זה סופי!!!

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif זה סופי!!!

היא בהריון!!!
רק שהעניינים הולכים ומסתבכים, משום שמסתבר היא כבר עברה חודש שלישי, ולפי התמונה היא כבר ברביעי פלוס, כך שזה מכניס אותנו לתקופה שהיא עדיין היתה עם ג'וליאן. אז מי האבא? ג'וליאן? או אולי החבר החדש? או שאולי היא בכלל נפגשה (שוב) עם דיוויד?
לכתבה.

orityemini

New member
אפשר לומר שמרגע שזה היה כתוב בTIMES

כבר התחלתי לחשוד שזה נכון LOL, מזל טוב אם כך לג'יליאן שלנו

orityemini

New member
תמיד אצלה זה דרמות ../images/Emo8.gif

כמה צהובה הכתבה הזאת של הדיילי מייל, באמת כבר התחלתי להתגעגע לעיתון הזה ולעיתונות הבריטיית בכלל...

pusher

New member
נפלא!!פשוט נפלא!!!!!!!!

שיהיה לה המון בהצלחה עם הבן!!!או הבת!
אחח....אם רק הילד היה יודע איזה היסטוריה עשתה אמא שלו
אבל שלא יעז אף אחד לספר לו על the turning

aerynsun

New member
שמתם לב שגי'ליאן חוזרת על ההסטוריה

של עצמה. ג'יליאן היתה בת בכורה ואחרי (לא זוכרת מספר מדוייק) 10 שנים נולדו לה שני אחים. פייפר בת 10 פלוס ועוד מעט יהיה לה אח חדש. מזל טוב לג'יליאן!!!!!!!!!!!!!!!

orityemini

New member
חוזרת במדיוק על ההיסטוריה של עצמה

אני גם חשבתי על זה. חוץ מזה שהיא מביאה ילד לעולם בהפרש של איזה 11 או 12 שנה כמו הוריה, היא גם מעבירה אותה ממקום למקום, מאמריקה, לקנדה ומשם לאנגליה...ילדים אכן לומדים מההורים.

aerynsun

New member
נקווה רק

שפייפר לא תצא מתוסבכת כמו אמא שלה מכל ההעברות האלה

דיוויד לא האבא

אבל לדעתי זה בהחלט הבעל הקודם שלה... וכדאי לה מאוד שזה לא ידחה צילומים לסרט כלשהו אם אתם מבינים על מה אני מדברת...

the scout

New member
אז למה הם נפרדו

אם יש להם ילד ביחד אז איך זה שהם נפרדו? ואיך זה שיש לה חבר חדש? לא איכפת לו? הרי הוא בטוח מודע.. לי יש הרגשה שזה החבר החדש שלה, אבל אני סתם מהמרת. ורק לי כל העסק הזה נראה מוזר? ג'ילי החסודה שלנו בהריון ממישהו לא ידוע?

Gilliana

New member
אני אגיד לכם מה...

ג'יליאן פשוט כנראה החליטה שהיא חייבת לחזור על "ההצלחה" של סקאלי ולהכנס להריון כזה שכל העולם יעשה ספקולציות מי האבא... מי אמר שהמציאות היא לא חיקוי של הסרטים?
אבל עכשיו שמעתי איזו שמועה חדשה שאני לא ממש יודעת איך להתייחס אליה - יש טענה שהתמונה בכתבה מזויפת ואם אני חושבת על זה - הרי לא מזמן, לפני משהו כמו עשרה ימים, ג'יליאן הצטלמה בארוע של PETA ולא היתה לה שום בטן - עכשיו, בטח תסכימו איתי שבטן לא צומחת לה בתוך 10 ימים - נכון? אז מה קורה כאן באמת? כנראה שרק הזמן יגיד...

the scout

New member
הסתכלתי עכשיו על התמונות

הם מלפני 3 שבועות כמעט- הרביעי ביולי, ויתכן בהחלט שתוך 3 שבועות צצה בטן. חוץ מזה, היא לובשת שם חולצה רחבה ומתכסה באיזה של, אז קצת קשה לדעת....

Gilliana

New member
עדיין יש כמה דברים מוזרים...

א. הבטן שלה נראית כמו בטן של 5 חודשים לפחות - בטן כזו לא צומחת תוך שלושה שבועות, אין מצב ב. בתמונות מ-PETA מאד יכול להיות שהיא בהריון, אבל עדיין לא רואים בטן - ז"א, בשלבים המוקדמים של ההריון ושימי לב שאפילו בכתבה מצויין שג'יליאן גילתה שהיא בהריון רק אחרי שעברה חודש שלישי - בחודש שלישי אין בטן כמו זו שנראית בתמונה. ג. לא קצת מוזר שג'יליאן מצולמת בדיוק ליד הדוכן של... הדיילי מייל? המסקנות שלי איפה הן שג'יליאן אכן בהריון, אבל התמונה מזויפת.

אין דבר כזה שאין דבר כזה

תמיד יש מצב... המציאות עולה על כל דימיון. אני מכירה מישהי שבחודש תשיעי הייתה לה בטן שטוחה כמו קרש גיהוץ ואני מכירה מישהי שבחודש שלישי נראתה כאילו אוטוטו יולדת. יש מצב. אין דבר כזה שאין מצב. בעולמנו הכל ייתכן... ולכולם: למה היא עזבה אותו? כי לפעמים עדיף לגדל יחד בנפרד מאשר להשאר רק בגלל הילד עם מישהו שלא אוהבים. אולי הילד הזה לא מתוכנן אולי הם חשבו שזה יעזור להם וגילו שלא... אולי זה מהחבר החדש, אולי בגלל זה היא התגרשה, אולי זה בכלל ממישהו לא ידוע ואולי זה מהממשלה.....

Gilliana

New member
ושכחת את החייזרים... ../images/Emo8.gif

אבל בתכל'ס? אין ספק שאת צודקת בעניין מידות הבטן בהריונות. ואני נוטה באמת להאמין שזה מהחבר החדש ובגללו היא באמת גם התגרשה, אחרת הם לא היו עוברים לגור יחד כ"כ מהר.

BAZOKA JOE

New member
שיהיה לה רק במזל טוב

אני ממש שמח בשבילה ד"א אני כבר פחות בפורום כי יש לי עיסוקים מוזרים אחרים אבל עכשיו החלטתי להקדיש שעה קבוע בגלל שאני ממש מתגעגע!!

the scout

New member
שתי נקודות למחשבה

1. בהריון עם פייפר היא השמינה נורא מהר ככה שיכול להיות שכבר צצה לה בטן, מה גם שהיא קצת עומדת עקום אז אולי זה נראה יותר. 2. בקשר לזהות האבא- פה אין לי ממש מושג כי כידוע גם פייפר לא הייתה ממש מתוכננת אז יכול להיות שגם התינוק הזה לא (למרות שהיא אמרה כמה פעמים שהיא רוצה עוד ילד)

למעלה