השרשור היומי

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
ובכל מקרה, מדובר שהקו הראשון

לפי הדף שקיבלת--גם בלילה??
הם הסבירו על השעות גם בשעות הקטנות של הלילה עשרים ומשהו שעות ביממה?
יתחיל לעבוד בשנת 2010 . אז עוד חזון למועד...

omer landau

New member
../images/Emo51.gif-אני מחכה ליום ובו....

יתחיל לעבוד בשנת 2010 . אז עוד חזון למועד...
-אני מחכה ליום ובו....
אני מחכה ליום ובו רכבות פרבריות חשמליות בתדירות של כל 10 דקות בתוך הערים רכבות קלות ואוטובוסים סטייל נתבג _____________________________________________ יש סידרה אחת: פיוצרמה ... מישהו מכיר??? סידרה ענקית מתרחשת בשנת 3000 והתחבורה הציבורית שם היא בתוך צינורות שקופים גדולים כאלה אתה עומד,אומר את כתובת היעד והצינור שואב אותך ותוך כמה שניות אתה בצד השני סתם חשבתי על זה אם כבר מדברים על העתיד
-------------------------------------------

oren*

New member
תהיה רכבת כל שלוש דקות

-אני מחכה ליום ובו....
אני מחכה ליום ובו רכבות פרבריות חשמליות בתדירות של כל 10 דקות בתוך הערים רכבות קלות ואוטובוסים סטייל נתבג _____________________________________________ יש סידרה אחת: פיוצרמה ... מישהו מכיר??? סידרה ענקית מתרחשת בשנת 3000 והתחבורה הציבורית שם היא בתוך צינורות שקופים גדולים כאלה אתה עומד,אומר את כתובת היעד והצינור שואב אותך ותוך כמה שניות אתה בצד השני סתם חשבתי על זה אם כבר מדברים על העתיד
-------------------------------------------
תהיה רכבת כל שלוש דקות

ארזS

New member
את לא מתארת לעצמך כמה המון זמן

כלומר- עד 2010, זה המון זמן
עד שיפתח הקו לבקעת אונו. מדובר על משהו בין 2010 ל-2020 ... התכנית היא ש"הקו האדום" (פ"ת - בת-ים) יפתח עד 2010 . אבל מה שמעודד בסיפור הזה זה שהעניינים התחילו באמת לזוז סוף כל סוף. זאת לא סתם "תכנית". זה כבר עבר כמה שלבים קדימה. זה כבר בשלב של המכרזים. וזה באמת משהו טוב. אז יהי רצון שנזכה לבריאות טובה ולאריכות ימים וככה נזכה גם לראות את הדבר הזה במציאות.

ליילנד

New member
../images/Emo12.gif וואי וואי, 2020 חבל על הזמן ../images/Emo70.gif

עד שיפתח הקו לבקעת אונו. מדובר על משהו בין 2010 ל-2020 ... התכנית היא ש"הקו האדום" (פ"ת - בת-ים) יפתח עד 2010 . אבל מה שמעודד בסיפור הזה זה שהעניינים התחילו באמת לזוז סוף כל סוף. זאת לא סתם "תכנית". זה כבר עבר כמה שלבים קדימה. זה כבר בשלב של המכרזים. וזה באמת משהו טוב. אז יהי רצון שנזכה לבריאות טובה ולאריכות ימים וככה נזכה גם לראות את הדבר הזה במציאות.
וואי וואי, 2020 חבל על הזמן

david80

Active member
אפשר 'להתנחם' בפרוייקטים אחרים רבים

וואי וואי, 2020 חבל על הזמן
אפשר 'להתנחם' בפרוייקטים אחרים רבים
בעוד מספר ימים ייפתח קו חדש, סליחה, שתיקווים!!! הקו המזרחי (והרזרבי עד להפעלת הקו המערבי) לראשון לציון וכן הקו לבית שמש!
בשנה הבאה בעוד מספר חודשים ייפתח קו רכבת נוסף - הקו לנתב"ג!
בסוף שנת 2004 ייתפחו הקווים לאשקלון ולמלחה בירושלים (מעניין אם יירד שלג בי-ם ביום הראשון להפעלתו)!
ובשנת 2005 ייצטרף העיר מודיעין למפת הרכבות!
בשנת 2006 ייפתח הקו הראשון של הרכבת הקלה בירושלים!!! כך שלא יהיה צורך לצאת לחו"ל על מנת לחוש כיצד פועל מערכת רכבות קלות!
ב-2007 תתחיל רכבת ישראל להפעיל לראשונה רכבות מונעות ע"י חשמל?
שנת 2009 (עם נסיון נואש לשנת 2008) - פתיחת הקו המהיר עתירת הגשרים והמנהרות לירושלים!
ועוד המון פרוייקטים שאני לא זוכר בע"פ... עד לכשיסיימו כל הפרוייקטים הנ"ל אנו נשכח שיש בכלל פרוייקט רכבת עירונית בת"א, כך, שנגלה לפתע שהקו האדום כבר יצא לדרך (אגב, אשרי המאמין...)

