הקורבן}-)

נמש164

New member
../images/Emo41.gifהקורבן}-)

מ-ת-ח-י-ל-י-ם
האנשים שנרשמו: נמש164-אני(דנה) טיקל בלזארי - זהר MsUnderstood-דנה בת1986 horse121-גלי shaharrr53-שחר 999שקד דגן-שקד הראשון שניבחר הוא... או היא.... |תופים| |כפיים| זהר
מוזמנים לשאול את זהר שאלות מגניבות
*אני ישים שאלון גם תכף*

horse 1212

New member
שאלות לזהר:)

שלום! איך עבר עלייך היום? והשבוע? את אוהבת ללמוד? מה הממוצע בתעודה שלך? נכון שאת מכירה אותי? מאיפה? P= צבע אהוב: מקצוע אהוב: יום אהוב בשבוע: זמר/ת/להקה אוהב/ה(כאילו שאני לא יודעת): סדרה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: יש לך חבר? כמה זמן? שם אהוב לבת: שם אהוב לבן: שמאלנית/ימנית: מה עדיף: טלוויזיה או מחשב? אוהבת לצחוק? את בנאדם שקט או רועש? מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך? את מבריזה הרבה משיעורים? איפה את גרה? טוב חפרתי, סופ"ש נעים!

../images/Emo99.gif

שלום! אהלן! איך עבר עלייך היום? היה מעייף והשבוע? כנ"ל את אוהבת ללמוד? בעיקר מתמטיקה מה הממוצע בתעודה שלך? לא יודעת.. נכון שאת מכירה אותי? מאיפה? P= 896!! RHCP!! צבע אהוב: שחור.. XD מקצוע אהוב: מתמטיקה יום אהוב בשבוע: חמישי.. זמר/ת/להקה אוהב/ה(כאילו שאני לא יודעת):רד הוט!!! אב ועכשיו זה גם סיסטם.. סדרה אהובה: חברים! סרט אהוב: קלרה הקדושה.. משם הכינוי טיקל שיר אהוב: יש הרבה.. יש לך חבר? כמה זמן? אין
שם אהוב לבת: זיו, אלי.. כל השמות של בנים שמתאימים לבנות שם אהוב לבן: יוסף.. אבל אני משוחדת.. שמאלנית/ימנית: ימנית מה עדיף: טלוויזיה או מחשב? זה כמו לשאול את ג'ואי מה הוא מעדיף סקס או אוכל.. אוהבת לצחוק? אכן! את בנאדם שקט או רועש? תלוי ליד מי אני מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך? חסוי את מבריזה הרבה משיעורים? הייתי רוצה.. די קשה אצלנו להבריז איפה את גרה? בירת עמק יזרעאל.. נו איפה שהגרעינים.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

horse 1212

New member
עוד כמה שאלות. :)

1)יש לך פירסינג? 2)יד לך קעקוע? 3)מה צבע הצבע שיער שלך? 4)ועיניים? 5)אחים\אחיות: 6)דברים שאת שונאת: 7)משפט לחיים: 8)חייה אהובה: 9)בית ספר: 10)מזל: 11)האם את דלוקה על מישהו? 12)האם את רוצה לגור במקום אחר?: 13)האם את חושבת להתאבד?: 14)אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: 15)מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: 16)מה את עושה כשאת עצובה?: 17)מה אי אפשר להגיד עליך?: 18)איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? 19)איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? 20)מה את\ה חושב\ת על חתונה?: 21)באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום)?:

אוי איזה חמודה את מרחמת עלי

שלא כתבו לי שאלות.. חחח 1)יש לך פירסינג? עגיל בגבה 2)יד לך קעקוע? כן כן..
3)מה צבע הצבע שיער שלך? שחור 4)ועיניים? חום 5)אחים\אחיות: אחות ואח 6)דברים שאת שונאת: הכל.. אני ממש אנטי
ככה גיליתי בזמן האחרון 7)משפט לחיים: זה מתחלף אצלי כל כמה זמן.. כרגע אין לי כלום 8)חייה אהובה: חתול וכלב.. נדוש כן.. אה! גם נחש! 9)בית ספר: חרא..XD 10)מזל: סרטן 11)האם את דלוקה על מישהו? לא ממש.. כולם פה חרא.. 12)האם את רוצה לגור במקום אחר?: ת"א ת"א ת"א ת"א!!! 13)האם את חושבת להתאבד?: כרגע? לא.. 14)אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: אני כל כך סלחנית.. 15)מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שמישהו מספר עלי דברים מאחורי הגב.. 16)מה את עושה כשאת עצובה?: קוראת אתגר קרת.. בדרך כלל את "הקיטנה של קנלר" או יוצאת עם הכלבה.. 17)מה אי אפשר להגיד עליך?: 18)איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? מקווה ש... באמצע הפקה כל שהיא... [כן בטח.. XD] וכמובן אחרי הופעה של רד הוט.. 19)איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? אני שומרת לעצמי את זכות השתיקה.. 20)מה את\ה חושב\ת על חתונה?: אם זה מתאים למה לא.. 21)באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום)?: כל אחד מתי שמתאים לו..

