זה סופי!!!

BAZOKA JOE

New member
אני לא בטוח שמלדר הוא הגבר הכי

מושלם עלי אדמות תראי את זה ככה,הוא סבבה כשהוא רגוע,אבל כשהוא נתפס על משהוא הוא ממש משתגע והופך עולמות.לא נראה לי שיש לה כוח לכול מיני שטויות כאלה

Gilliana

New member
מסכימה איתך לגמרי!

ו... ואו! אני ממש מתפעלת מהאבחנה שלך בתור גבר, כל הכבוד!

מבחינתי

הוא מושלם. עם כל האובססיות וחוסר הרגישות לעיתים והמופנמות והעקשנות והפיכת העולמות וקונספירציות שהוא מגלה בכל בדל סיגריה והשגעון ועוד המון חסרונות הוא עדיין מושלם. לפחות בשבילי. אין הרי אדם שהוא חסר חסרונות לחלוטין אז אם כבר מאלדר הוא בהחלט בעל החסרונות הטובים ביותר, בכיף הייתי מתחייבת אליו לכל חיי

1Shir

New member
מניין הביטחון שדייויד לא האבא?...

אם כבר אז כבר, תאוריות קונספירציה עד הסוף - אולי הם נפגשים מדי פעם?... סתם זורקת רעיון...

Gilliana

New member
טוב, אז אולי הגיע סוף הספקולציות

אתר Hollywood.com מפרסם היום כי ג'יליאן סיפרה לחבריה שהתינוק הוא ילדו של החבר החדש, AKA מארק גריפית'ס.

the scout

New member
רק אני מרגישה שאין לי מושג מה קורה?

אולי תקראו לי תמימה אבל לי אישית נורא מוזר כל הקטע הזה שלא ברור מי האבא, ושהיא כנראה יצאה עם מישהו כשהיא עוד הייתה נשואה..אני יודעצ שזה נפוץ אבל לי קצת קשה לקבל את זה במיוחד לאור כל מה שחשבתי על ג'יליאן במשך המון זמן ועכשיו זה די נראה שהיא מצפצפת על כולם ואפילו מכתב למעריצים היא לא כתבה מאז אוקטובר!. אז קצת עצוב לי עכשיו..

Gilliana

New member
תשמעי...

אנחנו לא בדיוק יודעים מה הלך שם וכנראה גם אף פעם לא נדע. יכול להיות שהנישואים שלה היו רק "על הנייר" במשך כמה וכמה חודשים ושלא היו שום חיי אישות בינה לבין ג'וליאן - לכי תדעי. ואני לא חושבת שצריך להיות לך עצוב, להיפך - אני חושבת שאת צריכה לשמוח כי נראה לי שג'יליאן סוף סוף מצאה את הדרך שתעשה לה טוב בחיים (לפחות בינתיים) ואני באופן אישי לפחות לא הייתי אף פעם מרוצה מהשידוך ג'יליאן-ג'וליאן: לכל אורך הדרך היה ברור שלא טוב לה, היא נראתה רע והיתה עצובה כמעט במשך כל תקופת הנישואין איתו (זוכרת את התקרית בטיסה למשל?) ויש גם שמועה מאד עיקשת שהוא ניצל אותה מבחינה כלכלית כך שאני מאד מאושרת מזה שהיא עזבה אותו ומאמינה שהיא עומדת בפתחו של דף חדש ומאושר. גם את זה שהיא לא כתבה מאז אוקטובר באתר שלה, אני יכולה להבין - עם כל מה שעבר עליה במישור האישי ואני מאמינה שבקרוב היא תכתוב.

BAZOKA JOE

New member
אני חושב שאם הייתי במקומה

והייתי בהריון חחחחחחחחח לא הייתי רץ ומספר לכול העולם על החיים הפרטיים שלי,אני חושב שהיא לא ממש צריכה לפרסם מי האבא של בנה,זה העניין הפרטי שלה. היא צריכה לספר רק לבנות או לבת והבן וזהו,וכמובן לאב...

1Shir

New member
כן צילה, אני מסכימה עם גילי...

אל תשכחי שלפני שהיא אישיות ציבורית היא גם בנאדם ובטח זה לא הכי נעים לה שכל העולם מדבר על החיים האישיים שלה... אז אולי היא דווקא זקוקה ל"תקופת צינון" מהמעריצים, מביך אותה לכתוב כרגע כי היא יודעת מה מעניין את כולם, ואם תחשבי על זה היא לא באמת חייבת לנו הסברים לגבי מי האבא של התינוק.. והנה ע"פ גילי היא דווקא יצאה בהודעה רשמית לתקשורת שזה מאוד יפה מצדה.. אני מניחה שהיא תכתוב לכם אחרי שהעניינים ירגעו קצת. ממ בקרוב יש לה יום הולדת ובטח אחרי זה היא תגיב על כל הברכות.

the scout

New member
היא התכוונה אליי

בפורום הזה כולם על בסיס שמות פרטיים... ותודה על התגובות, אכן שי משהו בדבריכן. אני באמת מקווה שהיא מאושרת עם החדש ושזה יחזיק מעמד:)

1Shir

New member
איך התכוונתי אליך אם לא היגבתי לך?

תשים לב מתחת לאיזו הודעה נמצאת התגובה שלי... ואני יודעת שאתה לא צילה :)

orityemini

New member
אני אורית דרך אגב, נעים מאוד! ../images/Emo6.gif

LOL , אם שמות פרטיים אז עד הסוף. צילה יש רק אחת בפורום
The one and only

למעלה