התייעצות

../images/Emo41.gif התייעצות ../images/Emo41.gif

אוקיי, זוכרים שלפני כמה שבועות שאלתי על פס אדום בשיער? אז אני הולכת לעשות ביום שלישי[בטוח , קבוע, הכל] ואני עדיין מתלבטת. חברה שלי הציעה לי לעשות פס ורוד, כי היא אמרה שזה ישתלב יפה עם הבלונד וזה, 99 אחוז מהאחרים אמרו לי אדום, אפילו חברים של אח שלי [הכרחתי אותו לשאול אותם תמורת תשלום סימלי
] אבל ממש רציתי סגול, כי לדעתי זה ממש מיוחד. כולם אמרו לי שזה מוזר ופריקי וזה, אבל לא כזה אכפת לי. אז מה אתם אומרים- איזה צבע? ואני גם מתלבטת לגבי עוד משהו, כמה פסים לעשות בשיער ואיפה. בהתחלה חשבתי כמה קטנים על הפוני , ואחד על השיער, אבל אני עושה מחליק על הפוני, אז זה לא ייהרוס את הצבע?
ואז חשבתי לעשות בקצוות, אבל אני לא הולכת עם פזור. אז מה כדאי לי? והכי חשוב שלא יהיה בצורה מוגזמת כי אני בבית ספר וזה..
בכל מקרה, סוריסוריסורי שאני שואלת כ"כ הרבה ותודה למי שעונה

ועוד דבר אחד.

ידיד שלי אמר לי לעשות פס כחול אבל זה יהיה ממש מוזר, לא? [ואם תרצו ביום שלישי אני אעלה תמונה]

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

לדעתי אדום לא יתאים משהו עם שיער בלונדיני [עד כמה הוא בלונדיני? לגמרי או שטני כזה?] וורוד ילד יותר טוב.. [נו..אבריל סטייל
] , אבל אם את לא רוצה משהו בולט כ"כ אז לא הייתי הולכת על ורוד/סגול. למען האמת אני דווקא אחת שאוהבת טבעי אבל תמיד הגניב אותי הקטע של הצבעים המיוחדים [סגול,ורוד,כחול וכאלה
] , אבל כשזה על אחרים
אבל אם בא לך על אדום,לכי על זה
בקשר לאיפה למקם את הפסים, את זה אי אפשר לדעת בלי לראות אותך, ולפי דעתי, הכי כדאי לשאול את הספר.. הוא יראה אותך וידע מה הכי מתאים לך וככה יצא הכי יפה
שיהיה בהצלחה

אמ.

אני לא רוצה ורוד כי זה פאקצי
ואדום אני לא כזה אוהבת, ויש לי בלונדיני בלונדיני[לא צהוב ולא בהיר מדי] ונראה לי שאני אעשה סגול. ותודה

ירדנעע1

New member
הלפינג../images/Emo15.gif

אם את אוהבת סגול,תעשי סגול,זה יהיה מוזר בדיוק כמו ורוד ואדום (שבעייני לא מוזר בכלל) אני אומרתת,אם את לא הולכת פזור אז כמה פסים על פוני,אבל אם יש סיכוי כזה אז או בפנים של השיער,או כמה פסים בודדים על גבי השיער

למעלה