חדשה

../images/Emo41.gifחדשה../images/Emo41.gif

היי
שלום לכולם
אני חדשה, והייתי שמחה אם בבקשה כל מי שיכול, תקירו לי את "השמינייה", כי אחותי אמרה לי שהיא ראתה כמה וכמה פרקים, ואני עד היום מרותקת מה לעזאזל היא רואה שם וכל - כך מתלהבת, שאני לא מצליחה לראות את זה
אז דרך אגב: שלום
אני קארין, ואני גרה באיזור הצפון, ואשמח מאוד להתצטרף לפורום
(אבל תכירו לי ת'"שמינייה", פסדר
כי אני מתה לדעת על מה מסופר שם כבר
אוהבת מליון, קארין

זה בסדר אין מקום לשרשר את ההודעה.

ד"א ברוכה הבאה לפורום שלנו. מה שמסופר בשמינייה שאיש אחד לקח 8 ילדים גאונים בכל מיני דברים נגיד:שפות,ציור,מחשב,מתמטיקה ועוד כמה דברים ועשה מהם כיתה והם כרגע לומדים בייחד וזה אמור להיות סודי

PikachU6

New member
עוד דברים!

האיש הזה לקח ילדים גאונים מכל הארץ. בהתחלה היה איש שהמציא מכונה שמזרזת את תהליך ההזדקנות והפך את הילדים שלו לבני 15. אחר כך הוא נפטר. ויש מישו רע שעוקב אחרי הילדים מהשמינייה ואחרי המורה שלהם.

אבל לפי דעתי יש לך גם מה להסביר../images/Emo70.gif

בגלל שהתכוונתי גם לשמות שלהם, וכאילו, בקיצור גם על השחקנים יענו
יש לך עוד מה להסביר...

אוקיי....

אני לא יודעת ממש יודעת הכל לא על השקנים ולא על הדמויות והמידע שלי לא ממש יעזור לך
...אבל אם את צריכה עוד מידע יש באתר של ערוץ הילדים

השמות של השמינייה בסדרה זה

אבי,מיקה,רוני,דורי,אדם,ניני,איה,נטשה אין סלבריטאים בתוכנית חוץ מלירון לב אם את זוכרת אותו הוא מכוכב נולד והוא לא שחקן ראשי אלא שחקן משנה

קחי תמונה של איה הכי כוסית בשמינייה

איה תתחתני איתי למרות שאני קטן ממלך ב7 וחצי שניםאיהה את כה כוסית

PikachU6

New member
יש סלבס!!!

יש את מיכאל שהוא מנחה בערוץ הילדים!!!!! ומיקי קם!!!! והאבנר הזה אני לא יודעת איך קוראים לו באמת אבל הוא היה בקופיקו.... אני חושבת.... ודן תורג'מן! אבל גם הם לא שחקנים ראשיים....

mr shoko

New member
אין?

מיכאל אלוני טל מוסרי מיקי קם דור צויגנבוים דן תורג'מן אביטל אברג'יל בטח יש עוד אבל שכחתי

BeTuSh225

New member
ברוכה הבאה

אני בטי..מקווה שתהני לראות השמינייה ותתמכרי כמוני

Super Chuly

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני Vada (ליהי), תעשי חיים פה! vada

Mrs Love

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

ענבר, 14^.^ תהני

למעלה