התפקדות חודש אפריל

מורביט

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש אפריל../images/Emo41.gif

אז הנה מתחיל חודש אפריל וגם ההתפקדות באה איתו.
אז לפני ההתפקדות אני רוצה להגיד מזל טוב לכל מי שהיה לו יומולדת
, מלווה טסט מבחנים או כל דבר אחר שהיה טוב!
חדשים, אני מקווה שתשתלבו ותהנו פה.
יאאלה להתפקד!
שיר החודש [ג'נגו] :
שיר החודש [לא ג'נגו] :
אמן החודש:
דיסק החודש:
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש:
משהו שעשה את החודש לטוב יותר:
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב:
מישהו שאתם מחכים לראות החודש:
משהו שאתם מצפים לו החודש:
המלצת החודש:
משהו שבא לכם למסור לאומה:
שאלת בונוס- ספרו על משהו שעשיתם ב1 באפריל, משו מצחיק משעשע כל דבר יתקבל. או להפך מה אתם מתכוונים לעשות היום. ושלא יעבדו עליכם.
חודש מעולה לכולם, רק טוב שיהיה לכם,
אוהבת המוווון,
מור.

shahar1989

New member
../images/Emo191.gif

שיר החודש [ג'נגו] : אסקוט למיניהם שיר החודש [לא ג'נגו] : אהבה עיוורת, כלום אמן החודש: יואב, כפיר ואיתמר דיסק החודש: מממ... הדרכים הידועות תמונת החודש: שרשור שאהבתם במיוחד החודש: האמת שאת השאלון שמזל שמה לפני כמה ימים
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: אהה.... משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: בצפר רע. מישהו שאתם מחכים לראות החודש: לא חסר.. משהו שאתם מצפים לו החודש: .. המלצת החודש: יואב דגני! משהו שבא לכם למסור לאומה: מחר טיול שנתי אחרוןןן!!

שלא יעבדו עליכם../images/Emo45.gif

שיר החודש [ג'נגו] : בוקר של כיף
, ספר
שיר החודש [לא ג'נגו] : הרבה עברי לידר
אמן החודש: גלעד שמואלי
דיסק החודש: קשורים שמצאתי
תמונת החודש: יש ממש הרבה!!! מבית הבובות, מעברי , עם מיכלי עם הילי.. נראה כבר
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: הביקור של ג'נגו.. [מה שמזכיר לי את הביקור הקודם עם דורה
]
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: מיכלי , הילי, הופעה של עברי, פורים
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: כל מיני תסכולים.
משהו שאתם מצפים לו החודש: יומולדת לעצמי
[אבל היא תהיה מעאפנה, אז אני לא מחכה לה כ"כ , אלא להופעה שבטח תבוא אחרי היומולדת] או אידי וקסמן או עברי לידר.. ובנתיים זה איגי [מכל מיני שיקולים]
המלצת החודש: יואב דגני [כי אני לא יצירתית והעתקתי משחר
.. סתם נו באמת.. יואב
משהו שבא לכם למסור לאומה: שלא יעבדו עליכם
שאלת בונוס- ספרו על משהו שעשיתם ב1 באפריל, משו מצחיק משעשע כל דבר יתקבל. או להפך מה אתם מתכוונים לעשות היום. ושלא יעבדו עליכם. תמיד שהייתי קטנה הייתי אומרת ב1 באפריל שיש לי יומולדת עוד 20 יום ולא היו מאמינים לי
דפוקים..

