- השיר שלכם -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - השיר שלכם - ../images/Emo41.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

bubble gum bule

New member
אנייי

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? דיילת באל על זה שיר קבוע ואהוב הכי אהוב ... חלומי להיות דיילת.. והשיר פשוט גאון בצורות אדירות! שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? bizarre love triangle- frente פשוט אחד השירים המדהימים ילדה בת 14 אגב ואמממ תמונה טוב תמונה פשוט משעשעת ....התמונה שכל פעם שמסתכלים אליה פשוט ניקרעים .. עומרי אני אוהבתותך אל תעלב =]

יובל

חחחח איזה מכוער אני פההה חחחחחחחחחחחח אהבתי יובל.. אה ו.. שמעי אולי אני נרשם לחוג לאורגן :)

אני!

שייגעצ- ערוץ הילדים- כמה סיבות כי יש לנו בארץ בימים אלה תרבות שכולה פלסטיק, אין שומדבר באמת אמיתי וזה מראה הכי חזק בזמן האחרון, וכי היה בהופעה וכ"כ רציתי שיהיה! לא של שייגעצ- יותר טוב כלום-עברי לידר כי זה שיר ממש שיר יפה! אני אוהב אותו כל כך.......ד"א מתאים לנסיעה....

:)

שיר השבוע של שייגעת רוצה ללכת למה? כי היום שמעתי את כל האלבום הראשון שנדבקתי לשיר. לא של שייגעצ poison girl-HIM כי זה פשוט שיר מדHIM |לב

שלי שלייי

שיר השבוע שלי של שייגעצצ- אינטרקום למה? כיי לא ידועת היה שבוע חורפי כזה והייתי חולה אז הייתי כל השבוע בבית והיה לי משעמםם עצוובב שיר השבוע שלי לא של שייגעצ- Boulevard of Broken Dreams של green day למה? כי זה שיר יפההההההה

Hezi The One

New member
אוייייי

שיר השבוע של שייגעצ-אינטרקום שמעתי אותו הכי הרבה שיר השבוע לא של שייגעצ-יכול להיות-היהודים אוי כ"כ הרבה שמעתי אותוווו וקרה לי בו משהו לא שגרתי שאני לא מפרסם פה

../images/Emo95.gif

שיר של שייגעצ
"רוצה ללכת"-סתם כי נדבקתי אליו היום שיר שאינו של שייגעצ
"המכתב" של אביב גפן. כי השבוע נוסף עוד מאבק לחיי. מאבק עם אמא. "כשתתעוררי לא תראי אותי, אני קוטף עכשיו את הפרחים האסורים...." שהביא לי לכוחות. להוכיח לה. "עוד ועוד ועוד ועוד ועוד-אף פעם אל תפסיק, אל תפסיק לחלום!"

שטיצה

New member
שירי השבוע שלי. :)

שיר השבוע שלי של שייגעצ
רוצה ללכת. למה
'אבל אני הייתי עומד במקום, מחכה לך.' *הזדהות* שיר השבוע שלי לא של שייגעצ
פעמון מלחמה - היהודים. למה
'מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים, רק שותקים.'

אני :]

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- "את דומה לכלב" למה בחרתם בשיר הזה? בגלל ששרתי אותו לכלבה שלי XD -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- Franz Ferdinand - "Take Me Out" למה בחרתם בשיר הזה? כי הוא פשוט מלווה אותי XD -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.
? מה?

No¥a

New member
../images/Emo174.gif

של שייגעצ - את דומה לכלב למה? סתם.. לא של שייגעצ - wish u where here - pink floyd למה? כי שמעתי אותו הרבה בזמן האחרון..

../images/Emo40.gif../images/Emo125.gif

שיר השבוע שלי
של שייגעצ- משקאות חריפים.. למה
מזדהה פשוט. שיר השבוע שלי
לא של שייגעצ- גן החטאים- אביב גפן. למה
"נתנו לך זהות שבורה מיום ליום היא מתפוררת, המציאות שלך בממתינה אז שב בשקט.."

../images/Emo41.gif-השיר שלי-../images/Emo41.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-חייל של 100 שערים למה בחרתם בשיר הזה?-כי זה שיר מגניב שכיף לשמוע
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-חבר/אביב גפן למה בחרתם בשיר הזה?-כי רבתי בטירוף עם החבר הכי טוב שלי
-אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

שיר השבוע שלי.

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- את דומה לכלב למה בחרתם בשיר הזה?-כי שרתי את זה לילדה מהכיתה שלי :p -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אימפריות נופלות לאט למה בחרתם בשיר הזה?-כי.. פשוט ככה.

Sucker20

New member
השירים...

של שייגעצ: ניו-יורק רפיח, היום היה לי יום מסריח ומי עשתה לי את היום הזה מסריח: חברה שלי... כי קיבלתי בנקודה יותר ממנה [שלא תחשבו חכמה... 88] ועכשיו היא לא מדברת אליי : המשפט שמוקדש אלייה:"ואת עושה את העולם הזה כל- כך מסריח..." שיר לא של שייגעצ: כמובן aerosmith-fly Away from here למה?? א. אני פשוט מתה על אירוסמית' אלואי והיה ביכולתי לראותם... ב. אני רוצה לעוף מכאן נמעס לי מהעולם הזה תורידו ת'שיר שיר טוב לאללה [רוק שקט]

Hanna Blair

New member
../images/Emo119.gif

של שייגעצ
'אני אוהב'. למה?
כי הגעתי למסקנה שהוא לא כל כך נוראי. לא של שייגעצ
'אחלום לנצח' - הקספרים. למה?
כי הצלחתי לגרום לחברה שלי לאהוב אותו.

למעלה