השמצות

../images/Emo41.gif השמצות ../images/Emo41.gif

בזמן האחרון הפורום חווה המון מקרי השמצותאם זה לשחקנים של השמינייה ואם זה לגולשי הפורום. דבר זה מאוד לא מקובל עלינו ואפילו נמצא בדרגת חומרה גבוהה. הבא שמשמיץ גולש/שחקן יחסם לשבוע עד להודעה חדשה! אם אתם רוצים להביע דעה על גולש/שחקן יש דרך אחרת ומקום אחר! מקווים שעניין ההשמצות יפסק, ליהי ובן.

chen010189

New member
ואגב שלא תבינו לא נכון - מותר לבקר

אבל יש הבדל בין "אני מעדיפה אותה בתור רקדנית מאשר שחקנית" לבין "היא שרה מגעיל והיא בכלל לא יודעת לרקוד!" או "יותר מתאים לה לשחק, מאשר לדגמן" (או להפך) מאשר "היא מכוערת!" לבקר מותר ואפילו תמיד, אבל יש צורה לביקורת.

../images/Emo168.gifמסכים!../images/Emo45.gif

את צודקת...יש הבדל בין שני הדברים ויש כאלה שלא מבחינים בו. זה ממש לא יפה שאנשים ככה כותבים על השחקנים! כי יש כאלה שאוהבים שחקן זה או אחר ויש כאלה שפחות אבל אל צריך להגיד דברים כאלה! אני חושב שאלה שאמרו את זה צריכים להנצל!

Oshi love Tamir

New member
מסכימה ב100000000 אחוז%../images/Emo45.gif

השחקנים לא צריכים לראות את התגובות המגעילות של חלקכם זה ממש לא נעים. נ.ב-הכרתם את התמונה
לא הכרתי אותה, איזו תמונה מהממת

chen010189

New member
נו זאת בדיוק הנק'

את אומרת את דעתך, אז את צריכה לדעת להביע דעה כמו שצריך, במקום לכתוב "היא מכוערת" והשמצות נוספות. את פשוט יכולה להגיד נגיד "אני מעדיפה אותה בתור שחקנית מאשר דוגמנית" צריך לדעת לבקר\להביע דעה במיוחד שמדובר בפורום של מעריצים

תרגיעי../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

היא לא יורדת עליה... היא לא משמיצה אותה... היא רק אומרת את דעתה...

למעלה