התפקדות חודשית - יוני 2007

../images/Emo41.gifהתפקדות חודשית - יוני 2007 ../images/Emo41.gif

שם: גיל: איזור מגורים: תמונה: שיר-החודש-של-שילה: שיר-החודש-לא-של-שילה: מה עשה לך את החודש? מה הרס לך את החודש? ציפיות לחודש יוני? חודש נעים לכולנו
.

ADVAM4

New member
../images/Emo66.gifהחודש נגמרים הלימודים לכל החיים!

שם:אדוה גיל:17.5 איזור מגורים:אשקלון תמונה: שיר-החודש-של-שילה:אל המחט! שיר-החודש-לא-של-שילה:"בינונימי" של אריק ברמן! מה עשה לך את החודש? האממ לא יודעת לא היה משהו כ"כ מיוחד בחודש מה הרס לך את החודש? הבגרות במתמטיקה..איכ היא הייתה פשוט זוועה![=' אבל לא נורא ציפיות לחודש יוני?לסיים בית ספר לכל החיים!!!

s m o k y 18

New member
שפשוף בכנף... התפקדות שלי

עידן ר"ג תמונת פספורט אתה תיסע לשם תאונה של קורין אלאל שבוע בתנדבות במד"א, הרל"ש החדש עשה לי את החודש ביקור ממש קצר בתחנה המרכזית ת"א ללא ספק הרס לי חודש לעשות את הרל"ש החדש.... שפשוף בכנף מכה על הגב וההגה נכנס

shonami

New member
הו שלום עידן :)

שם: גיל גיל: 20 איזור מגורים: הוד השרון שיר-החודש-של-שילה: רק זיכרון אחד, למרות שזה לא נכתב על ידה. שיר-החודש-לא-של-שילה: kate nash - foundations שיר פשוט פופי וכיף בסגנון לילי אלן. סתמי לחלוטין, אבל בא בטוב. מה עשה לך את החודש? לעבור את שבוע הכשירות לקורס 07 עם הכלב המהמם שלי סקסו הסקסי. מה הרס לך את החודש? שהודיעו לי שאני סוגר שבת הבאה משמע אין שילה, אין יהודית, אין דיקלה. אבל יהיה כסף. ציפיות לחודש יוני? לשרוד את הקורס, להנות מיציאות טובות בקורס, ללמוד הרבה, לאהוב את סקסו היפה שלי עד שהוא יימחץ לי בידיים מרוב החיבוקי שאני נותן לו.

pishkashit

New member
../images/Emo13.gif

שם: לירון גיל: 20 איזור מגורים: ראשון לציון תמונה: ..אין כוח.. שיר-החודש-של-שילה: שמיים! שיר-החודש-לא-של-שילה: לראות את האור- אפרת גוש, הסודות- דנה עדיני מה עשה לך את החודש? כל מיני דברים קטנים :) מה הרס לך את החודש? צבא :/.. הרבה לילות בצבא.. ציפיות לחודש יוני? הו המון :p

../images/Emo13.gif

שם: נופר. גיל: 17 איזור מגורים: אריאל תמונה: לא עכשיו. שיר-החודש-של-שילה: אסור זה אסור, על הגשר הצר [הייתי חייבת 2] שיר-החודש-לא-של-שילה: Going Under, הייתי נותנת יותר. מה עשה לך את החודש? הכנרת, האנשים... מוזיקה. מה הרס לך את החודש? מבחנים מתישים. ציפיות לחודש יוני? שילה בתמונע, דנה בתמונע, בגרות אחרונה 26/6, מסיבת סיום.

תקח את עצמך מכאן..

שם: ענבר. גיל: 17. איזור מגורים: R.E.L - מהמכוערים אש
תמונה: שיר-החודש-של-שילה: אסור זה אסור. שיר-החודש-לא-של-שילה: פלרמו- עברי לידר. מה עשה לך את החודש? הנסיעות וההספק. מה הרס לך את החודש? בגרות במתמטיקה שלא עשיתי, שהלך חרא בהבעה. ציפיות לחודש יוני? הופעה שבוע הבא בתמונע
, דנה, נסיעה לחיפה, אולי אוונסנס
.

