ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת

idanshaf2

New member
../images/Emo41.gif ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת ../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים להתפקדות חודש מרץ... בואו נבדוק מי חברינו שחוגגים איתנו חודש לפתיחת הפורום... נא למלא: שם: גיל: מסנג'ר מסר לאומה: השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים? האם אתם הולכים למסיבת פורים? יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? וכמובן אשמח אם תוסיפו תמונה עם חאקי כמובן
תמונה תמונה תמונה תודה

חודש לפורום שלנו../images/Emo70.gif מזל טוב../images/Emo70.gif

שם: נועה. גיל:15 עוד מעט. מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:מכבי רולז.
השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים?לוידעת עדיין... /: האם אתם הולכים למסיבת פורים?אם תהיה.
יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? צניחה חופשית. - אני עושה אולי בקרוב. יאי. לא מוסיפה תמונה, מצטערת.

idanshaf2

New member
עוד משהו להתפקדות

תאריך לידה!! שנוכל לחגוג ימי הולדת כשצריך

assafein

New member
שלי../images/Emo13.gif

שם: אסף אינהורן. גיל: ב-9 במאי יומולדת 15
מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: תתחילו לשאול שאלות בראיון השבועי
השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים? פרי
האם אתם הולכים למסיבת פורים? לא יודע
יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? הולך לשחק כדורסל כל היום
אבל בואו נהיה ראליים, ואני אשב כל היום במחשב ואני אחכה שמשהו יכתוב משהו
תמונה אני צריך לצלם עם חאקי אז זה ידחה לכמה ימים

idanshaf2

New member
אני אני אני

שם:עידן שפריר גיל:22 מסנג'ר: SORRY מסר לאומה:כשאין ציפור שיר גם תחת יהיה זמיר השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים? אחשוורוש או פרעהה אם אתם הולכים למסיבת פורים? כמובן
יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? יום על אי בודד כזה עם קוקוסים תאריך לידה: 16.12.83

cenas girl

New member
אניייייייייי!

שם:חן=)) גיל:14 (או אם תרצו: חמישית) מסנג'ר: חסוי
מסר לאומה:יש לי חולשה לרקדנים!
השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים?לנסיכה
האם אתם הולכים למסיבת פורים?ברור. גם יש אחת בסניף, אז ככה שאין שאלה בכלל... יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים?את כל הדברים שאי אפשר לעשות בימים רגילים. לישון, למשל. יומנעים!

שיהיה ב../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif

שם: סוכנת א'
(אסיף, שרתוק דרור.) גיל: 12
מסנג'ר: [email protected] (אייסיקיו: 227588759) מסר לאומה: לפני שאתם עושים משהו תחשבו פעמיים!! השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים? מסווג דרגה א'
האם אתם הולכים למסיבת פורים? בבית ספר... זה נחשב? יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? משקיעים קצת בדברים שעל סדר היום.

yoyole123

New member
עונה

שם:יואב קרן גיל: 12 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: חייכו! סניף: (בונוס מיוחד משלי
) כרמי יוסף אני נוהג לא לספר למה אני מתחפש.. פשוט אסיף מהכיתה שלי כאן ולא ממש בא לי להגיד בנוכחותה
ובקשר ליום חופש? הייתי מבלה עם כל מי שבדרך-כלל אני לא מבלה איתם הרבה.

Guy90

New member
מתפקד, המפקד! {לא אליך, עידן...}

שם:גיא גיל: עוד חודש וקצת 16 מסנג'ר: -מצונזר- מסר לאומה: אין לי בראש כרגע... תאריך לידה: 17.4.1990 השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים? לא מתחפש! שומר על המסורת! האם אתם הולכים למסיבת פורים? כן.. יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? וואלה לא יודע...

me too...

שם: נועה ויס גיל: 16.2 מסנג'ר-..... מסר לאומה: נרגילה עושים באהבה- או לא עושים בכלל! השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים? לא מתחפשת..כבר כמה שנים טובות האם אתם הולכים למסיבת פורים? כן.. יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? פשוט...מתבטלת!! אההה... ומרביצה לעידן! {חחח ג'ינג'י אל תקח ללב...קח לרריאות.."כמה מקורי"} שיהיה לכולם חג שמח ופורימון מפציץ!

Snow fairy

New member
:]

שם: מאיה גיל: 14.5 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: בא לי אננס. השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים? אליס (מהמשחק מחשב):] האם אתם הולכים למסיבת פורים? לא, שונאת מסיבות. יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? סביר להניח שמה שהייתי עושה בכל יום חופש אחר
טוב, התמונה היחידה שלי עם חאקי נראית רע ממש, אז אני אחסוך:]

ואני.. :]

שם:ענבל גיל:14 מסנג'ר:עושה בעיות
מסר לאומה:אין לי משהו שנון לכתוב, אז אני מוותרת..
השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים?לא ברור האם אתם הולכים למסיבת פורים?בהחלט :] יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים?אוו.. הלוואי :] בכל מקרה- לישון. דווקא יש לי תמונת מהקורס, של כל סניף גדרה.. אני אחפש ואשלח בהקדם:]

anat135

New member
אני!

שם:ענת גיל: 14 וארבעה חודשים+-... 23/10/91 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: קח פרי- ותיהיה לי בריא! השאלות החודשיות למה אתם מתחפשים בפורים? נראה לכםם... זה סוד!!1 האם אתם הולכים למסיבת פורים? אולי.. יש לכם יום חופש אחד שיכולתם לעשות בו הכול, מה הייתם עושים? פורימון!!!... חחחח סתם..... אממממממממ לא יודעת..

למעלה