הקורבן

Paz Love Gal

New member
../images/Emo41.gif הקורבן ../images/Emo41.gif

סופסוף מתחילים,חח
אוקיי,הקורבן שלנו להפעם הוא.. היא... |תופים| טוב אינלי כוח למתחXD ירדן,המנהלת האהובה שלנו
יאללה,תפציצו אותה בשאלות :)

Emergency Exit

New member
ירדן אהובהשלייייי צ'וצ'ו!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בת כמה את? בת כמה את רוצה להיות? באיזה גיל הכי אהבת את עצמך? מה התקופה הכי מגניבה שהיתה לך בחיים? נכון שאת אוהבת את ליאור? עד כמה? והיא הצ'וצ'י הכי טובה נכון?(חחחחXD) בחרי מספר מ1 עד 100: כל הכבוד! |המשך| שאלון אחר ומגניב. .גיל? 2.אתה בטוח? 3.מה המצב? 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? 11.באמת? 12.בא לך למות? 13.למה? 14.אתה מפחד מהמוות? 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? 16.אתה טמבל\ית? 17.מאוד? 18.אתה שקרן? 19.בן כמה היית רוצה להיות? 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? 24.איפה אתה גר? 25.איפה היית רוצה לגור? 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? 27.איזה מכונית תהיה לך? 28.מה המוטו שלך? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 31.במה אתה חושב שאתה טוב? 32.אתה נפגע מהר? 33.אתה שונא בני אדם? 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? 36.תתאר את מקום החלומות שלך: 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? 39.החיים קשים? 40.למה? 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? 42.צפרדע או קרפדה? 43.קרפדה או חזיר? 44.חזיר או פרה? 45.פרה או עגל? 46.עגל או חמור? 47.חמור או סוס? 48.סוס או חתול? 49.חתול או כלב? 50.כלב או בני אדם? 51.בני אדם או חיזרים? 52.חיזרים או בתים? 53.בית או וילה? 54.וילה לבנה או וילה אדומה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב?
רכוש וכ'ו: איזה ספרים יש לך לרוב? איזה פלאפון יש לך? איזה קלמר יש לך? איזה תיק ביצפר יש לך? איזה חולצה את הכי אוהבת מהארון שלך? איזה מכנס " " " " " ? איזה תחתונים וגרביים " " " " "? איזה חברת נייר טואלט הכי טובה? איזה דיסק שיש לך את הכי אוהבת? עם איזה חבר הכי כיף לדבר במסנג'ר? עם איזה חבר הכי כיף לצאת לבלות? עם איזה אוטו הכי כיף להגיע למקומות? יאללה נראהאותך מתמודדת עם כל זה מוחעחעחעחע.