האגוש

New member
אני :]

שם: הגר גיל: 17.10
איזור מגורים: הוד"ש תמונה: אח"כ.. שיר-החודש-של-שילה: "שתשתוק כבר ואוכל ללכת". שיר-החודש-לא-של-שילה: "Samson" של רג'ינה ספקטור, וכל דבר של דמיאן רייס. מה עשה לך את החודש? פגישות עם אנשים :] מה הרס לך את החודש? היה איזה שבוע מזעזע כזה, שנכשלתי טסט-גנבו לי את הפלאפון-ולא התקבלתי לתפקיד שרציתי בצה"ל, אז כן, זה
. ציפיות לחודש יוני? יומולדת לנחנח.
ולסיים עם בגרויות סוף סוף :]
עוצב באמצעות תפוז-פד

tamar35

New member
:)

שם:תמר גיל: איזור מגורים:חיפה תמונה: - שיר-החודש-של-שילה:גשם,לך... שיר-החודש-לא-של-שילה: חתול בשק - ענבל פרלמוטר מה עשה לך את החודש?שאמא כמעט לא בבית... מה הרס לך את החודש? הפרויקט סיום ציפיות לחודש יוני? חופש

hila3000

New member
../images/Emo79.gif

שם: הילה גיל: 20 איזור מגורים: באר שבע (בתקווה שרק לבינתיים) תמונה: נאא שיר-החודש-של-שילה: שתשתוק כבר ואוכל ללכת שיר-החודש-לא-של-שילה: דנה עדיני-הסודות, מאיה רוטמן-התיקון של חיי, דניאל סלומון-הייתכן מה עשה לך את החודש? ממ..כל מיני..לא זוכרת משו ספציפי מה הרס לך את החודש? שגרה. דברים שלא ישתנו. ציפיות לחודש יוני? שיעבור מהר, כי אז יישארו לי שבועיים עד השחרור מהצבא

grace00

New member
יוני

שם: גרייס גיל: 17 איזור מגורים: ת"א תמונה: שיר-החודש-של-שילה: דרך צלחה, איזה זהב שיר-החודש-לא-של-שילה: heart - if looks could kill מה עשה לך את החודש? הרבה בילויים טובים מה הרס לך את החודש? רגשות ציפיות לחודש יוני? כן, אבל אני יותר מצפה לחודש יולי.

izzys

New member
הזמינה אותי האדומה הכי מיוחדת בתפוז,

איך אני לא אבוא?
. שם: מור. גיל: 16 וקצת. איזור מגורים: חיפה. תמונה: נוותר. שיר-החודש-של-שילה: תאספי אותי מהרצפה, מגי. שיר-החודש-לא-של-שילה: לעולם - דבק. מה עשה לך את החודש? כמה שטויות, הופעה של גבריאל ודבק. מה הרס לך את החודש? רובו. ציפיות לחודש יוני? לסיים עם הבגרויות, חופש
.

מתפקדת.

שם: שי. גיל: 18 ממש עוד מעט. איזור מגורים: איפשהו בין עפולה לטבריה. תמונה: ... שיר-החודש-של-שילה: על הגשר הצר. שיר-החודש-לא-של-שילה: Queen - Don't stop me now מה עשה לך את החודש? מסיבת סיום. מה הרס לך את החודש? נפרדנו. ציפיות לחודש יוני? יומולדת 18

ליאןןן

New member
קצת באיחור, כן..

חדשה וכאלה
שם: ליאן גיל: 17 איזור מגורים: רעננה תמונה: לא נחוץ שיר-החודש-של-שילה: טוצ'קה, על הגשר הצר שיר-החודש-לא-של-שילה: שיר ללא שם - שלום חנוך, כשאתה לבד - עברי לידר מה עשה לך את החודש? לא הרבה האמת...אנשים בעיקר. מה הרס לך את החודש? מתכונות ובגרויות, יותר מדי סתם. ציפיות לחודש יוני? לסיים בצפר, לנסוע.

למעלה