יאללה התפקדות אפריל../images/Emo13.gif

שיר החודש [ג'נגו] : קשורים
שיר החודש [לא ג'נגו] : היו מלא.. אבל.. שמתי לב-נועם פנחסוב, אני אשתנה-ירמי קפלן אמן החודש: אביב גפן ונועם פנחסוב דיסק החודש: זה רק אור הירח-אביב גפן
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: אהבתי ממש ת'שרשור של העיניים, הוא היה חמוד
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: הופעות ברור
ואנשים שאני אוהבת.. צופים.. משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: דיכאונות כאלה
חוסר חשק.. בעע מישהו שאתם מחכים לראות החודש: בעיקר את גלוש.. את מיכלי.. את אתי [הלוואי שיצא]
משהו שאתם מצפים לו החודש: חופש פסח, הופעה של אביב
נסיעות למרכז *אחמ* המלצת החודש: כנסיית השכל, והרבה! ירמי קפלן והרבה.. אביב זה ברור.
ויותר מהכל- נועם פנחסוב
משהו שבא לכם למסור לאומה: הלוואי הלוואי הלוואי שיהיה חודש טוב! בבקשה!! אני תקועה בבית בגלל כאבי מחזור
אין לי חוויות 1 באפריל.. אוהבת המון

נמנמ

שיר החודש [ג'נגו] : הממ החידוש ל"בוקר של כיף"
שיר החודש [לא ג'נגו] : יש המווווווון אמן החודש: נועם, מורן גמליאל דיסק החודש: הממ נראה לי שכפיר אפשטיין תמונת החודש: נחפש שרשור שאהבתם במיוחד החודש: - משהו שעשה את החודש לטוב יותר: הורדתי את הריבועים
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: לא זוכרת כבר מישהו שאתם מחכים לראות החודש: גיא
משהו שאתם מצפים לו החודש: פסח? המלצת החודש: תשנו משהו שבא לכם למסור לאומה: היייי
שאלת בונוס- ספרו על משהו שעשיתם ב1 באפריל, משו מצחיק משעשע כל דבר יתקבל. או להפך מה אתם מתכוונים לעשות היום. ושלא יעבדו עליכם. ב1 באפריל בכיתה ח' נראה לי נתנו למורה להיסטוריה טוש לא מחיק ללוח והיא כתבה על כככככככככל הלוח.. והיא שמה לב כשהיא התבלבלה באיזה אות וניסתה למחוק אותה..

מסכמת:)

שיר החודש [ג'נגו] : לב שיר החודש [לא ג'נגו] : יש הרבה|עיאח| אמן החודש:אביב עברי נועם דיסק החודש:הלייב של אביב החדש תמונת החודש: שרשור שאהבתם במיוחד החודש: שג'נגו כתב|עיאח| משהו שעשה את החודש לטוב יותר: כמעט כל החודש הזה היה טוב משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: הדיכאון מישהו שאתם מחכים לראות החודש: הרבה חברות טובות משהו שאתם מצפים לו החודש:פסח יאיי^.^ המלצת החודש: תבואו לקפה ביאליק כיף שם!(כמובן שמתי שנועם יואב או כפיר מופיעים חחח) משהו שבא לכם למסור לאומה: אזרחות זה ממש ממש לא כיף שאלת בונוס- ספרו על משהו שעשיתם ב1 באפריל, משו מצחיק משעשע כל דבר יתקבל. או להפך מה אתם מתכוונים לעשות היום. ושלא יעבדו עליכם.

בת 1986

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שיר החודש [ג'נגו] : כמו פעם..
שיר החודש [לא ג'נגו] : מממ המווון..
בעיקר "עד אליי"- מאור פיניה
אמן החודש: אודי דוידי, בעז בנאי, ארז לב ארי
דיסק החודש: כנ"ל
תמונת החודש: באולפן של שולץ
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: מממ..השאלון של מזל, האחרון..
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: המון דבריםםםםם.. חתונות, חברות, חברים, קטעים מצחיקים.. פורים..
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: באסות
מישהו שאתם מחכים לראות החודש: את המשיח
משהו שאתם מצפים לו החודש: כגודל הציפיות כך גודל האכזבות.. אבל פסח..
המלצת החודש: תאכלו מצות, זה טוב לעיכול
משהו שבא לכם למסור לאומה: אומה, מה המצב אחות שלי? 1 באפריל- היום היתה לנו תוכנית אולפן שבה כל אחד עושה משהו.. צלמים, כותרות, תאורה וכו'.. אז עבדנו על המורה שלנו שהכל מתפקשש והוא ממש עצבני אז הוא התעצבן בטרוווףףףףף ואז שמנו לו את- אאאאאאאאההההההההההה פיספסת אה או אה או והוא היה בהלם..חחחחח וצילמנו אותו.. אח"כ צפינו בזה.. פשוט ענקקק זה לא כזה מצחיק פה, אבל זה היה שופך..

