התפקדות חודש מאי

מורביט

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש מאי../images/Emo41.gif

אז הנה בא חודש מאי וגם ההתפקדות באה איתו.
אבל לפני שמתפקדים אני רוצה להגיד מזל טוב לכלל מי שהיה לו יומולדת
, מי שעבר תאוריה\טסט
, בהצלחה למי שהתגייס
, ובהצלחה גם בכל הדברים האחרים מבחנים לימודים עבודה והכל.
מקווה שיהיה לכם חודש יותר טוב אפילו מהחודש הקודם, תהנו ותבלו המווון.
חדשים אני מקווה ובטוחה שתשתלבו פה כמו שצריך כי ממש אחלה פה.
יאאלה חברה, להתפקדדדדדדדדד.
שיר החודש [ג'נגו] :
שיר החודש [לא ג'נגו] :
אמן החודש:
דיסק החודש:
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש:
משהו שעשה את החודש לטוב יותר:
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב:
מישהו שאתם מחכים לראות החודש:
משהו שאתם מצפים לו החודש:
המלצת החודש:
החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי?
יאאלה, שיהיה חודש מוצלח ביותר,
אוהבת אותכם המווווון המון
מור.

tohar6

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שיר החודש [ג'נגו] : לילה שיר החודש [לא ג'נגו] : רבות הדרכים
אמן החודש: טל פרידמן דיסק החודש:
תמונת החודש: שרשור שאהבתם במיוחד החודש: כמעט ואל הייתי בפורום
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: בומבמלההה, מתחם אומנים
דיבור קצרצר עם היהודים, התקווה 6, דין דין אביב וטל פרידמן... והפלגתי בספינת קטמרןןן
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: ממ שומדבר.. הייה אחלה חודש
מישהו שאתם מחכים לראות החודש: עברי ביום העצמאות בבאר שבע וברוק משהו שאתם מצפים לו החודש: יום העצמאות המלצת החודש: החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי? שנזכה להרבה שנים יפות וטובות

ססילייה

New member
בוקר חודש מאי, פוקח את עיני..

האביב בחוץ, כמו ילד מתפרע עם קופסאת צבעים...
שיר החודש [ג'נגו] : בואי הביתה! שיר החודש [לא ג'נגו] : מה קרה לך-בן ארצי. אמן החודש:בן ארצי.
דיסק החודש:החדש של בן ארצי. תמונת החודש: כל הזין במסעות-מרקו.(יולי2007, אוטסריה גרמניה.
) שרשור שאהבתם במיוחד החודש: לא יודעת
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: הטינקרבל החדשה שלי :) העגיל החדש :) ודורון D: משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: העובדה שהביאו חיילת חדשה לנשקייה, ולא בא לי שהיא תיהיה ערסית ותיקח לי את ההצגה.
מישהו שאתם מחכים לראות החודש:את החיילת החדשה?
סתם, לא. את כל העולם ואישתו בהופעה של כפיר מחר. (אם אני אצליח להגיע!!!) משהו שאתם מצפים לו החודש: שפשוט יהיה טוב, ויעבור חלק :] המלצת החודש: ללכת לקוסמטיקאית זה סבל!!@#$ אל תעשו זאת לעצמכם!!
החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי? כפרעלייך תפסיקי להיות כזאת דרמה קווין.

../images/Emo104.gifאללה התפקדות מאיי../images/Emo104.gif../images/Emo23.gif

שיר החודש [ג'נגו] : כמו פעם
שיר החודש [לא ג'נגו] : לפעמים- אביב גפן, בורח, שמתי לב-נועם פנחסוב, גיטרה וכינור-שלום חנוך
אמן החודש: אביב גפן, נועם פנחסוב, שלום חנוך..... דיסק החודש: זה רק אור הירח- אביב גפן
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: וואי אני מזה לא זוכרת
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: מיכלי באה אליי
נסיעה לרמת גן... אהמ.. ועוד מלא דברים, חברים, ימי הולדת, צופייייים
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: וירוס במעיים, הרבה דכאונות וריבים עליו ואיתו... מישהו שאתם מחכים לראות החודש: וואו, המוןהמון אנשים בהופעה של כפיר וברוקי"צ
אבל בעיקר אותו
משהו שאתם מצפים לו החודש: ההופעה של כפיר [מחרמחרמחרמחר], רוקצמאות
, יום הולדת לחברה הכי טובה
... המלצת החודש: זה מזה כיף לצלם קליפים מטורפייים
החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי? שיהיה שלום. כמה שזה הזוי לבקש או לאחל.. פשוט שלום
מאחלת לכולם חודש מאי נהדר!!

