זה או זה?

omer719

New member
../images/Emo41.gif זה או זה?

ראיתי את המשחק הזה בהמון מקומות, ואני מקווה שזה היהי נחמד גם פה, מישהו שואל שאלה של בחירה בין 2 דברים, ואז השני בכותרת כותב את התשובה ובפנים שאלה להבא בתור, ואפשר גם בפנים לפרט למה בחרת, וזה יכול להיות נחמד, אפשר לצרף תמונות והכול, אז בואו ננסה נראה איך זה יילך. * אל תשכחו שהפרק האחרון ששודר בארץ הוא 5, לכן לא לשאול שאלות שכוללת ספוילרים, פשוט אני ישר חשבתי על איזה 3 שאלות כאלה כשחשבתי על המשחק הזה
*

omer719

New member
בטי הדמות או אמריקה פררה?

נראה לי זאת שאלת השאלות וכבר היו לנו איזה 2 דיונים בנושא, אז מוזמנים לענות, וגם תחשבו על שאלה להביא בתור.

בטי הדמות (סליחה אמריקה..../images/Emo6.gif)

בטי (הדמות כמובן) נראית אחלה בן אדם שכיף לדבר איתו (היא גם בן אדם טוב) ואת אמריקה אני לא מכירה (מוזר אה
)
השאלה שלי: מארק או אמנדה
(עומר גנבתי לך את התמונה.סליחה.
)

omer719

New member
אמנדה../images/Emo68.gif

אני סולח על התמונה, אבל השאלה? התקלת אותי מאוד! שאלה ממש קשה, אני חולה על שניהם, בעיקר ביחד... אבל כנראה שאין על מנדי.
השאלה שלי : דניאל או אלכסיס?

NevaEva

New member
דניאל ../images/Emo3.gif

אלכסיס מעצבנת קצת.. ווילימינה או זאתי שאמרה לה למרוח עור ברווזים עליה(שכחתי את השם שלה)? XD

Damn Regret

New member
ווילהמינה../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

ג'סטין כרגיל או ג'סטין קשוח ומורד?

IreeEena

New member
ג'סטין כרגיל ../images/Emo23.gif

הנרי או החבר הישן של בטי? :)

omer719

New member
עם צ'ארלי.

כדי שיעזוב כבר את בטי, כדי שהיא לא תיפגע
כריסטינה או הילדה?

דורדור4

New member
כריסטינההה!../images/Emo23.gif

סקוטית חמודה שלי, חולה על המבטא שלה! שאלה: הפרק הראשון של העונה הראשונה, או הפרק הראשון של העונה השנייה? וזאת באמת קשה כי שניהם פשוט מעולים! והתמונה נלקחה מהאלבום של הפורום, יש שם הרבה תמונות ולא ידעתי על זה בכלל, כל הכבוד

omer719

New member
הפרק הראשון של העונה ה-1!

כי ההתחלה זה תמיד הכי טוב, והפרק של העונה השנייה היה מעולה, אבל נורא עצוב בסוף, וזה ממש הפתיע אותי. אבל עדיין עונה ראשונה שולטת.
את מי יותר אוהבים יחד? בטי וכריסטינה או מארק ואמנדה? לדעתי שני הזוגות האלה מצחיקים אותי בשיחות יחד, אבל זה ברור(לי לפחות) מי שולט

gal194

New member
עונה 1

שתי העונות היו מצוינות, למרות שכולם יותר אהבו את העונה ה-2 יותר, יותר אהבתי את הראשונה, השניה היתה נועזת לי מדי וקצת מוזרה. אממ.. משפחת מיד או סווארז?

למעלה