חברי הלהקה

../images/Emo41.gifחברי הלהקה../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

אז את דפנה אנחנו כבר מכירים, אבל אני בטוחה שיש כמה אנשים שלא ממש יודעים מי אלה חברי הלהקה, ובמה הם מנגנים
אז.. נואו מור לאי הידיעה! קבלו סיכום על חברי הלהקה ותפקידם
. PS חלק מהחומר לקחתי מהאתר הרישמי. תהנו

../images/Emo141.gifדפנה קינן../images/Emo141.gif

שם: דפנה קינן. תפקיד בלהקה: כתיבת שירים והלחנה, זמרת. גיל: 24 שורה: "תטעו אותי אם אני צודקת" דפנה נולדה בתוך מעבורת בים האדום, כשהוריה עשו את דרכם מאתיופיה לתימן. גדלה (להנאתה
) במרכז ת"א, ילדת שנקין
. בגיל מסוים, נסעה מטעם שליחות לצרפת. "..לאחר כמה שנים בצרפת שבהן זכיתי בבסיס מוזיקלי עשיר, לא מעט צלקות נפשיות, ובאגטים שהקצה שלהם לא חותך את הבפנוכו של הפה.." היא אומרת, חזרה ארצה והבינה שמה שמעניין אותה באמת זה מוזיקה
, ולא לימודים וכאלה
.. וכך התגלגלו הדברים, ודפנה מצאה עצמה שרה, כותבת, מלינה ומפזזת אצל העוגיות!

clyps

New member
חח אני ממש אוהבת את השורה של דפנה

זו צריכה להיות החתימה של הפורום (אולי..) "תטעו אותנו עם אנחנו צודקים..כל הדרך לפורום דפנה והעוגיות.."
סתם עזבו.. אל תתייחסו... סחטיין! תודה
שיר
.

../images/Emo141.gifאור זובלסקי../images/Emo141.gif

שם: אור זובלסקי . תפקיד בלהקה: תופים ואקורדיון. גיל: באמצע שנות השמונים. אומר הרבה, הא? שורה: "אין מה לעשות - ככה זה" אור הוא האח הקטן של ענבל וטל (שגם הם בלהקה, דה). לא יודעת אם זה מעניין, אבל, אור נולד בתוך אינקובטור, ואחותו הבוכרה, ידעה שהוא נולד אחרי שכל השכונה כבר ידעה את זה
. וגם את זה היא גילתה דרך שכנה. מעניין. אור מרכיב משקפיים
והוא מגניב. זהו
.

../images/Emo141.gifטל זובלסקי../images/Emo141.gif

שם: טל זובלסקי. תפקיד בלהקה: גיטרה, קולות . גיל: 25 שורה: "צריך להקציף בשביל זה? " טל הוא האח שבא לפני טל ואחרי ענבל
. בגיל מסויים גידל מחדש את השיער, והצטרף לכמה שיותר להקות שיודעות לתת בראש: כלבת זונה, פרופיל 21, המשופמים העליזים, עכברי השאול, קרביים מדממים, ויש עוד
טל אומר גם זה שנולד בשנת 1981, מתי שהוקמה להקת מטליקה, קיים קשר. בטח בגלל זה הוא כזה רוקיסט
.

Mother Lucifer

New member
אלוהים, הוא חתיךך

למה?! למה דווקא אני?!?! למההה?!?! חולשה איומה ונראה לשיער ארוך שגרמה לי להתאהב באדם הכי דפוק על הפלנטה (חוץ ממני, כן?). למה?! נועית העיזה הצנחנית שמרגישה תחת היום.

../images/Emo141.gifענבל זובלסקי../images/Emo141.gif

שם: ענבל זובלסקי. תפקיד בלהקה: גיטרה-בס גיל: 25 | הדגש|שורה: "זה לא מה שחתמתי עליו." נולדה וגדלה בהרצלייה. בילדותה ניגנה הרבה באס, גיטרה, תופים.. אבל בשלב מסוים החליטה לעבור לחיפה. עבדה בחנות לכלי נגינה
ולמדה אדריכלות נוף
. היא גם מאוד טובה בפוטושופ..!!! יש לה חתולה שחורה וקטנה
בשם קלואי. לאחר זמן מה אף צורפה ללהקה
.

../images/Emo141.gifדן-יה (דנג'ה) שוורץ ../images/Emo141.gif

שם: דן-יה (דנג'ה) שוורץ . תפקיד בלהקה: גיטרה קולות . גיל: 27 שורה: "כשנגיע לגשר נשבור אותו." נולדה בנווה עמל בראשית החורף של שנת 1979. כבר בכתה ז' עברה לכיתת מחוננים
. מגיל צעיר הבינה שמוסיקה זה מה שמעניין אותה, והתחילה לנגן בכלים שונים. כשהגיעה לגיל ההתבגרות
, הייתה הילדה הקרועה מבני כתתה המחוננים, והסתובבה עם הילדים היותר מופרעים. ניגנה בכל הרכב שהזדמן לה, הבולט מביניהם – "מאנצ'יז", שם ניגנה על גיטרה חשמלית ושרה
. לאחר כמה זמן, צורפה גם היא ללהקה
.

../images/Emo141.gifתמר זיו ../images/Emo141.gif

שם: תמר זיו . תפקיד בלהקה: סקסופון . גיל: 29 שורה: "אני מכונית
" נולדה וגדלה בעיר יבנה. ברוב שעות היום היא מנגנת בסקסופון, ואוהבת לשתות קפה. מנגנת בעיקר סגנון ג'ז. אני חושבת שזהו

prongs3

New member
../images/Emo99.gifאהובתי!

תודה על הסיכום, למרות שכבר הספקתי לחרוש על האתר הישן לפני שבועיים

clyps

New member
ההגיון אומר שכן../images/Emo13.gif

אך ההגיון הינו אורח שמבקר לעיתים רחוקות מאוד במחצלתן של העוגיות...

קטרפי

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

המשפטים של דפנה, תמר ודנג`ה מעולים
אבל אני זוכר שמתי שזה היה באתר הרישמי, היה כתוב גם את הכינויים של כולם.... איפה הם
וטל ממש דומה בתמונה הזאת למישהו שהיה בשכבה שלי (הוא לא באמת דומה לו, אבל בתמונה הזאת כה)

למעלה