שווה לשמור את הדפים הלבנים שהם מפילים בעיר שתפתח בעוד כמה פאצים יש משימת החלפה עם פרסים יפים
M miss_t New member 12/3/08 #25 שווה לשמור את הדפים הלבנים שהם מפילים בעיר שתפתח בעוד כמה פאצים יש משימת החלפה עם פרסים יפים
D deisy New member 12/3/08 #29 ../images/Emo13.gif כל כך הרבה זמן לשמור? ../images/Emo8.gif גם ככה ההוא מהמעטפות האדומות אמר לי לשמור אותם לשנה הבאה בסוף לא ישארו לי סלוטים נראה לי שאוותר... אבל תודה!!
../images/Emo13.gif כל כך הרבה זמן לשמור? ../images/Emo8.gif גם ככה ההוא מהמעטפות האדומות אמר לי לשמור אותם לשנה הבאה בסוף לא ישארו לי סלוטים נראה לי שאוותר... אבל תודה!!
NIR DE LA NOCHE Member 12/3/08 #30 נו../images/Emo87.gif העברתי הכל למיול... את הכרטיסים של יום האהבה ואת המעטפות...
D deisy New member 12/3/08 #31 כן, גם אני... אבל גם שם המקום הולך ומתקצר.... אני עוד שומרת שם את האבנים לעבודה השלישית שנופלות לי מידי פעם , שיהיה..
כן, גם אני... אבל גם שם המקום הולך ומתקצר.... אני עוד שומרת שם את האבנים לעבודה השלישית שנופלות לי מידי פעם , שיהיה..
B blink282 New member 11/3/08 #15 אניי לא סובל את נקסון קיבלתי באן !#!#$% ולא עשיתי כלוום בחיים לא הייתי האקר או משהו יאללה איתם
B blink282 New member 11/3/08 #17 עליתי מרמה 30-35 ברבע שעה או פחות בגלל הגליטץ של הקווסט של הסאונה עם הדיאמונדים אתה מקבל חלב כזה ואיקספי זורק תחלב ואז עוד איקספי קיצר עליתי ככה עד 35 אבל זה היה לפני שבוע עכשיו הם נזכרו
עליתי מרמה 30-35 ברבע שעה או פחות בגלל הגליטץ של הקווסט של הסאונה עם הדיאמונדים אתה מקבל חלב כזה ואיקספי זורק תחלב ואז עוד איקספי קיצר עליתי ככה עד 35 אבל זה היה לפני שבוע עכשיו הם נזכרו
NIR DE LA NOCHE Member 12/3/08 #33 כדאי מאוד../images/Emo87.gif אחרת... באן פעם שנייה. וזה אומר ביי ביי מייפל.