התקנת CHIP

אורי ד

New member
../images/Emo41.gif התקנת CHIP ../images/Emo41.gif

שלום, לפני כשנה רכשתי PS2 בארה"ב (אמריקאי כמובן) לאחר מספר חודשים הזמנתי מהאתר MODCHIP.COM צ´יפ ועד היום לא ניסיתי להתקין את זה. היום החלטתי לעשות את זה, אז לפני שאני עושה את זה יש למישהו שעשה את זה כבר עצות כלשהן? אני אשמח לקבל טיפים. בנוסף, הצ´יפ הזה אמור להפוך אותו ל MULTIZONE או לקורא דיסקים צרובים או שניהם? אני פשוט לא זוכר קניתי את זה מזמן כבר. תודה, אורי.

אורי ד

New member
השאלה החשובה (הדגשה)

אני רוצה להדגיש שהדבר החשוב ביותר בשבילי בהתקנת הצ´יפ שיהיה אפשרי לשחק בPS2 משחקים מPAL (להזכירכם זהו PS2 אמריקאי) הצ´יפ הזה הוא רק מאפשר לשחק במשחקים צרובים או שגם מאפשר שימוש בPAL. רק רציתי להדגיש את השאלה... תודה ושנה טובה

XcalibEr

New member
נראה לי שיש לך NEO 4

לפי התיאור שלך יש לך NEO 4.X כי זהו הצ´יפ היחידי אשר פותח את כל איזורי הDVD. דרוש ידע מקצועי לשם התקנתו, ואם אין לך נסיון בהקתנות מסוג זה אתה יכול בקלות להזיק למכשיר. יש לציין שהתקנתו קשה יותר מהמשיח, היות יש לך 44 חוטים להלחים (שזה אומר 88 הלחמות). יש לציין שניאו 4 ו 4.1 מאתימים רק לגירסאות 1-4, רק NEO 4R מתאים לגירסאות 5 ו 6, כך שראשית עליך לבדוק אם הצ´יפ מתאים למכשיר שבראשותך. אם תצטרך עזרה מקצועית או סתם יעוץ, צור איתי קשר בהודעות הפרטיות. יוסי

XcalibEr

New member
יש מצבים שמשלמים ויש מצבים שלא

תלוי בהרבה דברים, גודל הקופסה, מחיר הצ´יפ, המוכס (אם הוא במצב רוח לקחת לך כסף) ועוד הרבה סיבות. בדרך כלל אם אתה מזמין צ´יפ או שניים, אם הכניסו אותם לקופסה קונבנציונלית (לא ענקית מדיי) אז לא תצתרך לשלם כלום. יוסי

אורי ד

New member
הזמנתי את זה לכתובת בארה"ב

זה בגודל של ס"מ על חצי ס"מ. לא קשה "להבריח"...

אורי ד

New member
אז אפילו לא הברחתי...

זה עלה 29$, זה לא משיח אני לא יודע בדיוק מה זה.... זה מאפשר קריאת דיסקים צרובים, מענין אותי לדעת אם זה מאפשר קריאת דיסקים PAL (ברשותי PS2 אמריקאי). אם הוא לא מאפשר קריאת PAL אין לי בכלל מה להתקין אותו...

למעלה