ה"י 9/1/11

שריתושי

New member
אחרי מאמצים רבים, יש לי MoN

ניסיתי לחפש ראנים וקשה, קשה עם השעות האלה. עד שחבר אמר שהוא יתן לי שרשרת חינם. הראן היה צריך להיות אתמול בשעה 12 וחצי בלילה. כמובן שזה אף פעם לא מתחיל בזמן כי צריך לחכות לאנשים ועד שכולם מגיעים.... לוקח עוד שעה
ביקצור, היה חסר להם BM לחדר, אז התנדבתי לעזור (נו, ממילא השרשרת חינם) אחרי שהבטיחו לי שאין סיכוי למות שם
הייתי שניה בתור לקבל את השרשרת ומסיבה מוזרה, התנתקתי ברגע שהראשון אסף את שלו. לא רק אני התנתקתי משום מה... עכשיו היה צריך לחכות להיכנס פעם שניה, והיו כאלה שהיו צריכים ללכת, אז צריך לחפש אנשים במקומם
לקח עוד מלא זמן להשיג עוד אנשים עד שנכנסנו שוב. הפעם הצלחתי לאסוף את השרשרת ומיד התנתקתי. מה שאומר.......... שאין לי מצב ללכת לראנים כאלה אם יש מי שאוסף את השרשראות האלה
מה הקטע של הניתוקים האלה בבוסים? אז קיבלתי שרשרת עם +5 להכל (+6 LUK
) ו-11 אטק! יש אחלה שידרוג

מ י ל ר

New member
תתחדשי שרית!

אני מת להשיג MON, זה יהיה בששבילי אחלה התחזקות. (כרגע יש לי דיפ סטאר עם 7 אינט) אם יהיה לי MON אני אפילו לא אשים עליו פונטציאל, רק ה-10 מג'יק אטטק שהוא יביא לי יהיה יותר טוב מה-7 אינט שיש לי עכשיו בשרשרת..

שריתושי

New member
וגם, רמה 122

ושני ניסיונות כושלים לעשות סולו פאפ
יש בעיה של לשים שיקוי אחרי הוריקן. יש מין איזה דיליי של שניה-שתיים עד שההוריקן נרגע ואז אפשר לשים שיקוי, שניה אחת קריטית. אמרו לי לא ללחוץ על המקש של ההוריקן כל הזמן, אלא להקיש עליו אחד אחד ואז זה יעזור. לא ניסיתי שוב מאז, אולי היום.. נראה.. זה ממש מבאס ואני לא רוצה לקנות AUTO HP. אז אם מישהו יכול לשאול מומחים בנושא, איך אני בכל זאת מצליחה לשרוד עם ספאם הוריקן, אני מאוד אשמח. ההוריקן שלי עדיין חלש מדי גם להדביק את פאפ לקיר, אז זו די מלחמה מתישה נגדו. מזל שיורד רק 1% במוות
ועוד דבר, עידן כבר שאלתי אותך בשרשור עליית הרמה שלך, אבל אשאל שוב, האם הומוקולוס מפילים BE30? אה, כן זה מזכיר לי שעברתי את BE20 בפעם השניה. חבר הביא לי את הספר מתנה, אבל הוא לא עבד, אז קניתי אחר ב-10 מיל שעבד!

מ י ל ר

New member
נתתי פוש עם פארטי מעולה ב-Lpq

והופ משקפיים שבורות יש לי את המשקפי דרקון אבל לא בא לי עליהם, אז עכשיו המשקפיים השבורות עד שימאס לי מהם..

מ י ל ר

New member
פאק, המשקפים השבורות התפוצצו לי

מצאתי מגילה של 70%, ואמרתי "למה לא?", אז זה העונש שלי. עכשיו לעשות את כול הדיכאון הזה חדש... עד שחשבתי שנפטרתי מלודי פיקיו.. למה זה מגיע לי, למה?! :( תנחומים מישהו??

שריתושי

New member
הנה תנחומים:

תתנחם בעובדה שלפחות יש לך מפשקפיים אחרות תתנחם בעובדה שתוכל להשיג עוד זוג משקפיים כאלה, "רק" עוד 35 פיקיויים ותתנחם בעובדה שזה פיקיו ממש קל. וכן, זה בכל זאת מבאס

GינGית

New member
שאלה יהיו הצרות שלך בחיים ובמייפל../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

Guid

New member
תנחומים, אה?

בעסה לך. אתה יודע מה אני חושב על המשקפיים האלה, ואתה יודע שמבחינתי אתה דווקא צריך לשמוח ולא להתבאס...

Blazefreezer

New member
הם גם ככה מכוערות....

לחשוב שאתה טוחן לPQ הזה את הצורה מכל הכיוונים רק בשביל משקפיים שבורות... השאלה שלי היא איפה הRay-Ban בכל הסיפור הזה..

מ י ל ר

New member
ומגילת פונטציאל 90% עבדה עליו XD

אף פעם אני לא מקבל משהו שאני צריך 2% HP ו-3 LUK מה אני יעשה עם 3 LUK? :|

למעלה