הקורבן

../images/Emo41.gifהשאלות הקבועות שלי: ../images/Emo9.gif

[עם קצת שינוי XD] כללי.. תאריך לידה: מקצוע אהוב[לשעבר חחחח]: מקצוע שנוא[כנ"ל]: זמרים\זמרות אהובים: להקות אהובות: שחקנים\שחקניות אהובים: תוכנית טלויזיה אהובה: בכמה הופעות של לירז היית ובאיזה הכי נהנת? סגנון מוזיקה אהוב: מה את חושבת על.. לירז: הפורום הזה: היהודים: קרן פלס: אביב גפן: נינט: כוכב נולד: השמיניה: הפיג'מות: עונה 3 לאלופה: צבא:

RTur

New member
עונה:

כללי.. תאריך לידה: 19.11.88 מקצוע אהוב[לשעבר חחחח]: מוסיקה מקצוע שנוא[כנ"ל]: אממ.. פיזיקה זמרים\זמרות אהובים: לירז, דודו טסה, מיקה קרני, בטי, קרן אבראשי, כפיר אפשטיין, יוני בלוך.. נו יש המון.. באמת לפרט הכל? להקות אהובות: הדורבנים שחקנים\שחקניות אהובים: לירז, טלי שרון, ויל סמית', מיה דגן.. תוכנית טלויזיה אהובה: אממ.. חברים בכמה הופעות של לירז היית ובאיזה הכי נהנת? הייתי ב-2 הופעות + הצילומים של "המצעד" שהיא הופיעה עם "הכל יהיה בסדר". הכי נהניתי בהופעה בבאר שבע מן הסתם (כי שרתי איתה!!!) סגנון מוזיקה אהוב: לטיני, פופ, רוק, ג'אז, היפ הופ, אתני.. אני אוהב מלא דברים מה את חושבת על.. לירז: מקסימה, מוכשרת הפורום הזה: כיף היהודים: אנפלאגד
קרן פלס: מוכשרת אביב גפן: יוצר גדול נינט: שום דבר מיוחד.. לא מתלהב כוכב נולד: התוכנית עצמה אחלה, לא מסכים כל כך עם הדרך הזאת אבל מי שרוצה שיבושם לו השמיניה: לא מעניין הפיג'מות: מצחיק עונה 3 לאלופה: לא צבא:

שאלותת ...

מה קורה? מתי חזרת הביתה? איך בצבא? מתי מישתחרר? בן כמה אתה? מאכל אהוב? צבע אהוב? סידרה אהובה? זמר אהוב[אחד]!: זמרת אהובה[אחת]!:
איך תעביר את הזמן בבית? איפו אתה עושה את החג? חפרתי נכון?

RTur

New member
עונה:

מה קורה? עייף מתי חזרת הביתה? חזרתי הבייתה ברביעי והיום חזרתי לבסיס איך בצבא? בסדר.. מתי מישתחרר? בעוד שנה וחצי בן כמה אתה? עוד חודשיים 20 מאכל אהוב? פיצה צבע אהוב? כחול/ירוק סידרה אהובה? חברים זמר אהוב[אחד]!: דודו טסה זמרת אהובה[אחת]!: לירז צ'רכי איך תעביר את הזמן בבית? אני לא בבית איפו אתה עושה את החג? בבסיס חפרתי נכון?

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif שאלוות ../images/Emo3.gif

אתה מתכוון להשתתף בכוכב נולד ? יש הרשמות !
כמה זמן אתה מעריץ את לירז ?
מתי פעם אחרונה היית בהופעה בארץ ?
בחו"ל ?
יש לך אחים ?
האא, זהו
!

RTur

New member
עונה:

אתה מתכוון להשתתף בכוכב נולד ? יש הרשמות ! לא. לא רוצה כמה זמן אתה מעריץ את לירז ? אממ.. 3 וחצי שנים בערך מתי פעם אחרונה היית בהופעה בארץ ? לפני כמה חודשים בהופעה של שירי מימון בחו"ל ? לפני חודשיים ברוסיה יש לך אחים ? כן, אח קטן אחד.

למעלה