חדשדשים!

היייי שלום!!!!

זה די מוזר שאני חושבת שהראל הוא מלך, כי אני דתייה, אולי זה פעם ראשונה שאני מעריצה משהו ככה!!!! יש לו קול מהמם!!!!!!!!!!!!! טוב, שמעתי שיש לו דיסק חדש... איך קוראים לדיסק ומתי הוא יוצא??? תודה!

אני חדשה

שמי דיקלה בת 11וחצי ומעריצה של הראלוששש יש לי שאלה הראל סקעת הומו? באמת כי חברה שלי אמרה: ואני לא ממש מאמינה לה

why not me

New member
שלום לכולם!!!

אני חדש פה... רציתי לשאול מה הגובה המדויק של הראל? וגם משקל אם אתן יודעות אבל זה פחות חשוב... חחח באופן כללי- אני אשמח לשמוע כל מיני מידות של הראל (היקפים, מידת נעליים וכו') סוג של אתגר לפורום... חחח תודה מראש!

שרית7

New member
הראל האל יפה תואר ומוכשר מאין כמוהו

יישר כח ובהצלחה למנהלת הפורום, באהבה מפורום גלי עטרי המלכה.

purple rain2

New member
למה מוזר?

קול לא קשור לדת
והדיסק עדיין בחיתוליו, תתאזרי בסבלנות

ברוך הבא ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

האמת שאני עדיין לא הבנתי מה הגובה שלו. כל אחד אומר משהו אחר.. אני שמעתי ש-1.75.. אבל אני ממש לא סגורה על זה. בקיצור, אני לא טובה בפרטים הקטנים האלה..

ayaliar

Well-known member
אני כמעט סגורה על זה

לא יודעת גובה מדוייק על הס"מ אבל לפי הערכה, זה נראה נכון

ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo24.gif

הגובה שלו אם אני לא טועה זה מטר שבעים וחמש (175). מקווה שעזרתי והמשך יום טוב

אוקיי אז ככה...פרטים על הראל חחח

גובה: 174 ס"מ... משקל בסביבות ה-60 למרות שיש מצב שפחות... מידות גוף? אמממ הוא במכנסיים לדעתי וממה שראיתי 38... ובחולצות הוא מידה M = מדיום... נעליים... אממממ זה כבר אין לי מושג אני מניחה ש- מידה 41 מקווה שעזרתי...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די אם הראל באמת מידה 41 זה מפחיד כאילו היום כל ילד הוא מידה 41 חחחח .. הוא צריך להיות יותר נראה לי חח ובחולצות אני חושבת S כי הכל גדול עליו הוא כזה פיצי!!!

הוא בדוק מדיום חחחח

כי קנינו לו בגדים...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ויש מצב שהוא 43... נשמע לי הכי הגיוני...

purple rain2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את גם בפורום מויאל- את אוהבת את שניהם?

ט ל י 9 9 9

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

ולשאלתך, זה ענין פרטי שנוגע רק לו ואנחנו מכבדים אותו מספיק כדי לא לדון בכך פה .

למעלה