amitshilo

New member
../images/Emo79.gif היא לא חושבת עליי

כשהיא איתו
שיר החודש [ג'נגו] : "היא לא חושבת עליי", "בואי הביתה", "אין זמן"
שיר החודש [לא ג'נגו] : Michel/Anouk , עוד ועוד / איתמר מאירי ועוד מלא...
אמן החודש: מממ קשה...מיוז, רונית שחר, וונדה שפרד, יואב דגני, איתמר מאירי..
דיסק החודש: הפסקול הכתום של "אלי מקביל", דיסק של אנוק שאין לי כח לרשום את השם שלו (הוא ארוך), לב של ג'נגו וshowbiz של muse.
תמונת החודש: מהמחנה...
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: מממ...השיר ואתם?
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: טיולים, משפחה, הופעה של בת-שבע..
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: לא הרבה.
מישהו שאתם מחכים לראות החודש: את כל מי שבא להופעה של יואב!
משהו שאתם מצפים לו החודש: ערב מחול! עיתון!
המלצת החודש: תשתו הרבה מים.
החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי? לכי למספרה, את צריכה לשפר את המראה

amitshilo

New member
תודה לשתיכן../images/Emo24.gif

היא קצת נחתכה לי, אבל בכל מקרה-כל מחנה וטיול מאז כיתה ה' אני מצטלמת הפוזה הזאת. מסורת

נמנמ

שיר החודש [ג'נגו] : בוקר של כיף שיר החודש [לא ג'נגו] : המממ וואו אמן החודש: נועם. דיסק החודש: אביתר בנאי תמונת החודש: שרשור שאהבתם במיוחד החודש: - משהו שעשה את החודש לטוב יותר: שחר. המון המון שחר. משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: הכל חוץ משחר. מישהו שאתם מחכים לראות החודש: שחר, אנשים מהתנועה משהו שאתם מצפים לו החודש: כנס ג"ע הבא המלצת החודש: תישנו, אל תלכו לביצפר החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי?

../images/Emo104.gif

שיר החודש [ג'נגו] : בוקר של כיף, משהו זר, ספר שיר החודש [לא ג'נגו] : בטי- האמת שלנו ושירי להקת הנח"ל [תזהרו להגיד משו] אמן החודש: יואב דגני- אם לא את גם שיר החודש דיסק החודש: בעדינות איגי וקסמן- זה דיסק נדיר כמו לנשום במים שמצאתי אותו היום
תמונת החודש: רגע נחפש..חח אני עשיתי שרשור שאהבתם במיוחד החודש: היה משהו עם תמונת לא? משהו שעשה את החודש לטוב יותר: היה חרא חודש ובשעה טובה אנחנו במאי
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: חרא חודש מישהו שאתם מחכים לראות החודש: אהההההההה את כל העולם ואשתו מחר בבארבי משהו שאתם מצפים לו החודש: אותה תשובה הנל המלצת החודש: לא לשכוח להטעין סוללות החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי? אממ מזל טוב..

shahar1989

New member
../images/Emo9.gif

שיר החודש [ג'נגו] : בוקר של כיף
שיר החודש [לא ג'נגו] : יואב ואיתמר למיניהם
אמן החודש: יואב ואיתמר
דיסק החודש: אהה.... בטי
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: פפף..
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: אומנות, גם טוב, גם רע.. אבל העיקר שעכשיו אני מורצה
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: אומנוץ בשעות הקטנות של הלילה.. למרות שרוב הזמן סתם התלוננתי
מישהו שאתם מחכים לראות החודש: אח.. מחר.. וגם החברים בכנסגרעינעודדהבא
משהו שאתם מצפים לו החודש: מלאאא
המלצת החודש: ממ
החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי? מזל טוב כפרה