את פשוט לא נורמלית

שם: זהר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא נראה לי מיקום: אי שם בעמק יזרעאל האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.. למה שגם היא תסבול? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אולי זיו.. או תומר.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? בטח תומר XD האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא, אין מה לשבש אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני כבר נוטשת את השם משפחה שלי
מין: בכיף.. נקבה.. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 25 ליוני גיל: ביוני 18 גיל שהיית רוצה להיות: לא אכפת לי כיתה: י'ב מצבך החברתי: איזה מצבים יש? למה את/ה בפורום? אין לי מושג.. גובה: לא יודעת צבע עיניים: חום אוהב אותו? הייתי רוצה שיהיה שחור, אבל ממש ממש שחור. צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: נחשו.. P= למה קראת לעצמך ככה בתפוז? הייתי פעם זווש, טיקל זה מהסרט קלרה הקדושה ובלזארי זה השם משפחה של הבסיסט של רד הוט, כי טיקל לבד כבר היה תפוס והייתי בלחץ פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: בעיקר רד הוט.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה וחתולה מה העבודה שלך? לישון יש פירסינג בגבה קעקועים? כן תמונה למעלה שם.. אובססיות? יותר מידי התמכרויות גם איזה שפות אתה דובר. עיברית אנגלית ואני מבינה כמה מילים בספרדית .. זה נשאר מהתקופה של קטנטנות ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי כוח לזה.. האם אתה חי את הרגע? ממש לא יש לך סודות? הרבה אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שהחיוך שלי נחמד.. אבל זה רק כי יש לי פרצוף של אבו נפחה.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מ-ש-ע-מ-ם מה הפחד הגדול ביותר שלך? רעידות אדמה אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בטח יסודי.. האם אתה מתבודד? לפעמים

זה לא נותן לי להכניס הכל להודעה אחת

מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראה לי
האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הכל האם אתה פסיבי או פעיל? זה שאלה של הומואים לא? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים עם שיער ארוך, ובכלל שיער.. מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגוף.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? צריך לדעת מתי לשתוק.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אני לא אגיד את זה פה.. ומה הכי פחות אוהב? כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? תלוי עם מי אני נמצאת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא מכירה דמויות .. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כרגע לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? חחחח ישן עם בובות פרווה? עם החתולה שלי יוצא לטיול בגשם? תמיד מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק אם הם פונים אלי נוהג? בקרוב אוהב לנסוע מהר? מפחדת אוהב את הקול שלך? לא יודעת, אמרו לי כמה פעמים שיש לי בטלפון קול אירוטי.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן!! התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן

ואחרי שעניתי על כל זה

נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? תמיד נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא יודעת היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? גורי אלפי, יא מאן! הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? פעם גנבתי מסטיק היית ברדיו/ טלוויזיה? לא שידוע לי היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? באמת שאין לי מושג מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לשתוק מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? אה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מישהו מהחטיבה הכי מעט זמן? בטח מישהו מהפורומים הכי מצחיק? אבל אתם לא מכירים אז מה זה עוזר? הכי קרוב? כנ"ל הכי מוזר? כנ"ל

גיליתי שיש עוד 200 שאלות

הכי חכם? כנ"ל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כנ"ל הכי נחמד? כנ"ל הזמר הכי טוב? כנ"ל הכי רועש? כנ"ל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ממשיכה עם הכנ"ל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כנ"ל על מי אתה סומך הכי הרבה? כנ"ל מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? כנ"ל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אין מישהו שמרגיש שמבינים אותו האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך? אני מקווה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי במי מתאהבים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: למה שיחשוב עלי משהו? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אותי שצחקת עליו? עלי שהלכת איתו לקניות? וואו כמה זמן לא הלכתי לקניות ששבר את הלב שלך? כמה וכמה שאיכזב אותך? אחי שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? אחותי שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? בגדים.. אוף נמאס מהשאלון באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? פרא של גבי ניצן מה יש על הפד לעכבר שלך? מחשבון תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: @#$ @$%# #@$ #@$ שלו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן פנתרה..

למעלה