית נהריה 15 ט' איסי:251713457 חולה על דמוש=]]] השתלבות מהירה מאמשו ספיר=]
../images/Emo110.gifברוכה הבאה=]]]] אני ספיר-דמושית נהריה 15 ט' איסי:251713457 חולה על דמוש=]]] השתלבות מהירה מאמשו ספיר=]
ח חני love דמדם New member 28/3/07 #24 ../images/Emo189.gifברוכה הבאה מאמי.. חני 12 עפולה הישתלבות מהירה..!
נ נויושש אלמוריש New member 29/3/07 #74 אתן לא מבינות..דיברתי עכשיו עם שרון ..הוא חבר של דוד ששליי....הוא איחלל לי מזלל טובב..יוווואאוווו אני כבר מהשיהח עד עכשיו בוככההה ורועדדתתת..
אתן לא מבינות..דיברתי עכשיו עם שרון ..הוא חבר של דוד ששליי....הוא איחלל לי מזלל טובב..יוווואאוווו אני כבר מהשיהח עד עכשיו בוככההה ורועדדתתת..
נ נויושש אלמוריש New member 29/3/07 #96 תודדהה מאמיי!!אני מזה בעננים!!@ דוד שלי חברר שלוו.....הוא היה איתוו במסיבהה של רוברטוו וצילם לי אותווו ואת אביחי ואדדםם..חח אבלל אני לא ראיתיי אותםםם אףף פעם... אבלל אל תדאגיי מאמיי...גם את תדבריי אייתםם.. בכייףף שללךך... דרךך אגבב...בת כמה את מאמיי ומאיפהה?
תודדהה מאמיי!!אני מזה בעננים!!@ דוד שלי חברר שלוו.....הוא היה איתוו במסיבהה של רוברטוו וצילם לי אותווו ואת אביחי ואדדםם..חח אבלל אני לא ראיתיי אותםםם אףף פעם... אבלל אל תדאגיי מאמיי...גם את תדבריי אייתםם.. בכייףף שללךך... דרךך אגבב...בת כמה את מאמיי ומאיפהה?
D Dreamgirl2 New member 28/3/07 #73 תודה רבה לכולן../images/Emo140.gif וראיתי שרוב הבנות מתעניינות את מי אני הכי אוהבת מהבויז... אז אני אוהבת את כולם באותה המידה
תודה רבה לכולן../images/Emo140.gif וראיתי שרוב הבנות מתעניינות את מי אני הכי אוהבת מהבויז... אז אני אוהבת את כולם באותה המידה
א אוראלוש5 New member 29/3/07 #78 ../images/Emo182.gifיפה יפה לי יש רגש לכולם! אבל רגש אחד יחיד ומיוחד בלב>>לשרון ואח"כ לאושרי זה פשוט מתחלק לחלקים כמו פאזל ואז הכל מתחבר לאחד וזה נהיה ג-י-י-ם ב-ו-י-ז!
../images/Emo182.gifיפה יפה לי יש רגש לכולם! אבל רגש אחד יחיד ומיוחד בלב>>לשרון ואח"כ לאושרי זה פשוט מתחלק לחלקים כמו פאזל ואז הכל מתחבר לאחד וזה נהיה ג-י-י-ם ב-ו-י-ז!
ד דילב לוי XD New member 29/3/07 #99 ../images/Emo103.gifאחלה אבל ... אל תכתבי שאת חדשה ואז תעלמי ולא תכתבי ... כי יש כאלה שפותחות הודעה. רושמות שהם חדשות ואחרי יום לא שומעים מהן ...
../images/Emo103.gifאחלה אבל ... אל תכתבי שאת חדשה ואז תעלמי ולא תכתבי ... כי יש כאלה שפותחות הודעה. רושמות שהם חדשות ואחרי יום לא שומעים מהן ...
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 29/3/07 #80 ../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאהה אני קרןן
ה הדרושLOVEשרונוש New member 29/3/07 #91 ../images/Emo207.gif החלפתי מאומץ../images/Emo13.gif החלפתי מאומץ ל- תגידו לי פליזזזזזזזזז הוא לא תפוס נכון
../images/Emo207.gif החלפתי מאומץ../images/Emo13.gif החלפתי מאומץ ל- תגידו לי פליזזזזזזזזז הוא לא תפוס נכון