התרשמות ראשונה מFM 2008

shlomi 123

New member
../images/Emo41.gifהתרשמות ראשונה מFM 2008../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים לתת את ההתרשמות שלכם מהמשחק כאן בטופיק הזה. ההתרשמות שלי: קודם כל ברצוני לציין שהגרפיקה במשחק הזה הרבה יותר יפה ונראת לעין מאשר בFM2007 כאן זה יותר "חי" אני מאוד אהבתי. במשחק עצמו יש יותר פירוט מאשר בFM2007 ויש גם עצות למתחילים למי שמשחק בפעם הראשונה יהיה לו יותר קל להבין כי יש הסברים למתחילים צעד אחרי צעד,יש מצב חדשות כללי ששם מופיעים כל מיני הודעות בתקשורת על כל הקבוצות ויש מצב INBOX שזה יותר קשור בקבוצה שלך וזה בתכלס מה שמעניין אותנו. מבחינת התפריט הכללי אין שינויים משמעותיים באמת, במסך הטקטיקה (שבתמונה) הוסיפו חולצות לכל שחקן + המספר אותו הוא לובש וזה מכניס קצת יותר מציאות מאשר העיגולים שהיו ב2007 ועליהם היו מספרים. המשחק זורם ללא עצירות מיותרות וטוען מהר. אני אוסיף מספר תמונות על מנת לתת לאלו שעדיין לא שמו יד על המשחק מושג מה שונה ואיך זה נראה.....

shlomi 123

New member
ניתוח לפני המשחק

לפני כל משחק יהיה לכם ניתוח מלא של 2 הקבוצות, שלכם ושל היריבים שלכם, יחסי ההימורים בין הקבוצות, 2 שחקני המפתח של הקבוצות יצויינו, ומה דעתו של האתר שיצויין( במקרה הזה שבתמונה זה worldsoccer.com) לגבי המשחק ומה הוא חושב שיקרה, למשל במשחק הזה של חיפה נגד פנאתינאיקוס הוא חושב שהמשחק יסתיים בתיקו (וגם לאחר המשחק הוא נותן פרשנות קצרה).

shlomi 123

New member
המשחק בעיצומו

כמו שאתם רואים אין שינוי משמעותי מבחינת המשחק וזה למעשה נשאר אותו דבר כמו ב2007.

shlomi 123

New member
תוספת זמן

נוסף תוספת זמן שיצויין מתחת לשעון עצמו התוספת זמן תופיע בסוגריים, עוד תוספת חמודה.

shlomi 123

New member
שינוי בזמן שהמשחק רץ לו ברקע של הטקטיקה

אהבתי מאוד את התוספת הזאת, זה ממש מכניס למשחק מציאות וכמובן נותן למשחק לזרום, כמובן שניתן לעצור את המשחק ואז לבצע שינוי טקטיקה או חילופים בזמן שלכם, אבל אם אתם מעוניינים לעשות חילוף קטן או שינוי טקטיקה קטנה שלא דורשת מחשבה אתם עושים את זה בצורה חלקה ללא עצירת המשחק ונותנים למשחק לזרום. וגם כאן אני מציין לטובה את המהירות שבמעבר מהטקטיקה/חילופים למשחק עצמו בלי לחכות שנייה.

shlomi 123

New member
לסיכום:

אני מאוד אהבתי וחושב שהמשחק יותר טוב מFM 2007 למרות שאין בו שינויים משמעותיים אבל עדיין הרגשתי שיש שיפור במשחק לעומת הקודם אם זה בדברים הקטנים שציינתי או אם זה בזמני הטעינה שקטנו בצורה משמעותית. הייתי בהחלט ממליץ לעבור ל2008, שוב למרות שאין שינויים גדולים. עכשיו נותר לשמוע את הדעות שלכם

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב על קבוצה להתחיל איתה. עשיתי משחק ניסיון עם מנצ'סטר אבל אני לא אתחיל איתה עונה. ובשורה התחתונה אני מסכים איתך. 2008 נראה טוב יותר מ2007

omer73

New member
אז ככה:

כמו שכתבתי קודם התחלתי עכשיו את המשחק עם הפועל ר"ג, ונוספו כמה דברים (מה ששמתי לב בינתיים, יכול להיות שפספסתי כמה בדרך), שאהבתי, כמו האפשרות לקבוע את המידות המגרש, בונוסים ותקציב לפי ציפיות. מה שממש לא אהבתי את השינוי בתפריטים, במנג'ר הקודם הוא היה מעולה וחבל ששינו אותו, כל הרקע הלבן גורם לי לכאב עיניים ודיי מציק.

למעלה