זכאי..!!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo41.gif זכאי..!! ../images/Emo41.gif

הוא זכאי...!!! וזין על כל החראות שמנסים רק לפגוע בו ולקחת לו את הכסף, מנצלים את המצב שלו, את הפירסום שלו... את הכססססססססססססססססססף שלו.... אאאאאאאאאה.. הוא יצא זכאי בכל ה-10 סעיפים!!! בכולם!!! פשוט בושה...!!! אני אף לא לרגע אחד האמנתי שהוא מסוגל לעשות דברים כאלה, כאילו לעזעזל... גדלתי על הגאון הזה~! וצעקתי על כל אחד שאמר עליו משהו רע.. וצדקתי..!!!!! ואייי זה פשוט עשה לי את כל השבוע!!!!! איזה שבוע??!! את כל השנה..!! גו מייקל..!!

vk3

New member
תוכיחי...

לא אני ובטוח שלא את לא יכולים לדעת
זה בדיוק כמו שאת אומרת שאיינשטיין בעצם לא ידע כלום וגנב הכול מרשמים של תלמידיו
אנשים כאלה אסור לשפוט... והסיפור של ג'קסון לא שונה כול כך. שום דבר לא יכול לערער על היותו אמן דגול ודמות שנחרטה בהיסטוריה שלנו.

eMiFrEaK

New member
אני ממש לא שופטת...

זה לא מתפקידי..=) אתה צודק,באמת שאני לא יכולה לדעת בוודאות, אבל אני מכירה את הביוגרפיה שלו יותר מדי טוב... עקבתי אחרי כלמשפט שהיה לו אי פעם.. ועד כמה שאומרים שילדים תמימים, אני ממש לא הייתי כזאת. ראיתי מה קורה וידעתי שגם הפעם לא ממש יצליח להם..=\

Drunk Bullet

New member
זה מסריח

כל הזמן הזה רק דיברו על הראיות נגדו, ופתאום זכאי? או שהשופטים נמנים על מעריציו, או שהוא איים לבצע את זממו גם בהם, למרות שהם לא בגיל שהוא אוהב..

eMiFrEaK

New member
חח בדיוקקקקק...

כל ה"תביעה" ונשותיהם כבר יצאו לחגוג בארוחות למיניהן את ניצחונם... אבל הפלא ופלא.. הוא יצא זכאי..=) והכי עצוב, שלמרות שהוא לא אשם בזה הערות כמו שלך ירדפו אותו לתמיד.. זה פשוט עצוב.

GallaxY

New member
אוי זה היה בצחוק צאי מיזה ../images/Emo3.gif

אין לי שומדבר נגדו באמת !! חח

AeroSlash

New member
ואני חשבתי שדיברת על אריה דרעי...

אני זוכרת כשרק הגעתי לישראל שמעתי בכל חור ופינה שהוא זכאי.. ובקשר למייקי? אוו וול - מזל"ט אני מניחה:))

כןכןןןן

הוא זכאייי
גמני כל הזמן אמרתי שהוא ייצא מזה נקי...
[אלא אם כן הוא ירד לשופט..והוא היה בן13] כמוך כמוני-גדלתי עליו..על השירים שלו....אחחח אחלה של בנאדם =]

Dynamo1929

New member
מייקל, מייקל..

מזל שעשית כעצתי, ולא נכנעת ללחץ הקטגוריה.. לעולם לא אשכח כאשר התוודת בפניי, ועם דמעות בעיניים אמרת: "I'm Bad, I'm Bad, Really, Really Bad ... you know it..." השבתי לך:"yes, I know it Michael.. don't worry".. וכיום, מישקה ידידי, אתה זכאייי! צא לאויר העולם ותן לנו את שתמיד ידעת לתת! אל תשכח הריי- "We are the world, we are the *children*" ובאמת מייקל, It Don't Matter If You're Black Or White, בשבילינו אתה תמיד תשאר באותו הצבע...!
Welcome Back, Michael!

the freaky girl

New member
וויייייי..../images/Emo65.gif

אני זוכרת כשהייתי קטנה וממש הערצתי אותו, אמרתי לאימא שאני אתחתן עם מייקל כשאני אגיע לגיל 16...
אוי, היו זמנים.. :)

נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני 14 שנה כבר מעריצה אותו פשוט חולה עליו וזה עשה לי את הלילה לשמוע אתמול בחדשות שהוא זכאי!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!! אני ממש מאושרת!! הוא פשוט לא יכל לעשות כאלו דברים על מה ששפטו אותו הוא בן אדם וזמר ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MICHAEL I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה