הקדם אירוויזיון קרב ובא!

../images/Emo41.gif הקדם אירוויזיון קרב ובא!../images/Emo60.gif

ויש לי שתי שאלות אליכם פורומיסטים יקרים!
האם אתם חושבים שסקעת היה צריך להשתתף בקדם? או שעדיף שיעשה הופעת אורח בלבד ויתחיל לעבוד על הדיסק שלו?
האם מישהו הולך לקדם במיקרה??

תשובותיי../images/Emo9.gif

1. אני חושבת שהראלי יודע מה שהוא עושה, אם הוא החליט לא לקבל את זה אז אני מניחה שהוא צודק בהחלטה שלו. הוא אמר שהוא רוצה לקחת פסק זמן קצר ולעבוד על האלבום שלו אז אני עומדת מאחוריו
2. לא אני

לדעתיי...

1.הראל עשה החלטה מעולההה!!! ממש לא רציתי שהוא ישתתף בארויזיון מהמון סיבות.. ולדעתי.. אין ספק שהוא היה מנצח בקדם ארויזיון.. אבל אני לא אהיה תמימה ויגיד שהוא היה מנצח בארוויזיון.. כי זה ברור ,לדעתי לפחות,שלישראל אין הרבה סיכוי להגיע למקומות הראשונים.. ולא משנה מי ייצג אותנו!! ולדעתי,זה עוד מוקדם מדי בשבילו..עדיף שקודם יוציא דיסק ויעבוד על דברים יותר חשוביםם.. 2. אני לא הולכת /:

keren007

New member
אישית..

אני לא מעריצה של הראל סקעת, לא שיש לי משו נגדו
אבל בעניין האירווזיון אני חושבת שזה היה צעד חכם :-\ כי זמרים ישראלים שמגיעים לאירווזיון "נשרפים" די מהר אם הם לא מצליחים. הוא עדיין זמר מתחיל, צריך לתת לו להשתפשף עוד קצת, לצבור ניסיון כזמר ולהוציא שירים ורק אח"כ אולי.. חבל לקפוץ ישר לאירווזיון.

אני מסכימה עם כולכם.. ../images/Emo60.gif

הראל עוד חדש בתחום, וכפי שאמרתם - באירווזיון הסיכויים שלנו לנצח.. די קלושים.. ולא הייתי רוצה שהראל יקח את זה אישית ויעלב
בהחלט כדאי שהוא יתחיל לעבוד על הדיסק שלו ו"ישתפשף" כמו שנאמר כאן. חחח וגם אני עייפתי מתחרויות!

אני עם יוסי אזולאי

למרות שהשיר של שירי באמת טוב יותר אהבתי את שלו
והיום גם גיליתי שהוא גר ממש קרוב אליי
זה למה כל סנטימטר מרובע באזור שלנו מלא בשלטים עם תמונות שלו
נראה לי שאנשים יצביעו לו בהמונים, רק שיורידו כבר את השלטים
חחחחחחח סתם סתם

t0mi

New member
תשובות תשובות תשובות

הוא לא היה צריך להשתתף בקדם האורוויזיון.... הוא היה צריך להשתתף בתור מועמד באורוויזיון!!!!!!!!!! ולאאאאא אני לא הולכתתתת.....חיים קשים חיים קשים

למעלה