התפקדות

gali56

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות../images/Emo41.gif

שם:
שיר החודש של הבלאקים-
שיר החודש לא של הבלאקים-
איך עבר עליכם החופש עד עכשיו?
קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר?
לסיום,אתם מוזמנים לשים תמונה של החודש?
חודש מעולה

מתפקדת!../images/Emo195.gif

שם: דיאנה גיל: 12 האם אתה מתכוון להשאר החודש בפורום?ברור שלא חח סתם כן שיר החודש של הבלאקים-אממ pump it שיר החודש לא של הבלאקים-אמברלה-של ריאהנה וצפוף-רוני איך עבר עליכם החופש עד עכשיו?נחמד קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר?סיימתי יסודי ופגשתי את רוני פעמיים:) לסיום,אתם מוזמנים לשים תמונה של החודש?חח אינלי כוח

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שם: יפה גיל: 18 האם אתה מתכוון להשאר החודש בפורום? אולי
שיר החודש של הבלאקים- Hey Mama שיר החודש לא של הבלאקים- Hellogoodbye - All Of Your Love איך עבר עליכם החופש עד עכשיו? פסדר... קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר? מלא שריטות מהכלבה שלי :)))

avivoOsh2

New member
טרללה טרללי

שם: אביב . גיל: 14 [%$#$%#$@^] האם אתה מתכוון להשאר החודש בפורום? -.-" למה לא ?! שיר החודש של הבלאקים- מממממממ דאם דידלי. שיר החודש לא של הבלאקים- Air - Playground Love
איך עבר עליכם החופש עד עכשיו? גרייט קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר? לא משהו מיוחד חחח לסיום,אתם מוזמנים לשים תמונה של החודש? לא חייב שלי אני מקווה חח >_______< ממ אהבתי את התמונה הזאת . :) חודש שמח לכולם . -.-"

Cuttie Cat

New member
מתפקדת :)

שם:גילי גיל:17 וחצי =/ האם אתה מתכוון להשאר החודש בפורום?ברור חח שיר החודש של הבלאקים-לטס גט איטס סטרטד שיר החודש לא של הבלאקים-tnks fr th mmrs איך עבר עליכם החופש עד עכשיו?מממ נחמד כזה.. לא משו מיוחד קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר?הכרתי בחור חדש... חחחח לסיום,אתם מוזמנים לשים תמונה של החודש?זאת מיום ראשון שעבר אחרי ההופעה שלי הייתי מאופרת וזה חח------->

system רולז

New member
מתפקדת ../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

שם: גל P: גיל: 13 האם אתה מתכוון להשאר החודש בפורום? ברור ((:) שיר החודש של הבלאקים- הכל
שיר החודש לא של הבלאקים-Umbrella
איך עבר עליכם החופש עד עכשיו? דבש D: קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר? שאמרו שהבלאק באים
לסיום,אתם מוזמנים לשים תמונה של החודש? אין לי שלי

AdiHamagnivaXD

New member
מתפקדת..=]

שם:עדי גיל:15 האם אתה מתכוון להשאר החודש בפורום? כן שיר החודש של הבלאקים- גון גואינג שיר החודש לא של הבלאקים-סוויט סקרפייס של אוונסנס איך עבר עליכם החופש עד עכשיו?סבבה קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר?לא

tell me I'm frozen

שם:Dudi גיל:14 in september האם אתה מתכוון להשאר החודש בפורום?there is situation שיר החודש של הבלאקים-X שיר החודש לא של הבלאקים-until day I die-story of a line איך עבר עליכם החופש עד עכשיו?specifically fun קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר?end of the studying? לסיום,אתם מוזמנים לשים תמונה של החודש?NO.

g a l 9 4

New member
אנוכי הנסגד עונה לשאלותיכם. ../images/Emo47.gif

שם: גל1 (אנחנו ממוספרים לא.?) גיל:13 האם אתה מתכוון להשאר החודש בפורום? אם הגורל ירצה כך |סמל סנובי| שיר החודש של הבלאקים-הי מאמא
שיר החודש לא של הבלאקים- MAMA של MCR איך עבר עליכם החופש עד עכשיו? סביר.
קרה לכם משהו מיוחד החודש,ואתם יכולים לספר? מפגש פורום נוטף סקס |גבות| לסיום,אתם מוזמנים לשים תמונה של החודש? משום מה שאני אוהב את התמונה.. סעמק, אני בנאדם חולה S: חודש מעולה

למעלה