Sacred Lie

New member
עונהההההההההההההה. ליאור את מתה.../images/Emo80.gif

בת כמה את? 16 עוד 8 ימים.מוחעחע בת כמה את רוצה להיות? 18 מוחע באיזה גיל הכי אהבת את עצמך? שנה. מה התקופה הכי מגניבה שהיתה לך בחיים? החופש הגדול נכון שאת אוהבת את ליאור? ברמות עד כמה? עד הירח ובחזרה. והיא הצ'וצ'י הכי טובה נכון?(חחחחXD) נכון נכון
סתםכפרעליךךךךךךךךךךךך בחרי מספר מ1 עד 100: 66 כל הכבוד! |המשך| שאלון אחר ומגניב. .גיל? 80 2.אתה בטוח? לא? 3.מה המצב?חרא של צב 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: סתומה סתומה סתומה סתומה. 5.ב-3: חביבה, סתומה וסתימה. 6.ב-2: חביבה וחמודה 7.ב-1: נו מה 8.ב-0: ?! 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? כפרעליהם 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? מה השאלות הא 11.באמת? לא 12.בא לך למות? לפעמים 13.למה? ככה 14.אתה מפחד מהמוות? חח לא. 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? ברמות 16.אתה טמבל\ית? כן חחח 17.מאוד? מאוד 18.אתה שקרן? לא :( 19.בן כמה היית רוצה להיות? שנה. 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? עדיין בתיכון. 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? כן ואומרים לסיים. 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? כן מן הסתםXD 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר? נתניה 25.איפה היית רוצה לגור? פה! 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? שומקום מיוחד חח 27.איזה מכונית תהיה לך? האמר בזוקה. 28.מה המוטו שלך? לאכול הרבה 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? אני צריכה לחשוב על זה.. חחח 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? ילדות טיפשות מנוצלות ושקוראים להן.. 31.במה אתה חושב שאתה טוב?: בלנגן חחח 32.אתה נפגע מהר? תלוי 33.אתה שונא בני אדם? כןןןןןןןןןןןן את רובם. 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו?מסן 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? ברור 36.תתאר את מקום החלומות שלך: בבית של אדוארד. חחחח 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים?: ... 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'?לא.XD סבלתי. 39.החיים קשים?כשבא להם. 40.למה?ככה? 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? זה כואב 42.צפרדע או קרפדה?צפרדע חחח 43.קרפדה או חזיר? חזיר! סתם איכ. 44.חזיר או פרה? פרהההה כפרעליה
45.פרה או עגל? פרה 46.עגל או חמור? דיי 47.חמור או סוס? 48.סוס או חתול? 49.חתול או כלב? 50.כלב או בני אדם? כלב! 51.בני אדם או חיזרים? 52.חיזרים או בתים? 53.בית או וילה? 54.וילה לבנה או וילה אדומה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? רכוש וכ'ו: איזה ספרים יש לך לרוב? טוויליט ברור. איזה פלאפון יש לך? סמסונג מכוער איזה קלמר יש לך? מחורר מקושקש כזה של 2 שקל. איזה תיק ביצפר יש לך? משו יפהכזה איזה חולצה את הכי אוהבת מהארון שלך? טאגוס שליטה. סתם. וואלה לא יודעת איזה מכנס " " " " " ? יש כמה איזה תחתונים וגרביים " " " " "? הלו? איזה חברת נייר טואלט הכי טובה? WTF חחחחח איזה דיסק שיש לך את הכי אוהבת? RIOT עם איזה חבר הכי כיף לדבר במסנג'ר? ~גבות~ ליאור. חחחח סתםנו אי אפשר לעשות הפליות עם איזה חבר הכי כיף לצאת לבלות? תומר ברור עם איזה אוטו הכי כיף להגיע למקומות? כשיהיה לי אוטו אני יגיד לכם.

Emergency Exit

New member
כפרעליךךךךךךך!

בטח שאפשר לעשות הפליות! הכי כיף לך לדבר איתי וזהוווווווו
מוחעחעחעחעחע.
אבל את חייבת לי מכות על השאלון המעייף והחופר
בשביל זה תצטרכי לבוא לפולג!@#$% נענעבננה

Sacred Lie

New member
../images/Emo11.gif חכי. ../images/Emo80.gif

יום אחד תחזרי מהבצפר ויחטפו אותך אנשים בשחור. שאני אשלח כמובן!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif יייייאללללה:)

מה קורה? מה עושה בימים אלה? מתי התחלת לקרוא את הסאגה? ולמה? (זתומרת מאיפה שמעת עליה) דמות אהובה בסאגה? דמות פחות אהובה? אהבת את הסרט? מה הסרט האהוב עלייך?
וסדרה? ולהקה? צבע אהוב? צבע שנוא? מאכל אהוב? מאכל שנוא? משקה אהוב? משקה שנוא? (בואנה משעמם לי תחת
) אני מניחה שיש לך דיסקים מקוריים בבית :) של מי? ואיזה דיסקים הכי היית רוצה שיהיו לך ואין לך? מה הדבר שהכי מעצבן אותך? מה היית עושה כדי שהשחקנים בטוויילייט יבואו לארץ ואת תבלי איתם יום שלם? אם היית יכולה להתחלף עם מפורסם לשבוע, עם מי היית מתחלפת ולמה? מהי החיה האהובה עלייך? יש לך חיית מחמד בבית? שמת לב שאין לי קשר בין השאלות?
עונה אהובה? עונה שנואה? זהו נראלי

