הקפצה

Traped In A Box

New member
אשר - כוכב נולד

עכשיו כשהזמר אשר מצליח בגדול יותר מבעבר ופתאום כולם מכירים אותו......הגיע הזמן להגיד לו בהצלחה כל הכבוד, לא? למי שלא זוכר הוא היה רק לפני כמה שנים ריימונד הסטוץ-חבר של אמבר שהיה סיכוי שהיא נכנסה ממנו להריון.. (מדובר על אותו אשר נכון? אני לא טועה?....)

NarihS

New member
אממ לא נדמה לי!

למרות שאני לא כל כך זוכרת איך ריימונד הזה נראה, אבל הוא לא היה גבוה? אשר נראה לי נמוך קצת.. ולא יודעת.. לא נדמה לי שזה הוא אבל יכול להיות שגם אני טועה..

Guy K

New member
אמבר המסכנה

היתה יכולה להיות נשואה לזמר מולטי מליונר (בלי כל הטררם של הפורסטרים המרגיזים)
ומה שבטוח זה שלאשר יש גוף הרבה יותר מוצלח מלריק

לינה18

New member
אז צדקתי!

כשראיתי אותו בטלוויזיה בפעם הראשונה, הייתי בטוחה שזה ריימונד. אבל אז חברה שלי שראתה פעם את הסידרה אמרה לי שהיא בטוחה שזה לא היה אשר ובגלל שהחליפו את השחקן די מהר, כבר לא הייתי בטוחה בזה כל-כך, אז אני שמחה שצדקתי.

Traped In A Box

New member
זה לא משהו חדש

כבר כשהוא הופיע בסדרה הוא היה די מפורסם והכרתי אותו (היה לו איזה שיר נדמה לי קראו לו U Remind Me) ועוד כל מיני אחרים... והאמת זה דיי מעיק שעכשיו כולם מכירים אותו....עכשיו נזכרתם?.. זה כמו השיר סאמר ג'אם.... זה שיר מעולה, אבל מלפני ארבע שנים!.. מה כולם מתלהבים ממנו עכשיו... גם ככהכ הגרסה שהייתה בשנת אלפיים הייתה יותר טובה (לדעתי).

SupeRonit

New member
אני לא מבינה.כוכב נולד זה ישראלי !?

שמישהו ייעשה לי סדר בבלדן

Traped In A Box

New member
הסדר מגיע

כוכב נולד זאת לא המצאה ישראלית... נראה לי התחילו את זה באנגליה אבל אני לא בטוח... אבל התוכנית שבארץ היא ישראלית. רק הרעיון לקוח. וכתבתי קודם בכותרת "כוכב נולד" סתם בשביל הכותרת כי עכשיו פתאום אשר מצליח מאוד מאוד... עשיתי לך קצת סדר בבלגן..?.. מקווה שכן.

למעלה