O f r i s h

New member
אומיגאד, יש לך שיער מהממממממממם!@#$../images/Emo99.gif

אני רוצה גםםםםםםםםם;[

בת 1986

New member
חחחח בא-רור!!!!

לא הפסקתי להגיד- "אתם קולטים?!?!?!? עברי לידר היה פה!!! ישב פה..!!" וכולם- "איף, חיה, סתמי כבר.."

tohar6

New member
../images/Emo13.gif

שיר החודש [ג'נגו] :
מודה שלא יצא לי לשמוע ג'נגו כמעט
שיר החודש [לא ג'נגו] : הכל דבש, חח השיר הכי חרוש שיש אמן החודש: בוב מארלי דיסק החודש:רמזים של ריטה כי יש לי אותו לפתע
ויותר טוב כלום של עברי שקניתי אותו אחרי שהקודם אבד משום מה.. תמונת החודש:ממ אין לי אני לא בבית.. שרשור שאהבתם במיוחד החודש: "כדי שאני לא אשכח מי אני" כשאני הייתי המרואיינת..
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: פסטיבל מדהים מדהים מדהים בצפוןןןןן.. שלושה ימים של ווווואווווו משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: חזרה לשגרת הלימודים מישהו שאתם מחכים לראות החודש: מוש בן ארי במתחם אומנים של הבומבמלה..
משהו שאתם מצפים לו החודש: בומבמלה, ליל הסדר ממ ועוד המלצת החודש: תעשנו סמיםםם משהו שבא לכם למסור לאומה: יש לי מחר בגרות בספורט

amitshilo

New member
../images/Emo3.gif

שיר החודש [ג'נגו] : "בואי הביתה", "היא לא חושבת עליי". שיר החודש [לא ג'נגו] : "החיים שממול / ברי, "שבתות וחגים" / יהודית, "ביום שמש יפה" / עברי לידר ועוד מלא. אמן החודש: ג'נגו, ברי סחרוף, מאור כהן. דיסק החודש: אפשר תמונת החודש: אפשר לדלג על שאלות...?
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: העיניים היה החודש נכון? וגם הכשלאמא שלי
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: פורים, אנשים טובים, הופעה של בתשבע, גבעולגה, הרבה.. משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: סתם דברים. מישהו שאתם מחכים לראות החודש: משפחה, אתכם!!
משהו שאתם מצפים לו החודש: מחנה, טיול שנתי, מפגש פורום
, משפחה, הופעה+סדנא של קמע.. המלצת החודש: אל תלכו לישון מאוחר. משהו שבא לכם למסור לאומה:

mazalika7

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שיר החודש [ג'נגו]:
בוקר של כיף
שיר החודש [לא ג'נגו]:
הרבה! אין לי כח לרשום.
אמן החודש
שירי מימון ריטה ג'נגו
דיסק החודש
רגע לפני ש.., רמזים.
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש
שירשור התמונות והשאלון שהעליתי
משהו שעשה את החודש לטוב יותר:
נגמר לי המלווה, הייתי אצל אחותי הרבה |מאוהב, עבדתי=כסף!!!
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב:
אממממ....
לא מישהו, אלא, משהו! הקלירנס שיחרור
משהו שאתם מצפים לו החודש:
אני משתחררת החודש מצה"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והמון ימי הולדת
המלצת החודש:
בואו איתי להופעה של ירמי ודנה!!!!!
משהו שבא לכם למסור לאומה:
אני אוהבת אתכם.. וחודש מעולה לנו!!!! D:

למעלה