השאלון

../images/Emo41.gifהשאלון

ישר מהתוכנית של יאיר לפיד מה התכונה הכי דומיננטית שלך מה סקסי בעניך מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים מה את\ה הכי שונא מי האדם שהכי השפיע עליך באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת מה מפחיד אותך איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך איזה חלק בך היית משנה מה מעצבן אותך תשלים\י את המשפט (השם שלכם) היא\הוא בחור\ה מאוד תשלים\י את המשפט הגיע הזמן ש מתי בכית בפעם האחרונה

../images/Emo142.gifחיפושית נחשפת../images/Emo142.gif

תכונה דומיננטית - רגשנית סקסי בעיני - בעלי בתחתוני בוקסר לבנים צמודים (מרהיב) במה אני שונה - בכׂל מה אני שונאת - אכזריות טיפול/סדנא - טיפול זוגי נשמע לי נהדר כישרון רצוי - לדעת לסרוג מסתכלת על - עיניים מסתכלים עלי - גומות מה הייתי משנה - הייתי בוחרת להיות פחות אימפולסיבית מעצבן אותי- שקוטעים אותי כשאני מדברת חיפושית היא בחורה מאוד חמודה הגיע הזמן שיהיה שלום בכיתי בפעם האחרונה - אתמול (והיום עוד ארוך...)

אמא של חושפת

תכונה דומיננטית - זריזות מה סקסי - הבת שלי הקטנה עירומה במה שונה - בהכל הכי שונאת - ניסויים בבעלי חיים סדנא/טיפול - יעוץ זוגי + הדרכת הורים כשרון שהייתי רוצה - לצייר כמו מארק שאגאל על מה את מסתכלת - על הפנים על מסתכלים - על השדיים (זה ברור) חלק שהייתי משנה - את השדיים מעצבן - סוף היום כשאין לי כבר כוח אמא של בחורה מאד אימפולסיבית אבל חמודה מתי בכיתי בפעם האחרונה - שבוע שעבר אחרי אסיפת הורים

ממממ....../images/Emo98.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך : זריזות מה סקסי בעניך : תות שדה מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים : אני דיי רגילה ... מה את\ה הכי שונא : רעה מי האדם שהכי השפיע עליך : בעלי באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת : סדנת יצירה מה מפחיד אותך : אנשים רעים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך: לדעת לשיר מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר : עיניים , שפתיים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך : ציצי איזה חלק בך היית משנה : לא משנה כלום !! מה מעצבן אותך : שאומרים לי מה לעשות ... שרון מאוד מתוקה תשלים\י את המשפט- הגיע הזמן שאלך לעשות לי קפה מתי בכית בפעם האחרונה :לפני שבועיים

עכשיו אני

ישר מהתוכנית של יאיר לפיד מה התכונה הכי דומיננטית שלך - הקשבה וייעוץ טוב (אחותי אומרת) מה סקסי בעניך - שמלה שחורה מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים - רוב החברות שלי זקנות בראש ואני ההפך מה את\ה הכי שונא - קינאה, צרות עין ורכילות מי האדם שהכי השפיע עליך - לא נולד האיש שהצליח להשפיע עליי באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת - סדנת רייקי מה מפחיד אותך - מחלות של הילדים איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך - קריאת מחשבות מה הדבר הראשון שאת\ה מסתכל\ת עליו באישה\גבר - עיניים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך - הישבן
איזה חלק בך היית משנה - הציצי מה מעצבן אותך - רכלנים, סכסכנים וצבועים פנינה היא בחורה מאוד סקסית
הגיע הזמן שאני אוכל משהו היום מתי בכית בפעם האחרונה - בערך לפני שנה, כשחמי ניפטר

liat ליאת

New member
../images/Emo41.gif התשובון ../images/Emo41.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך
זריזות ואפשרות לעשות כמה דברים ביחד
מה סקסי בעיניך
חיוך עמוק
מה הדבר שאת\ה שונה בו מאחרים
אני... נמוכה
מה את\ה הכי שונא
צביעות ורֶשע
מי האדם שהכי השפיע עליך
אמא שלי
באיזה סדנה או טיפול היית שמח ללכת
סדנאות לאפיה
מה מפחיד אותך
פיגועים
איזה עוד כישרון היית רוצה שיהיה לך
שירה וציור
מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בגבר
עיניים ושיער
מה הדבר הראשון שגברים מסתכלים עליו בך
עיניים וציצי
איזה חלק בך היית משנה
מוסיפה לעצמי עוד כמה סנטימטרים עלומים
מה מעצבן אותך
רעש ובלגן
השלימי את המשפט (ליאת) היא בחורה מאוד... אמיתית
השלימי את המשפט הגיע הזמן ש... יהיה כאן שקט ושלווה
מתי בכית בפעם האחרונה
ממש לא זוכרת

פסטט ליאתוש ...

תני לי כמה הסברים ... א. מה זה חיוך עמוק ב. כמה פעולות אץ יכולה לעשות יחד ...ואיזה ????

liat ליאת

New member
אז ככה...

חיוך עמוק זה חיוך מעבר ל... בואי נעשה סקס, אני מת לשכב איתך
בקיצור חיוך אמיתי וכייפי שעושה לי את זה
ולגבי הפעולות - אני יכולה לעבוד כאן על המחשב, ולהקליד, ותוך כדי לדבר עם בעלי או לדבר בטלפון, והם בטוחים שאני לא איתם, אבל אני שומעת הכל ולא יוצאת מהריכוז. סתם דוגמא

הבנתי ...

אז אני יכולה להיות כאן בפורום ...וגם בתיבת האימייל ...לדבר בטלפון ..ללעוס מסטיק ...לחשוב מה אכתוב בהודעה הבאה

liat ליאת

New member
אגב...

לא התכוונתי להקליד כאן הודעות, אלא תוך כדי עבודה להתרכז ולהקליד חומר שצריך להכנס לי לראש

למעלה