חג המעלות

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif חג המעלות ../images/Emo41.gif

חג המעלות של כולנו מתקרב (
) ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בפינוקים (נו מה אתם רוצים, אני מד"צית תועה!). בנתיים עשיתי את הנדוש מכולם: "קח תרמיל קח מקל, בוא איתי אל הכרמל" (מקווה שהשורה הולכת ככה בכלל o_O) אבל אם תוכלו להציע עוד כמה זה יהיה נפלא.
תודה!

מצאתי בקלסר מד"צים משהו מעניין..

קחי איזה משהו מקושט ותכתבי עליו: "אם לא נצא ללכת בשביל הקטן המתפתל ולהדקר בקוצים של משעולי בראשית אם נפנה כולנו לדרך המלך הקורצת מי יסלול נתיב לבאים?" תצמידי סוכריה או משהו כזה.. שיהיה נחמד

just stav

New member
זה ממש מתאים למסלול של ז-ח אצלנו...

יום טוב לכולם Love סתו

rinani

New member
אפשר לעשות מדחום שרשום עליו משהו

זה קצת נדוש אבל לא נורא ולאלה שלא הבינו למה מדחום אז הכוונה למעלות... הבנתם??? יופי!

kedeman

New member
אני יכול להפנות לפה מד"צית שלי

היא חיפשה פ'ינוקים... החל מהחג מעלות הקרוב אני מכריז על הקמת ספריית פ'ינוקים לאתר! כל מי שיש לו פ'ינקו יסרוק אותו ויכתוב עליו כמה מילים וישלח אלי!!! הבנתם? סבבה! אפשר גם פשוט לתת איזה משרוקית או משהו כזה ולהוסיף איזה הערה טיפשית "שיהיה לך יום מצלצל" אני יודע... חלש... לא עלה לי משהו יותר טוב כרגע טוב החל ממחר מתחיל האטרף הגדול בכל הארץ ובטח אני לא אספיק לומר כלום להרבה אנשים אז אנשים, כולם! שיהיה לכם בהצלחה מחר לא משנה אם אתם בצוות של הטקס אש, מסכת, מופע, מדריכים, מ"פ, מרכזי מסלול או כל תפקיד אחר שיש שיהיה לכם אחלה יום ושיהיה לכם את החג מעלות הכי טוב שרק יכול להיות!!!! עלו והגשימו!!! :)

kedeman

New member
איזה אדיר זה יכול להיות

אני כבר רואה את כל המועצות על אותו תדר בקשר :) כולם מזיינים את השכל זה יכול להיות ממש ממש מצחיק!!

kedeman

New member
נו? אז מה!!!

זה עדיין פינוק נחמד!!! :) אז היא המציאה קצת! זה עדיין מגניב

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo6.gif אני יודעת! ../images/Emo6.gif

אבל אנחנו לא נוסעים לגליל..
חוצמזה החניכים שלי תיפשים, הם לא ישימו לב.

למעלה