בת 1986

New member
פיייייי כמה זמן לא הייתי פה../images/Emo67.gif

הכל בגלל המחשב הדפוק שלנו
שיר החודש [ג'נגו] : כמו פעם
שיר החודש [לא ג'נגו] : כלל הדיסק של קרן פלס ומלאן שירים מעבודה עברית
אמן החודש: פרן קלס
דיסק החודש: פרן קלס
תמונת החודש: הרגליים שלי..
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: מממ
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: רם, חופש, חברים וחברות, טיולים, בילויים, חודש מוצלח ביותר!! החלפתי פלאפון סופסוף.. התקבלתי לפרויקט "אדמה"!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהאהאהאהאהאה מה שאומר שיש מצב ששנה הבאה תראו סרט שביימתי ב-HOT!!!!!!!!!!!!!!!
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: הייתי חולה ומצביי רוח הזויים
מישהו שאתם מחכים לראות החודש: את עברי
משהו שאתם מצפים לו החודש: שיעבור כמו הקודם.. ושאני אעבור את השלב הסופי באדמה.. חבר'ה תתפללו עליי ב-20/5!!! אה, ויש לנו יום הסטודנטטטטט ועברי מגיע אלינו
וגם ברי סחרוף..
המלצת החודש: לזרום וללמוד להתעלם מדברים לא חשובים, לא לקחת ללב..
החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי? תהיי בריאה!!

mazalika7

New member
מתפקדת!!!!!!../images/Emo195.gif

שיר החודש [ג'נגו]:
"לנשום במים"
שיר החודש [לא ג'נגו]:
"לא יכולתי לעשות כלום"- נינט טייב, "ככה זה"- מירי מסיקה ועוד הרבה.
אמן החודש
ג'נגו, נינט, מירי, שלומי שבן, ריטה...
דיסק החודש
עיר, רמזים, רגע לפני ש...
תמונת החודש:
פאפארצי!!!מהברית של נתנאל
שרשור שאהבתם במיוחד החודש
השירשור, שנהייתי אזרחית
משהו שעשה את החודש לטוב יותר:
וואו, זה בהחלט החודש הכי טוב שהיה לי מזה שנתיים! אני אזרחית, נגמר לי המלווה, נתנאל נולד, נולדה לי אחיינית, מוריה
, ראיתי את שחר וענבר, ושחר הזאת, כזאת מוכשרת!!!!!!, ליל שלי הייתה אצלי, הופעה של ג'נגו ומלכת הפלקט, ירמי ודנה, כל החתיכים אצלי- להקה מדהימה!!!!!! ועוד מלא דברים! אחלה חודש!!!! :)
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב:
התקררות של עונת מעבר =\
מישהו שאתם מחכים לראות החודש:
המון אנשים יקרים!
משהו שאתם מצפים לו החודש:
יום הסטונדט בנתניה!!!!!!! ויום העצמאות, גם בנתניה!!!
המלצת החודש:
בואו לנתניה!
החודש יום העצמאות, משהו למדינה היפה שלנו אולי?
מזל טוב, יא זקנה!!!!
שיהיה חודש טוב לכולנו

אללה חודש יומולדת. ../images/Emo9.gif

קודם כל, ולפני הכול. אני חייבת לכם התנצלות. נעלמתי. וזה כלכך לא בסדר. אבל המחשב שלי היה דפוק. ועד שכבר הוא תוקן, הייתה לי תקופה עמוסה טילים. סליחה. =\ שיר החודש[ג'נגו]: לילה. שמעתי אותו ה-מ-ו-ן החודש שיר החודש[לא ג'נגו]: without you של מריה קארי. (זה שיר מרגש,מה). ועוד כל מיני של אביב גפן אמן החודש: אביב גפן
לגמרי. דיסק החודש: ממ.. לא שמעתי דיסקים כמעט בכלל החודש. אבל.. נרדמתי כמה פעמים עם יותר טוב כלום וזה עשה לי מוי כיף
תמונת החודש: אני ורנצ'ו.
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: האמת? כמעט ולא הייתי החודש בפורום. אני מה זה מצטערת על זה. הייתה לי תקופה עמוסה בטירוף ומלאה בדברים. אבל החודש הבא אני אנסה להיות יותר. משהו שעשה את החודש ליותר טוב: הייתי בנתניה, אצל רנצ' והיה לי מדהים. משהו שעשה את החודש לפחות טוב: כל מיני.. מישהו שאתם מחכים לראות החודש: את רן
ביום העצמאות אני הולכת לישון אצלו ויהיה א-ד-י-ר. וכל מיני אחרים וטובים
משהו שאתם מצפים לו החודש: יום העצמאות, מבחנים- ביניהם מתכונות..יומולדת!#@# המלצת החודש: תלמדו להסתכל על עצמכם קצת מהצד. זה עוזר. החודש יום העצמאות,משהו למדינה היפה שלנו אולי? Happy Birthday
חודש מקסים והמשך יום נעים. אוהבת אתכם, גם מרחוק

למעלה