הצצה לGMR

SainTonix

New member
../images/Emo41.gif הצצה לGMR

מעכשיו אפשר לקבל הצצה לאלבום החדש של הלהקה - כמה שניות מכל שיר , דרך כאן

NAJ

New member
../images/Emo207.gif

הלכתי לסופר לקנות חלב ולחם ומה אני שומע ברקע?! i just wanna live
....
ולא, זה לא בא מהאוזיניות של הMP3, זה היה ברדיו!
איזה מגניב

EleVaTioN

New member
גם לי זה קרה!../images/Emo129.gif

רק לא בסופר, היה ממש נחמד לשמוע אותם ברדיו. זה היה ב99 נדמה לי.

z a b r a

New member
אז?

אז מה עם זה הגיע למקום הראשון ? למה זה אומר שהלהקה יותר טובה עם היא במקום הראשון? חרא שיר לדעתי..

kidvicious

New member
יאללה תירגע כבר

הוא אמר שאם הם במקום ראשון הם להקה טובה?לא.. הוא עידכן.. אז די לדחוף את זה לכל הודעה!

SainTonix

New member
לא אותך, ואתה לא חייב להגיב לזה

לא מעניין אותך? אל תגיב! יש כאלה שאפכת להם באיזה מקומות הלהקה שלהם מדורגת במצעדים - כי כן, זה מה שמראה בסופו של דבר כמה הלהקה מצליחה ומוכרת. הבנו שאתה לא אוהב את השיר הזה, אז חלאס , מיצינו את הקטע

SainTonix

New member
בלי מסחור לא היו חצי מהמעריצים.

איך אתה מצפה שיכירו להקות אם לא דרך MTV וMTV2 ? כל להקה רוצה להגיע למצב שהשיר שלה מדורג טוב ופופולארי. אתה לא חייב לאהוב או להסכים עם זה. תן להם לעשות את מה שהם אוהבים.

kidvicious

New member
לא

ברור שאפשר להכיר להקות גם לא דרך ה-MTV ואפשר לאהוב להקות גם בלי שהם ממוסחרות, אבל הבנאדם חופר על זה זה מעצבן ..

GC 4 EVER

New member
ברור שאפשר

אבל למי יש כוח לנסות להתפרסם ממקומות אחרים שיש דרך נוחה ופשוטה יותר כמו MTV או MTV2?

kidvicious

New member
שטויות

אם מוזיקה טובה מי שצריך לשמוע אותה ישמע אותה.. כל הלהקות שאני מכירה אני מכירה לא דרך MTV אני בכלל לא רואה MTV אולי פעם בתקופה שראיתי קצת הכרתי להקה או שתיים אבל זהו.. אני אפילו לא מוצאת מילים להסביר לך כמה טעות מה שאת אומרת... אבל MTV זה סתם חרא, ולהפך להקות כאלה ממוסחרות אני מזלזלת בהם ואפילו לא ינסה לשמוע כי MTV מוציא להם שם כזה.. שם רע.

EleVaTioN

New member
איך הכרת? מחברים?../images/Emo129.gif

סתם חיפשת באינטרנט? בכל מקרה, כל המסחור בולשיט זה סתם חפירה אחת גדולה. מטרה של כל להקה זה להיות כמה שיותר מוכרים, ולא אומרת רק בקטע של מעריצים כדי להראות את המוזיקה שלהם לעולם, לכמה שיותר אנשים, לנסות להשפיע, לנסות לשנות, לנסות להראות לקהל דברים שונים וכן עושים את זה דרך הטלויזיה, דרך הופעות, דרך הרדיו, דרך אלבומים שהם מוכרים בחנויות, באינטרנט ולאדעת איפה אבל בשורת התחתונה לדעתי כל להקה רוצה להשפיע על כמה שיותר אנשים ולגעת בהם, הרי אם זה לא מה שהם היו רוצים הם היו ממשיכים לכתוב למגירה. אז מה? כל מי שאיי פעם שמעתם עליהם ממוסחר?

