וול...

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

תודה גם לך! נכנסתי אתמול לקישור ששמת בשרשור של העדכון השבועי.. ג'וש הזה כזה מושלללםםם
ואני אשתדל שאף אחד לא יקופח, כולל צאד

קוקיטה

New member
היי!!!! חכו!!!!

הכונו לוידוי.. אני...אלה מאריי לא ידעתי...ש.... ש... לצ'אדוש יש קעקוע?!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהדבר היחיד שמושך ויפה אצלו...

ולא קעקוע אחד יש לו כמה...

קוקיטה

New member
וואל....../images/Emo123.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

זה לא הדבר היחיד...בהחלט לא הדבר היחידי...ממש ממש לא הדבר היחידי....ו.. אני צריכה פירוט!! מה?מי?איפו?כמה? ולמה?

shira245

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאיזה תמונות יפות!

תודה אמאאאאא!{חיבוק| מממ איזה קעקועים יש לצ'אד???? וחייייייייייב להביא את הסדרה שלו לישראל!! יאללה אלה בואי נפתח במחאה/שביתה/עצומה

LillipooT

New member
יקירותי.. ../images/Emo60.gif

אני בספק אם יביאו את הסדרה שלו לישראל..
אבל תמיד אפשר לקוות. לקוות זה בריא. ועצומה... מממ עצומה לא תעזור. צריך לחכות ולראות אם הסדרה בכלל תצליח בארה"ב..

קוקיטה

New member
הקשיבו הקשיבו!!../images/Emo124.gifקוקיטה להצלת

צ'רלי וסדרתו!! אני חושבת שאני אכתוב לקשת/רשת/טלעד או למי שזה לא אהיה (אני כבר אברר) מכתב על צ'רלוש והסדרה החדשה שלו...שלפחות יחשבו על העניין ויבדקו אותו.. (לא שאני אזרחית פשוטה וקטנה שכמותי תשפיע) אבל אולי גם את מעונינות לרשום..??!(אהמ@ אתם מעונינות!
חח סתם לא...אם בא לכם תודיעו ואני אמצא כתבות!!

קוקיטה

New member
הכתובות!

אז ככה! יש את האימייל של מישי שם שזה: [email protected]. ויש את הכתובות של האתר שזה: http://www.channel2.co.il/public_gate.asp תנקס פור יור הלפ!!

קוקיטה

New member
אהמ אהמ!!

מצטתי עוד תמונה של הקעקוע.. אם תצילח לא להסתכל על צ'אד עצמו לרגע ...וואל...אניע לא מצליחה...תמצאו את החתיכה הקטנה מהקעקוע שנמצאת בתמונה אבל ברגעים כאלה היא ממש ממש לא מעניינת!!

LillipooT

New member
מישל מזמן לא הופיעה בפורום..../images/Emo60.gif

אז.. הנה גם משהו עליה
עוד חודש, ב- 10 באוקטובר, יצא סרט חדש בו היא משתתפת. הסרט נקרא: The Station Agent. אם בא לכם, הנה לינק לטריילר. הטריילר חמוד אבל מישל מופיע בו לשנייה וחצי. וגם - 3 תמונות מהסרט:

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ בקשר לקעקוע של צ'אד...

אכן יש לו רק קעוקע אחד שאדו להסתיר כשהוא השתתף בדוסון קריק ( אין לי מושג למה... ) הנה הקעקוע שלו MM ( מישל מאריי... ) בצד שמאל...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifדאדו=שדאגו, קעוקע=קעקוע...

בעאכס מקלידה מהר... אניוואי... הנה השינוי בסדרה שימו לב שדאגו למחוק לו את הקעקוע

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאיך הגעתי למישל מאריי?!?!?

הכוונה למייקל מארי... בעאכס... הנה עוד תמונה חמודה שלו - מוקדשת לאלה... בספק אם יש לך אותה...

קוקיטה

New member
תנקס פור דה הקדשה!!

ואין פו אף בעאכס!! הוא חמוד!! אבל הקעקוע זה cmm צ'אד מייקל מאריי.. ויש עוד?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלא מצאתי רק תמונה אחת שלו...

עם הקעקוע... אבל ראית איך מחקו לו אותו בסדרה?!?!? ממש רואים בבירור בתמונה... אגב יש לך את התמונה עם הכובע או לא?!?!? תודה על התמונה של רודריגו - מחכה לעוד תמונות...

למעלה