הקורבן

../images/Emo41.gifהשאלות הקבועות שלי:

כללי.. בת כמה את? באיזה כיתה את? עיר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: זמרים\זמרות אהובים: להקות אהובות: שחקנים\שחקניות אהובים: תוכנית טלויזיה אהובה: נהנית מהחופש? פגשת פעם את לירז? סגנון מוזיקה אהוב: עובדת בחופש? מה את חושבת על.. לירז: הפורום הזה: היהודים: קרן פלס: אביב גפן: נינט: כוכב נולד: השמיניה: הפיג'מות: עונה 3 לאלופה: בית ספר:

עונה :)

כללי.. בת כמה את? 14 וחצי באיזה כיתה את? ט' עיר:רמת גן מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא:מתמטיקה !! שנאת מוות !! זמרים\זמרות אהובים:לירז ,אייל גולן להקות אהובות:אין שחקנים\שחקניות אהובים:לירז כמובן .. וגלית גיאת תוכנית טלויזיה אהובה:האלופה!! ושמש !! נהנית מהחופש?ברור ! פגשת פעם את לירז? לצערי לא !! סגנון מוזיקה אהוב:בעיקר מזרחית אבל אני אוהבת מה שנשמע טוב .. עובדת בחופש?לא.. מה את חושבת על.. לירז: כפרה עליה !! מתה עליך !! הפורום הזה: כפרות כל הפורום הזה מתה עליו ועל האנשים שיש פה .. !! היהודים:פסדר קרן פלס: פסדר אביב גפן:פסדר נינט: סתומה!! כוכב נולד: תוכנית שאחרי העונה ה1 כבר נהייתה משעממת!! השמיניה:סבבה הפיג'מות:מצחיק!! עונה 3 לאלופה:לא !! הם כבר הרסו את הסדרה בעונה ה2 בגלל שלירז לא השתתפה!! בית ספר: פסדר !! מעדיפה להיות בבית או בכול מקום אחר !!

רותם654

New member
שאלות שלי ../images/Emo9.gif

היי מה נישמע? את הולכת לצום ביום כיפור? איך את הולכת להעביר את היומיים האלה? ממ.. איפה הכי אהבת את לירז? איזה שיר אהוב של לירז? שיר לא של לירז: צבע אהוב: למה קראו לך גל? מי בחר לך את השם? תמונה אהובה של לירז:

עונה :)

היי מה נישמע? הכול מעולה מה איתך ? את הולכת לצום ביום כיפור? כן .. איך את הולכת להעביר את היומיים האלה? בבית ממ.. איפה הכי אהבת את לירז? באלופה אני מאוד אוהבת את הדמיות והכוחניות אלה שיש להן המון עוצמה בידיים איזה שיר אהוב של לירז? בעניים עצומות שיר לא של לירז: יש מלא ... צבע אהוב:שחור למה קראו לך גל? כי ההורים שלי אהבו את השם (אני אישית שונאת אותו כיאלו לאחרים זה יפה אני רוצה לשנות אותו למשהו אחר מי בחר לך את השם? ההורים שלי תמונה אהובה של לירז: סורי המחשב שלי דפוק ולא יכול להעלות את התמונה :(

inbals93

New member
חשבתי שתגיבי אחרת../images/Emo6.gif סופסוף מצאת מישהי

שקוראים לה גל וגם היא חושבת שזה מכוער אז את אומרת לה תתביישי?!
לדעתי אחלה שם, אין לי בעיה שיקראו לי גל

תראו ..

אין לי בעייה עם השם הזה לאנשים אחרים זה יפה ! אבל אני הייתי רוצה לעצמי שם יותר מיוחד יותר שמתאים לי.. וגל באמת זה שם יפה .. ולא התכוונתי לפגוע !!

למעלה