וול...

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif וול... ../images/Emo41.gif

אלוהים.. עבר עלי לילה כל כך נוראי... חשבתי שאני לא אשרוד אותו. אבל.. ראו איזה פלא, אני עדיין חיה. אז בכדי להפסיק לחשוב כמה החיים קשים וכמה אני שונאת אותם - אני מסתובבת לי להנאתי באתרי דוסון קריק למניהם, ובגלל שאני מרגישה נורא נורא לבד כרגע - אני אשתף אתכם
אז ככה.. טל אמרה לנו לפני כמה זמן שלאנדי, מרדית מונרו, תהייה סדרה חדשה, אז סתם נתקלתי בתמונה וידיעה הקשורה לזה. Meredith Monroe (Andie McPhee) has a new TV show on ABC with Breckin Meyer coming this fall called "Back to Kansas"
אני אישית עדיין לא מבינה למה היא עזבה את דוסון קריק.. אבל שיהיה לה בהצלחה

LillipooT

New member
../images/Emo175.gif המלצה ../images/Emo175.gif

בקרוב אייקוני הקיץ יפנו את מקומם לטובת אייקונים הקשורים לחגים.. אז נצלו אותם, לפני שיעלמו
עכשיו שאלה לי אליכם... חשבתי לפתוח גלריות נוספות של סרטים שבהם הופיעו הקריקים שלנו. לדוגמא גרלייה של "פירס דוטר" ולשים שם תמונות של קייטי מהסרט. או לפתוח גלרייה של מישל למשל של הסרט "אני בלעדייך", או איך שלא קוראים לו בעברית.. וכך לכל שחקן... מה דעתכם

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

ממ.. כן זה באמת יכול להיות ממש נחמד.. וואי זה הרבה גלריות.. אוקי, אני אתחיל אולי אפילו היום

LillipooT

New member
ועכשיו ממ.. ../images/Emo60.gif

אני מבינה שאולי חלקכם רוצים לזרוק אותו מהחלון.. בייחוד אחרי 500 שרשורי ימי ההולדת שנפתחו לו.. אבל בכל זאת, רק כמה תמונות
כן כן.. הכוונה לצ'אד! *נסכלת* יש תמונות ממש חמודות מהסדרה החדשה שלו - One Tree Hill, שהפרק הראשון שלה ישודר ב- 23 בספטמבר - שאגב.. זה התאריך שפרויד עזב את עולמנו
אז הנה כמה תמונות...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifרק אני לא אוהבת את התמונות

שבהם היא מופיעה חצי ערומה כמו..*אהמ* התמונה שפה ?!?!?
מתאים לה יותר הסגנון בדוסון ( ג'ינסים וחולצות... )...
בלי יותר מדי מחשופים...
יאיייייייייייייייי בתמונה נדמה לי שראיתי את הבחור שמשחק במשמרת שלישית...*נמסה*
איפה רעות שצריך אותה ( רעות - מנהלת פורום משמרת שלישית... )?!?!?

LillipooT

New member
אנשים צצו פתאום.. ../images/Emo60.gif

אני מסכימה איתך.. גם לדעתי "סגנון ג'ואי" מתאים לה יותר....

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifוואי הוא לא השתנה בשיט...

וזאת לא סקילה... דווקא משהו טוב - הוא נשאר עם פנים צעירות להרבה זמן...

LillipooT

New member
הוא באמת ממש לא השתנה.. ../images/Emo60.gif

הוא ממש צ'ארלי בתמונות האלה

קוקיטה

New member
אמא!!!!!!!!

תנקיו!!!!!!! עשית לי את הבוקר!! אוי הצ'רלי שלי... נוסטלגיה... שמישו יגרום לערוץ 2 לקנות גם את הסדרה הזאת!!! ןהרעיון של הגלריות נשמע מקסים ביותר!! ו.... *אהמ* גם לצ'אד יש סרטים!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחה...

בקור טוב אלושששששששששששששש...
תגידו שמתם לב שלפחות בסדרה הזו לא מסתירים את הקעקועים שלו?!?!? כמו *אהמ*בדוסון קריק*אהמ

למעלה