השוואה

../images/Emo41.gifהשוואה../images/Emo41.gif

אני מחזירה את המשחק שהיה פעם והפסיקו אותו. ושלא תבינו אותי לא נכון,מתוקים
-אני לא מתכוונת להשוות פה בין ארגנטינהVSמקסיקו בכלל לא...
אנטי
זוכרים שעשו:בר רפאלי מול אנהי,מורן גרוס מול מאיטה.. אז לדעתי המשחק היה די משעשע ולא גרם לויכוחים וראיתי שאף אחד לא מחזיר אותו אז הינה אני עושה לו קאמבאק!מה דעתכם
/
והפעם השוואה בין:
פונצ'ו VS גיא אריאלי

../images/Emo41.gifחח עוד הודעה(איזה חפרנית אני)../images/Emo41.gif

ההצבעה נסגרת מחר בשעה 19:30 בדיוק
יש לכם המון זמן להחליט...
|@
@| יאללה להצביע

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאני אוהבת את שניהם!!../images/Emo99.gif אבל

ברור שפונצ'ו לוקח!

../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifההצבעה שלי../images/Emo45.gif

פונצ'ו
למרות שאני גם די אוהבת את גיא אריאלי אני מצביעה לפונצ'ו...כי אין כמוהו
ומי ששואל את עצמו למה עשיתי בין פונצ'ו ו...גיא אריאלי
בטח נראה לכם מוזר חחח
אז זה כי... אתמול במקרה אחותי ראתה פסטיגל במיטה שלי,נרדמה והטלוויזיה נשארה דלוקה. באתי לכבות אותה,פתאום אני רואה את גיא אריאלי שר את השיר שלו, "אהבה ראשונה" וגיליתי "דמיון טוב"(בואו נגיד...) בינו לבין פונצ'ו. מצטערת אם חלק מכם לא יסכימו איתי אבל שמחה אם תצביעו
חחחחחח

s h a r o n 7

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo67.gif../images/Emo126.gif

תזכירו לי איפה ההשוואה?!
ב-ר-ו-ר שפונצ'ו חחחחחחחח אין עליו ואין מעליו.. חחח עאלק גיא אריאלי
קטן שלייייייי

natali61

New member
ברור ש...

פונצ'יטו שיליי כיאלו דהה אין עליוו חולהה עליוו

אוסאה.. ברורררררררררררררררררר

שפונצ'ו!!! איפה ה-
בכלל????
כפרוני על הנשנושי שלי!!!

osh360

New member
שנייהם חמודים לאללה..

רק שפונצ'ו לוקח פונצ'ו הוא אהובי אני חולה עלייו שרופה עלייו ואת גיא אריאלי אני אפילו לא מעריצה הוא בסדר אבל כוסון..כזה..

ליאת 406

New member
ברור שפונצו כאילו מה תיראו תתמונה

מספיק ליראות תתמונה הזאת ולמות מהיופי ומהחיוך המושלם הזה http://img359.imageshack.us/img359/6003/canada1183zd8ch.jpg

ליאת 406

New member
כי תחשבי היא תפרסם תתמונה שלה איתו

לפורום שנכנסים עליו 3 מיליון איש בחודש חח ....אז היא מחקה תפרצוף שלה ושמה תתמונה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gifלפונצ'ו הממזר.../images/Emo8.gif

Pollitaaaaaaa

New member
לדעתי..

פ-ו-נ-צ-'-ו ---> אבל זה לא נכון שאתם אומרים מה השאלה בכלל!? כייי יש שאלהההההה גיא נורא יפהההההההההההה..וחברה שלי פה ליידי אומרת שהוא הרבה יותר יפה מפונצ'ו,זה עניין של טעם! לדעתי פונצ'ו יותר יפה! אבלללללללל הגוף של גיא גיא לוקח ב-ע-נ-ק =) פונצ'ו הוא פנים יפות --> כמובן שגם גוףף --אצלי לפחות הוא הוכתר -> המסוקס של רבלדה-- --(כמובןןןן לא כמו כריססססססססססססס)-- בכל מקרה גיאו'ש נורא נורא יפההה --ד"א --> תגידו לי "תחדשי" למה סוף סוף קניתי צמיד עם ראשי התיבות -->CU אוסאהההההה כריסטופר אוקרמן! לצערי לא היה בחנות לא את האות H ולא את האות R מה אני יעשה!?!?!!?! רציתי כריס אבל לא היה ! אוףףףףףףף=(

למעלה