התפקדות חודש דצמבר

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש דצמבר../images/Emo41.gif

יאללה זה הזצן להתפקד. שם: גיל: מקום מגורים: סאגה אהובה בוואן פיס: דמות אהובה בוואן פיס: דמות שנואה בוואן פיס: איך עבר ה עליכם שנת 2008: תמונה (לא חובה): שיהיה לנו חודש טוב, יושה.

ANGELUSPIKE

New member
מתפקד

שם: רואי גיל: 25 מקום מגורים: חולון סאגה אהובה בוואן פיס: ארלונג פארק ואניס לובי דמות אהובה בוואן פיס: אני אוהב את כל חבורת כובעי הקש אבל הכי הרבה את לופי, זורו ונאמי. דמות שנואה בוואן פיס: ארלונג, הוא פגע בנאמי שלי. איך עבר ה עליכם שנת 2008: עם עליות וירידות. תמונה (לא חובה): אין לי כוח.

JeeChan

New member
ברוך הבא לפורום רואי ^_^

זה רואי עם א' או עם ע' ם: ? וזה טייפו למעשה ם: ?

ANGELUSPIKE

New member
דבר ראשון - אני כאן מתחילת הפורום

דבר שני - כן זה ראוי עם א'. דבר שלישי - לא הבנתי את הקטע עם הטייפו הזה שכתבת.

Noam Raby

New member
כותרת רנדומלית

שם: נ'. גיל: 25 מקום מגורים: גבעתיים סאגה אהובה בוואן פיס: אניס לובי דמות אהובה בוואן פיס: אני אוהב את כולם. אוסופ הוא ראשון בין שווים כי הוא הכי "מציאותי". דמות שנואה בוואן פיס: בלאקבירד. גם רע וגם לא מגניב (בניגוד לרעים אחרים). איך עבר ה עליכם שנת 2008: חזרתי לקרוא ואן פיס ברצף ולעקוב אחרי פרקים חדשים במאנגה. הפסקתי כמעט לחלוטין את האנימה עד שיצטברו סאגה או שתים של פרקים באיכות. אולי יתחילו להוציא אותם ב HD שנה הבאה? אפשר רק לקוות. תמונה (לא חובה): הוולפיפר הכי יפה של ואן פיס שיש לי. מגה וחצי ושווה כל ביט.

: )

אפרת,16 מקום מגורים: מתן סאגה אהובה בוואן פיס: אניס לובי ותחילת סקייפיה דמות אהובה בוואן פיס: לופי לופי לופי. (ואז רובין וזורו) דמות שנואה בוואן פיס: אין בעיקרון. אבל זו עם הצמות הורודות והשפתיים בת'רייל בארק גרמה לי לפרוש מהניסיון לחזור לאנימה. וקרוקודייל שהיה מנובל,אבל היטב:) איך עבר ה עליכם שנת 2008: עם לא מעט וואן פיס

De-Panther

New member
הייתי מעדיף לא לזהות../images/Emo3.gif אבל אפשר להגיד שזה...

אחד הבתים שלי

pokegirl

New member
את מכירה את מתן ממן?

סג גם אני מכירה את מתן. חור. מכירה את משפחת פרימאק? סגגגג

De-Panther

New member
יש את כל הכנסי מנגה ואנימה שיש פעם בכמה זמן..

אני פשוט יודע שיש כלמיני אנשים מהאזור הזה שמגיעים אליהם אינלימושג מה השמות, אבל השמות האלה היו מוכרים לי אז הנחתי שזה הם

למעלה