Sacred Lie

New member
ס'חמודה. ../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

מה קורה? הכל טוב
מה עושה בימים אלה? FUN. סתם, לומדת קוראת ובשלבי התנתקות (אל תשאלו) וזה.
מתי התחלת לקרוא את הסאגה? ממממ וואי לא זוכרת אבל לא לפני כ"כ הרבה זמן. (עכשיו אני בNM)
ולמה? (זתומרת מאיפה שמעת עליה) פראמור, ואז ליאת!
דמות אהובה בסאגה? בלה.
דמות פחות אהובה? לא נראה לי שיש מישהו כזה.
אהבת את הסרט? כן, אפשר להגיד. (בלי השוואה לספר)
מה הסרט האהוב עלייך? יש כ"כ הרבה. רק ידידים , הצלצול .......
וסדרה? עקרות בית נואשות
ולהקה? פראמור
צבע אהוב? ירוק
צבע שנוא? חום/חרדל
מאכל אהוב? פיצה
מאכל שנוא? לא יודעת.XDD
משקה אהוב? ספרייט/קולה/כמעט הכל.
משקה שנוא?אין נראלי
(בואנה משעמם לי תחת )
אני מניחה שיש לך דיסקים מקוריים בבית :) של מי? אבריל לאבין UNDER MY SKIN שליטה.
ואיזה דיסקים הכי היית רוצה שיהיו לך ואין לך? הDVD של פראמור/טוויליט. לא יודעת זהו נראליXD אם הכוונה לשירים אני לא יודעת.. אולי הדיסק הבא של פראמור [555]
מה הדבר שהכי מעצבן אותך? סתימות, אדישות, ראש קטן.
מה היית עושה כדי שהשחקנים בטוויילייט יבואו לארץ ואת תבלי איתם יום שלם? הכל XDDDD
אם היית יכולה להתחלף עם מפורסם לשבוע, עם מי היית מתחלפת ולמה? עם היילי כי היא פרפקט.
מהי החיה האהובה עלייך? גרייסי השווה . (MY CAT)
יש לך חיית מחמד בבית? ^
שמת לב שאין לי קשר בין השאלות? כן באמת, למה?
עונה אהובה? חורף.
עונה שנואה? לא קיץ. (מתחכמת!)
ביייייי!

orw93

New member
את לא חשובה מספיק../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

סתם, לא. זה פשוט דורש ממני לחשוב על שאלות וזה כואב לי כרגע

xXx Lilo xXx

New member
יאיייי תתכונני לחפירה של החיים שלך ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

איך המרגש? (תפוח בדבש? XDD) זהו. נכון חפרתי? :O

Emergency Exit

New member
הבדיחה הזאת כבר לא מצחיקה. כנסי../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח. [איך תיחמנתי אותך!
]

orw93

New member
כי אני לא ביצ'^^../images/Emo205.gif

מהפורום של השאלונים, כתבו שהוא נחמדXD שם: גיל: איזור מגורים: בדיוק בזמן הזה, לפני שנה - מה עשית לפי דעתך? בדיוק בזמן הזה, לפני שנה - זכור לך את מי אהבת? האם אי פעם רכבת על סוס? שיר חדש שממש אהבת: מה את/ה שומע/ת עכשיו? האם את/ה שזוף/ה? גם אותך מעצבן שנעלם לך השיזוף בחורף? חובב/ת חורף? האם אי פעם גרמת למישהו לבכות? למה? האם מי שאת/ה אוהב/ת אוהב/ת אותך בחזרה? דובר/ת יותר משפה אחת? איזה? אם יכולת, היית עוברת למקום אחר עכשיו? יש לך יומן? למה? מכיר/ה מישהו בשם אבי? מכיר/ה מישהי בשם אנה? כמה אותיות יש בשם המשפחה שלך? האם את/ה מגדיר/ה את עצמך כאדם חברותי? האם את/ה נוטה לדאוג הרבה? האם את/ה מגדיר/ה את עצמך כאופטימי/ת? למה? איך הייתה כיתה ד'? וכיתה ג'? איזו תכנית הכי אהבת בערוץ הופ? למה?

למעלה