התמונות

AeroSlash

New member
../images/Emo41.gif התמונות ../images/Emo41.gif

עכשיו קיבלתי את התמונות מאלכס ויצאו חינניות ומשעשעות ביותר
אז יש לי בקשה לועדה המאגרנת והמסננת [אזהרהף אני הולכת להישמע כמו מסע פרסום להתרמות]: אני בן אדם נורא אבל נורא לא פוטוגני, בתמונות האלה, לא רואים את הצד הרע שלי [פחות או יותר] אז אנא מכם לא להחליט לא להעלות תמונות כלל וכלל מסיבה כזו או אחרת... ויהיה נורא נחמד שכל התמונות מהמפגשים יהיו בגלריה.. אם יש איזו בעיה/תלונה או כל דבר אחד תמיד אפשר לכסות את זה עם זה איזה פרצוף של מישהו מהלהקה[ כאילו כבר לא עשיתם את זה בתמונת המפגש הקודם
, עכשיו זה הזמן להגיד לי שאני נורא משועממת שאני מסתובבת בדפי הפורום העתיקים ומחפשת דברים בסנגון]...

SaintJohn

New member
הוועדה המארגנת

תשתדל להתחשב בבקשותייך עד כמה שניתן. Don't call us, we'll call you הוועדה המארגנת מאחלת לכולם המשך יום חינני ומשעשע כאחד.

AeroTom

New member
ובלי ליצנים זדוניים...

תראו אותו עם החיוך הרשע והזדוני שלו.כאילו הוא מתכנן לתקוף אותי בלילה שאני ישן... אז עברת התמונות תתבצע בהקדם והוועדה תעלה אותם בחינניות ושעשוע כאחד. ניתן ליצור קשר עם הוועדה גם כמובן בדוכנים הקרובים לביתך... ושבוע טוב,אנשים.

אנשים יש בעיה

אני לא מצליח לעלות את התמונות שכל אחת מהם היא פחות מ 250K

AeroTom

New member
לא מעלים עדיין שום תמונות!

הוועדה מעלה אותם מחר! דיברנו כבר אלכס. מחר הכל יגיע כנראה ויהיה בסדר.

AeroTom

New member
אני שם את כולם מחר כנראה.

אל תדאגו,שיגיעו מחר התמונות מ-אלה אני (וועדת הסינון) אעבור איתה עליהם והם יגיעו לפורום כמה שיותר מהר. מקווים שלפני פתיחת השלב השני של האירו-ליג,אבל העיקר שבסוף נשים אותם בחינניות ותהיה לנו גלריה משעשעת ביותר.

למעלה