חדשה ומממ...עוד לא ראיתי אף פרק, אני אראה מחר
S sisty New member 1/2/05 #1 ../images/Emo41.gifחדשה../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif ומממ...עוד לא ראיתי אף פרק, אני אראה מחר
../images/Emo41.gifחדשה../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif ומממ...עוד לא ראיתי אף פרק, אני אראה מחר
S SpinZ New member 1/2/05 #2 שלום סיסטי כבוד לארח בפורומנו הקט את מנהלת פורום ביפ, וכנראה שעוד כמה פורומים שאני לא יודע עליהם , בכל מקרה, מקווה שתהני, וחבל שפיספתי את שתי הפרקים שהיו, אבל לא לדאוג את עוד תשלימי
שלום סיסטי כבוד לארח בפורומנו הקט את מנהלת פורום ביפ, וכנראה שעוד כמה פורומים שאני לא יודע עליהם , בכל מקרה, מקווה שתהני, וחבל שפיספתי את שתי הפרקים שהיו, אבל לא לדאוג את עוד תשלימי
S sisty New member 2/2/05 #6 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif מ..תוכל לספר לי בקצרה על הפרקים שהיו
S SpinZ New member 2/2/05 #10 בשמחה הפרק הראשון כבר מטושטש לי, אבל זה בעצם ההתחלה, קודם זה מתחיל עם וואלס, שהיא משחררת אותו מהעמוד, והיא מצילה אותו מזה, ובו זמנית היא מתחילה לחשוד במשפחת קיין היקרה, בפרק השני היא מצילה את וויבל אחרי שבן דודו גנב ממשפחת אקולס
בשמחה הפרק הראשון כבר מטושטש לי, אבל זה בעצם ההתחלה, קודם זה מתחיל עם וואלס, שהיא משחררת אותו מהעמוד, והיא מצילה אותו מזה, ובו זמנית היא מתחילה לחשוד במשפחת קיין היקרה, בפרק השני היא מצילה את וויבל אחרי שבן דודו גנב ממשפחת אקולס
S sisty New member 2/2/05 #11 אני כבר מחכה לפרק של היום, כל פעם זה נושא אחר או נושאים מתמשכים (אני מובנת?!)
S SpinZ New member 2/2/05 #12 אף פעם אי אפשר לדעת הכל נראה לי משתנה חוץ מכמה דברים שעדיין לא נרגיש שזאת סידרה שונה לגמרי
S SpinZ New member 2/2/05 #14 לרוב כן מדי פעם יהיו אנשים חדשים (כוכבי אורח בעיקר) וכן, בכל פרק יש תעלומה חדשה למדי
C Charmed Gal New member 2/2/05 #5 ברוכה הבאה. תהני, תשארי ותשתדלי לא לתת לזה שפיספסת את שני הפרקים הראשונים להרוס לך את הסידרה. תנסי להשלים את המידע החסר לפני מחר אולי.
ברוכה הבאה. תהני, תשארי ותשתדלי לא לתת לזה שפיספסת את שני הפרקים הראשונים להרוס לך את הסידרה. תנסי להשלים את המידע החסר לפני מחר אולי.
S sisty New member 2/2/05 #9 תודה!../images/Emo8.gif היום אני אשלים וראיתי חצי פרק אבל באנגלית הבעיה שזה היה לפני חודשיים בערך ואין לי את הכתובת של האתר...
תודה!../images/Emo8.gif היום אני אשלים וראיתי חצי פרק אבל באנגלית הבעיה שזה היה לפני חודשיים בערך ואין לי את הכתובת של האתר...
G geniusblonde New member 2/2/05 #15 שלום לך אם האתר הוא של ביטורנט תשלחי לי מסר ואני אשלח לך שם של אתר מצויין