kidvicious

New member
לא אמרתי

ואישית, את המוזיקה שלי שאני עושה הייתי רוצה שאנשים מסוימים ישמעו ולא כל איזה ילדה טיפשה שרוצה להיות מגניבה.. ואני בטוחה שיש עוד הרבה אנשים כמוני שעושים מוזיקה ורוצים להשפיע אבל לא על כמה שיותר, אני מעדיפה איכות על כמות מבינה? את גוד שארלוט אני הכרתי דרך חברה וחיפשתי באינטרנט.. חלילה.. לא אמרתי שכל מי ששומעים עליו הוא ממסוחר, אבל אי אפשר כל כך להתווכח על זה שמי שמופיע ב-MTV היא להקה ממוסחרת.. ואני כשיוצא פעם במאה שנה שאני מעבירה ערוצים בMTV ורואה להקה ישר אוטומטי אני חושבת זאת להקה גרועה, וזה אל בגלל שהם שמים קליפ בטלוויזיה, זה בגלל שהמוזיקה שמפרסמים היום בMTV מוזיקה די גרועה, ורובה נעשית בשביל הכסף ולא שביל המסר שרוצים להעביר, כי מסר אפשר להעביר גם בדרכים אחרות, וכשאני רוצה להעביר מסר אני מעדיפה לעשות את זה פנים אל פנים בהופעות וכאלה...

EleVaTioN

New member
זה שאת לא אוהבת..../images/Emo129.gif

מה שיש בטלויזיה זה כבר משו אחר. האמת שגמאני לא מתה על MTV, אבל זה כבר לא קטע של מסחור זה קטע של טעם אישי. בכל מקרה אני לא בטוחה שאת צודקת, הרי איך תוכלי לבחור למי להשמיע את המוזיקה שלך? למה שתעשי סקלציה? לא היית רוצה שילדה מטומטמת תשמע את השירים שלך ותקבל קצת שכל? לא היית מעדיפה? בכל מקרה אני לא חושבת שבאמת אפשר לעשות בלקציה בקטע הזה בגלל שדיי קשה להגיע ככה לאנשים לדעתי. ואני גם מאמינה שאולי עכשיו את רואה דברים ככה כי את עדיין לא לגמרי (אם אני לא טועה) בצד הזה של לפרסם מוזיקה כמו להקות גדולות יותר.

kidvicious

New member
.....

ברור שזה אפשרי, אם את רוצה שכל העולם ישמע אותו תלכי ותשתמשי בכל מיני גימיקים. ותוציאי קליפים וחולצות וכל מיני מוצרי פירסום אחרים, תמשכי תשומת לב מהעולם. אם את רוצה שאנשים מסוימים ישמעו תופיעו במקומות שהאנשים האלה באים ורוצים לשמוע מוזיקה כזאת. אני לא חושבת שילדה מטומטמת יכולה לשמוע שירים ולקבל שכל, מוזיקה משפיעה על בנאדם, בסדר.. אבל לא לרמה כזאת. ונגיד ואם גוד שארלוט יבואו לארץ ותיהיה הופעה זה יהיה די מבאס ללכת להופעה שרוב הקהל הן פרחות שראו באמ טי וי גוד שארלוט והתלהבו, מן הסתם שאני לא יכולה להחליט על מי ישמע להקות שאני אוהבת כי כל אחד ישמע מה שהוא רוצה, אבל זה עדיין מבאס.. אז גם אני יותר מעריכה להקות שלא כל העולם מכיר, ומופיעות בשביל קהל יעד מסוים, כי לפי הניסיון שלי במוזיקה להקות כאלה נשמעות לי יותר טוב.. ולא אמרתי שזה נכון או לא נכון, זו דעתי כל אחד יכול לחשוב אחרת, אבל זה די ברור כאן שרוב הלהקות שמופיעות באמ טי וי הן ממוסחרות, זה די עובדה..

kidvicious

New member
ואני רוצה להוסיף

שאני כן אוהבת להקות גדולות, נגיד, אני ייתן לך דוגמא, RANCID אם את מכירה, להקה גדולה, המוון אנשים שומעים, ויש לה כמה קליפים, אבל זה לא שכל העולם שומע אותם, זה אנשים מסוימים, אפשר להגיד שהם באיזשהי צורה כן עשו סלקציה של מי שישמע את המוזיקה שלהם, אני לא מכירה, ואני לא חושבת שיש פרחה ששומעת אותם.. הייתי ממשיכה כאן לכתוב עוד כמה דברים אבל אני צריכה ללכת (ואתם יודעים, טוב לפעמים לעשות דיונים כאלה, לקרוא דעות של אחרים ולהגיד את דעתך, צריך כאלה)

למעלה