התפקדות מאי

• פותח הנושא SHEX
  • פורסם בתאריך

SHEX

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות מאי../images/Emo41.gif../images/Emo95.gif

כדי שנראה מה מצבנו... שם: גיל: פורומים נוספים: צבע אהוב: אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו? תמונה!!!

כבר מאי?!?! ../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

שם: עינב
פורומים: מלאאאאא
אני כבר לא זוכרת במה אני...
צבע אהוב: ורוד,לבן,ושחור
אם היה לך שקל,מה היית עושה איתו? ממ קונה מסטיק בזוקה
או אולי 2 כי אחד עולה חצי שקל...
ואי באלי מסטיק
תמונה!!!: הי

Rey Mysterio13

New member
אניאני O:

שם:נעים גיל:13 פורומים נוספים: נו מה שוב, תקרא בא"ף צבע אהוב: אדום אבל אני מעדיף כחול O: לא סתם
נמ, אני עיוור צבעים X: אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו?משקיע בבורסה? O: קונה מסטיק או משהו ><

SHEX

New member
אוּ, אני!!!!../images/Emo95.gif

שם: עופר. גיל: 18.
פורומים נוספים:
אפ"ה,
נוע"ל,
תאוריה במוסיקה,
4400. צבע אהוב: שחור.
אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו? "אם היה לי שקל
, מה הייתי עושה איתו
? הייתי אוכל
אותו, כי מה אפשר לעשות עם שקל
?!"
תמונה!!!

tamar112

New member
עונה

שם: תמר גיל: 14 נקודה חמש פורומים נוספים: "פרשת השבוע","חברים","תיאטרון"... צבע אהוב: גווני כחול... אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו? אממ...תורמת לקבצן ברחוב...(????) תמונה!!!

X Slider

New member
../images/Emo16.gif

שם: שחףגיל: בן 16 וחציפורומים נוספים: אפקט הפחד, גאווה צעירה, חברים וג'ואי, דאנס והאוס, זיהוי שירים, מנג'ר ו-9אסקייפ.צבע אהוב: לבן. כחול. ואני ממש לא ציוני.אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו? שם בארנק.תמונה!!! מהטקס היום.

X Slider

New member
נו מה.

שם: שחף גיל: בן 16 וחצי פורומים נוספים: אפקט הפחד, גאווה צעירה, חברים וג'ואי, דאנס והאוס, זיהוי שירים, מנג'ר ו-9אסקייפ. צבע אהוב: לבן. כחול. ואני ממש לא ציוני. אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו? שם בארנק. תמונה!!! מהטקס היום. (אני בערך באמצע בין השתים האלה)

עדיין כאן

דור בן 21 נמצא גם בפורומים של חברים, אבודים, 4400. צבע אהוב : כחול (יום העצמאות היום) אם היה לי שקל הייתי ממשיך לחסוך.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo176.gifמתפקדת../images/Emo11.gif

שם: אסיה
גיל:13 פורומים נוספים: וווהוו יש הרבה... תראו בפרטים שלי צבע אהוב: כחול אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו? קונה ארטיק או סוכריה

יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif

אני לא הכי קקקקקטנההההה בפורווווםםםםםםםםם

צופי17

New member
עונה ..

פורומים נוספים:מטיילת ברובם.. צבע אהוב:אדום,כתום,ירוק.. אם היה לי שקל הייתי..אממממממממממממ..קונה חמצוץ יאמי!!
הנה אני בפוזה קשוחה

friga

New member
מאי...חודש חמישי..5 זה מס המזל שלי

שם: גלי גיל: 19 פורומים נוספים: כדורסל,אירובי,מחפשי עבודה,חדרי כושר,מחשבים ואינטרנט נגני mp3. צבע אהוב: צהוב אם היה לך שקל מה היית עושה איתו?: האמת? יש לי שקל ואני מגרדת איתו כרטיסי חיש גד(לוטו)..שקל זה "חי"..וזה עושה מזל..וכבר זכיתי ב5000 על כל שקל שאני מוצאת אני מגרדת מחדש כרטיס.

coralulu

New member
עונה + חדשה בפורום

שם: קורל. גיל: 13 ומשהו. פורומים נוספים: "ניפ\טאק", סקס לנוער, גאווה צעירה [אני מתה על הומואים] ושכחתי מה עוד :| צבע אהוב: שחור. אם היה לך שקל, מה היית עושה איתו?: אהמ...כלום.

למעלה