הצתה מאוחרת

aשרון

New member
בבקשה תתייחסו להודעת המנהל.......

חברי פורום יקרים, בבקשה תתייחסו ברצינות להודעה על הספויילרים למעלה, כל מי שרוצה ולא יכול להתאפק שייגבה את הודעתו בסימן
. יש בינינו שמוכנים להתאפק ולחכות בסבלנות רבה עד מאוד, עד לשידור עצמו. הוכחה: רק עכשיו(לפני חודש) התחלתי לצפות בעונה השישית של באפי, והשלישית של אנג'ל בערוץ star world האסייתי. הכי כיף זה לצפות בטלוויזיה ולהיות מופתע ממהלך הארועים בפעם הראשונה. תודה. נ.ב.: ביום חמישי הקרוב ישודר ב-star פרק המיוזיקל המדובר של באפי. הם הכינו לפרק חתיכת פרומו, עדיין לא החלטתי עם הפרומו מוגזם ומעצבן, או בסדר גמור. שבת שלום לכולם, ותהינו מהפרק השבועי של סטארגייט, בהנחה שהוא ישודר כמובן.

kanshoof

New member
סוף סוף !

פורום לסידרה הכי טובה בעולם !!! אני כל כך שמח ! אמנם ההודעה לא עוזרת לכלום, אבל בכל זאת !

ענבלולה

New member
אני לא מאמינה שפתחו פורום!!!!!!!!!!

אני חולת סטארגיייייייייייייייייייייייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים שיחקתם אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעתי שאחרי העונה השביעית יש סרט... ששחקני הסדרה ישחקו שם..

C L A Y M A N

New member
ענבל!!

זה נפתח!! איזה אושר סדרה בת בת זונה!! לא פספסתי פרק אחד מעולם!! קבלו תמונה לשולחן העבודה שהכנתי

METALLICADI

New member
אני מסתכלת בפורומים חדשים...ומה אני

מגלה........נכון פרום סטארגייט!! אהההההההההה........איזה כייף

ענבל!

אמרתי לך למהר לפני שיפתחו לפנייך..לא הקשבת!! *מוציא לשון* תאכלי את מה שבישלת!

../images/Emo41.gifהצתה מאוחרת ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

לאור ההודעה הגורפת שיצאה ב
על פתיחת הפורום ולאור ההשתלטות של פורום "אריאל", מובא לכאן שרשור מזל טוב - חלק 2. כל המצטרפים החדשים - בורכים הבאים ונא לשים לב - אין לפרסם ספוילרים מבלי להתריע על כך בכותרת. שבת שלום, צפניה

כרומטי

New member
טוב.....נראה לי גם אני מצטרף.....

אני רואה את הסדרה הזו עוד מהעונה הראשונה. הבעיה היא שערוץ אחד אף פעם לא הודיע מתי הוא מתחיל עונה חדשה וכל זה ככה שפיספסתי המון פרקים במהלך השנים. אף פעם לא ידעתי מתי מתחילה עונה חדשה...... אני רוצה להאמין שראיתי את רוב הפרקים. וגם לא ספרתי בכלל עונות...לא היה לי מושג שאנחנו בעונה השישית.

clarip

New member
לא ידעתי!

אני גם די מכורה לסדרה ולא ידעתי שיש גם עונה שביעית!!! איזה מזל! הייתי בטוחה שעוד מעט הכל נגמר :( נקווה שהעונה הבאה תהיה טובה..!

למעלה