השירשור של orlosh4

orlosh4

New member
הייי אניי חדשהה בפורם הזההה...

למישהו יש מושגג כמה פרקיםם ישש בעונה השביעית?!

orlosh4

New member
שאלה

מה זאת אומרת לשרשר ומה פירוש ראשי התיבות נצל"ש??

amitik1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני עמית נעים מאוד.. מקווה שתשתלבי מהר... אממ אם אני לא טועה.. בעונה השביעית כמו בשאר העונות 22 פרקים.. (אבל אני ממש לא בטוחה)

orlosh4

New member
חיחיחיחי עודד שאלהה..

מאיפהה אני יכולה להוריד את הפרקים של העונה השביעית?לא משנה לי שזה בלי תרגוםם..ניסתי להוריד עם תרגוםם וזה לא ממש הלךך חחחחח=\

slayer510

New member
למה לפתוח שרשור חדש?!

היית משרשרת בשרשור הקודם שלך. בכל אופן, שלחתי לך מסר.

slayer510

New member
../images/Emo207.gifסמולוויל 7X04 צפייה ישירה עם תרגום עברי

מובנה. בבקשה: http://www.megavideo.com/?v=LYH3NMMY קרדיט ענק ל-ndss12345 ול-Gabi מפורום סמולוויל ב-FXP, שתרגמו את הפרק והעלו אותו. צפייה מהנה!

orlosh4

New member
כנסווווווווווו

וואייייי תודהה תודהה למי שהעלהה את הפרק הרביעי עםם תרגוםם...אתהה פשוטט גדול!!!! ישש מצב שתעלה פהה עוד פרקים של העונה השביעית עם תרגום...חחחח כמו את פרק 5 של שבוע הבא?!

slayer510

New member
זה לא תלוי בי

זאת אומרת, לא אני תרגמתי והעליתי את הפרק, אלא משתמשים אחרים מפורום סמולוויל ב-FXP(האם שמת לב בכלל לקרדיט??). אני רק שמתי את קישור פה, זהו!! סורי! בכל אופן, הנה הקישור לפורום סמולוויל ב-FXP: http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=298 בפורום זה תוכלי להתעדכן בכל הקשור לסמולוויל כמו פרקים בהורדה ישירה, דיונים, חתימות, תמונות ועוד... הפורום מתעדכן שבועית, כלומר כל זמן שיוצא פרק חדש(יום שישי בבוקר) וכבר ב-4 לפנות בוקר יש פרקים בהורדה ישירה. תיהני!

yafufa88

New member
../images/Emo207.gif: התיאור הרשמי של 7x07..! ../images/Emo58.gif

לאנה סופגת את הכוחות של קלארק ורודפת אחרי לקס- קריפטונייט ומתח חשמלי גבוה מתערבבים במהלך סופת ברקים, וגורמים ללאנה לספוג את הכוחות של קלארק. בעזרת הסופר כוחות החדשים שלה, היא פורצת לכספת של לקס וגונבת ראיות מפלילות שאחר-כך היא מוסרת ללואיס וגראנט, בדרישה שהם יפרסמו כתבה שתחשוף את הסודות של לקס. אחרי שגראט מסרב להשתמש בחומר גנוב, לאנה מחליטה לטפל בלקס בעצמה. קלארק מנסה לעצור את לאנה מלהרוג את לקס וסופר קרב פורץ בין השניים. אליסון מאק, אריקה דוראנס, ארון אשמור וג'ון גלובר גם מככבים בפרק. הפרק יבוים ע"י אליסון מאק. אתם קולטים?! לאנה וקלארק רבים!!

למעלה