זה או זה?

Sith Master

New member
האימפריה מכה שנית../images/Emo19.gif

בהמון!!! פרק 3: נפילת הרפובליקה או פרק 3: נקמת הסית'?

Lu Tze

New member
סלחו לי, אבל לדעתי המשחק הזה

לא מוסיף כלום, אלא נועד רק למלא את דפי הפורום. פחות או יותר כמו לשיר "מאה בקבוקי בירה" כדי לשרוף זמן. בכל מקרה, כבר הגבתי אז אני אענה, אבל אני אחרוג קצת מהחוקים. כאן המקום להתוודות שקשה לי להבדיל בין ג'דיי לאיפריה כי כשראיתי אותם בפעם הראשונה הם היו זה אחר זה (I was young and didn't know better) ועד היום קשה לי להבדיל ביניהם, כך שלי אין העדפה. מה שכן, אני מכיר שני בחורים שכן יש להם דעה בנושא:
RANDAL: Which did you like better: Jedi or The Empire Strikes Back? DANTE: Empire. RANDAL: Blasphemy. DANTE: Empire had the better ending: Luke gets his hand cut off, and finds out Vader's his father; Han gets frozen and taken away by Boba Fett. It ends on such a down note. And that's life-a series of down endings. All Jedi had was a bunch of Muppets.​
(זה לא סוף השיחה. את היתר אפשר למצוא בסרט clerks, או בתסריט שלו שנמצא כאן)

Padme Amidala

New member
a bunch of Muppets... ../images/Emo6.gif

ובקשר למשחק- תראו, הסרט החדש יגיע אלינו בעוד שנתיים, אין לי קרטון נטוורק אז אני לא יכולה לדבר הרבה על הסדרה, אז אם יש לכם רעיון טוב יותר להעיר את הפורום אני אשמח לשמוע- ושלא תבינו לא נכון! אני לא כותבת את ההודעה הזאת ממקום של כעס או רחמנות עצמית, חס וחלילה.
אני בכל מקרה אנסה למצוא בימים הקרובים עוד רעיונות להפעלות ודיונים. אם לכם יש, אז פשוט תעלו אותם לפורום...

Lu Tze

New member
אל תביני אותי לא נכון,

אין לי בעיה עם המשחק הזה, אני רק חושב שהוא לא מהווה חלופה לדיונים או משחקי טריוויה או בדיחות כי הוא לא דורש כלום מהמשתתפים.

Padme Amidala

New member
לפי דעתי הוא דווקא חמוד...

וכמובן שהוא לא מהווה תחליף לדיונים וכו' שמתקיימים בפורום. זה פשוט שהפורום ממש יבש לאחרונה וגם כזה משחק שלא דורש שום דבר יכול לעורר אותו בכך שחברי הפורום משתתפים.

למעלה