רוייקו

New member
שילמדו הישראלים מההונגרים..

השרשור היומי
שילמדו הישראלים מההונגרים..
איך החשמליות, המטרו, הרכבות והאוטובוסים החשמליים הופכות את החיים הרבה יותר קלים ובריאים... כל דקה מגיח כלי תחבורה ציבורי אחר בזיל הזול ומשתלם לכולם. נסיעה בעיר, לא משנה מאיפה לאיפה וכמה כ 120 פרונט שזה כ 2.30 ש"ח. חודשי חופשי משולב לכל כלי התחבורה הציבורית בעיר עולה כ 30 ש"ח. אין מה להשוות ישראל שום דבר. לא קשה להבין למה אין בהונגריה פקקים בכבישים הצרים שלהם.. על כבישים כאלה בארץ אף אחד לא יזוז מטר ושם הכל מתנהל בסדר מופתי. מדהים. פשוט מדהים. כל הכבוד להונגרים ולאירופים בכלל ושילמדו כבר הישראלים ומהר איך לפתור את בעיית התחבורה והתחבורה הציבורית בפרט.

raminec

New member
מישהו יודע מתי הייתה נחיתת חירום

אמרנו שמטוסים זה תחבורה ציבורית
משהו ששלחו לי למייל היום
בפעם האחרונה שבה נחת מטוס (והיו ניצולים) בים הפתוח? Raminec

ארזS

New member
היה מטוס אתיופי שנחטף לפני כמה שנים

בפעם האחרונה שבה נחת מטוס (והיו ניצולים) בים הפתוח? Raminec
והטייס הנחית אותו בים (אינני זוכר בדיוק באיזה מקום זה היה). על החוף הקרוב היה מישהו שאפילו צילם את זה והסרט הוקרן בזמנו שוב ושוב. בסרט רואים את המטוס נוחת על המים אבל בשלב מסויים המטוס התהפך ונקרע לשניים. היו הרבה הרוגים באסון הזה אבל היו גם ניצולים שאינני זוכר בדיוק את מספרם.

ארזS

New member
בעניין המטוס האתיופי

והטייס הנחית אותו בים (אינני זוכר בדיוק באיזה מקום זה היה). על החוף הקרוב היה מישהו שאפילו צילם את זה והסרט הוקרן בזמנו שוב ושוב. בסרט רואים את המטוס נוחת על המים אבל בשלב מסויים המטוס התהפך ונקרע לשניים. היו הרבה הרוגים באסון הזה אבל היו גם ניצולים שאינני זוכר בדיוק את מספרם.
בעניין המטוס האתיופי
מצאתי את הסרטון הזה ומי שרוצה לקבלו באמצעות האימייל יכול לשלוח לי מסר אישי ולציין את כתובת האימייל. אני חייב לציין שזה בכלל לא מחזה נעים.

צחקן

New member
היו בו יהודים/ישראלים ?.

בעניין המטוס האתיופי
מצאתי את הסרטון הזה ומי שרוצה לקבלו באמצעות האימייל יכול לשלוח לי מסר אישי ולציין את כתובת האימייל. אני חייב לציין שזה בכלל לא מחזה נעים.
היו בו יהודים/ישראלים ?.
ב"ה יהודה:ראה מסר.... .

ארזS

New member
לא זוכר את הפרטים.

היו בו יהודים/ישראלים ?.
ב"ה יהודה:ראה מסר.... .
לא זוכר את הפרטים.
אני מקווה שבמטוס הספציפי הזה לא היו ישראלים ויהודים, למרות שכמובן כואב הלב על כל אדם שנהרג באשר הוא אדם.

צחקן

New member
"באשר הוא אדם" .

לא זוכר את הפרטים.
אני מקווה שבמטוס הספציפי הזה לא היו ישראלים ויהודים, למרות שכמובן כואב הלב על כל אדם שנהרג באשר הוא אדם.
"באשר הוא אדם" .
ב"ה אבל אני מתאר לעצמי שאם יהרג מחבל אתה לא תצטער כי הוא לא אדם. זאת אומרת הוא כן בן אדם אבל הוא לא מתנהג כמו בן אדם.

oren*

New member
הוא התייחס לנוסעים תמימים ולא

"באשר הוא אדם" .
ב"ה אבל אני מתאר לעצמי שאם יהרג מחבל אתה לא תצטער כי הוא לא אדם. זאת אומרת הוא כן בן אדם אבל הוא לא מתנהג כמו בן אדם.
הוא התייחס לנוסעים תמימים ולא
למחבלים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה